STSL 2011-2012 / 14.Hafta Samsunspor'umuz - Kayserispor

Başlatan ahmetsefa55, 03 December 2011, 18:10:48

« önceki - sonraki »

Tufan

birkaç hafta önce yazmıştım 17-18 puan almazsak işimiz zor diye görüyorum ki işimiz gerçekten çok zor.
bizim gibi bu takımı çıkarsız sevenlere yazık oluyor :(

engin55

Petkoviç hala umutlu!
Kayserispor yenilgisinin ardındankonuşan Samsunspor Teknik Direktörü Petkoviç,, "Genel olarak takımım geçmişe baktığımızda sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Takımın geleceğinden son derece pozitif ve umutluyum" dedi.

http://www.haberexen.com/petkovic-hala-umutlu-36794h.htm

Hala umutluymuş :(

GurbetciFanatik

:D :D :D Petkoviç hala umutlu!    :D :D :D :D

:deli: :deli: :deli:  Petkoviç hala umutlu!   :deli: :deli: :deli:

:holey: :holey:  :holey:  Petkoviç hala umutlu!   :holey: :holey: :holey:

Petkoviç hala umutlu!  :evet: :evet: :evet:

yani Petkovic aksam aksam beni güldürdün ya allahda seni güldürse daha ne diyim

mehmet yılmaz

Sinirden başım ağrıyor eminim çoğumuz aynıyızdır hani hep deriz ya mücadele etsinler yeter diye ama bizim yetersizler ordusu aslında mücadele ediyor ama kapasiteleri bu kadar kötü futbolcular demekki bizim gol atabilmenız mucize gibi birşey artık o saatte işten çıkıp yağmurda stada koşan insanlara yazık ve petkovic... Biliyorum kovmayacaklar yine seni ama aslan parçası yürü git yüzsüz ve beceriksiz şey

ngonge

Petkoviç football manager oynuyor zannediyor sanırım kendini. Her zaman bir bahanesi var.

Hep kötü takımlara kötü maçlar kaybettik, iyi takımlarla oynayınca ne yapacağız çok merak ediyorum.

Musti

bluegreen55

ilk defa bir maçı izleyemedim
yine olmamış.
yine gol yok.
bir golcü lazım
samsunlu oyuncular lazım bize sorumluluk alacak...

Ekrem

kamuri

Alıntı yapılan: engin55 - 08 December 2011, 23:04:50
Bu polislerde iyice saçmalamaya başladı. Şemsiyeleri bile içeri almadılar bazıları kırıp attı bazıları merdivenin altına sakladı rezillik ya..
komik şeyler oluyor hakikaten bu sene samsunda bu kararları kim alıyor amacı ne bilmek istiyorum açıkçası şemsiye yasakmış tribunde bu da bize özel saçma bi karar ordu sivas maçında ordunun kale arkası olduğu gibi şemşiyeydi buna ne demeli bıktık artık tek taraflı alınan kararlardan bu kararların sadece bizim stadımızda uygulanmasından insanı futboldan soğutmak için elinizden geleni yapıyosunuz ya yeter artık

celebi

kazım yılmaz öyle birilerine posta koymakla olmuyor işler petkoviç kovda görelim posta asıl koyuluyor. ama ben zannetmiyorum. takm ane kadar verdin bilmiyorum ama diyelim ki e az 7 trilyon . ben inanmıyorum sana kazım yılmaz. 7 triyon veren adam kovar petkoviçi beni paramla rezil ettin diye. boşuna ona buna posta koyma kazım başkan petkoviçe koya görelim

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 00:08:24
kazım yılmaz öyle birilerine posta koymakla olmuyor işler petkoviç kovda görelim posta asıl koyuluyor. ama ben zannetmiyorum. takm ane kadar verdin bilmiyorum ama diyelim ki e az 7 trilyon . ben inanmıyorum sana kazım yılmaz. 7 triyon veren adam kovar petkoviçi beni paramla rezil ettin diye. boşuna ona buna posta koyma kazım başkan petkoviçe koya görelim

Sence temel sıkıntı Petkoviç'mi hocam.

celebi

bence o hocam. ve de onu göndermeyenyada gönderemeyenbaşkan

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 00:23:00
bence o hocam. ve de onu göndermeyenyada gönderemeyenbaşkan

Geçen sene de Kalpar gitsin dedik adam Süper Lige çıkardı takımı.

Bence Petkoviç'ten ziyade kadro kalitemiz çok düşük.Özellikle hücumcularımız fiyasko.

Ha Petko gider bu Bance hat-trick yapar dersen başka  :D

mehmet yılmaz

Petkoviç'in istifa etmesi -ki istifa edeceğini hiç sanmıyorum, görevden alınması diyelim- dertleri çözer mi? Hayır... Ama çözümün birinci ayağı kesinlikle budur. onrası ise doğru takviye ve tekrar motivasyonları... Daha 5. haftada söylemiştim bunu. İlk 4 haftada 5 gol atıp 5 puan toplayan takım sonraki 9 haftada 4 gol atıp 6 puan alabilmiş. G.antep'ten sonra bir baska rakibimiz Kayseri'ye üstelik ...tarihimizde ilk defa evimizde mağlup olduk. Petkoviç'in yaptığı tek şey maç sonrasındaki saçma sapan basın açıklamaları. Takımın başında hiç hoca olmasa 14 haftada 11 puanı kendi kendine alırdı zaten... Benim teknik direktör adayım Mesut Bakkal'dır. Her geçen hafta zarar daha da büyüyor ve Kazım Başkan kendi eliyle yaptığını Petkoviç eliyle bozuyor!

LisandroLopez

Bence temel sıkıntı ruh.Petkoviç ile de bu ruhun kazanılması mümkün değil.
Ruh olsaydı belki bu oyuncu kadrosuyla yine başarılı olamazdık ama eminim bi 5-6 puan fazladan toplardık.
Ve takıma liderlik edecek sorumluluk alacak bi oyuncu yok.Herkesin eli bi tarafında...