22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

tita ilk yarı ademi perişan etti

5trawberry

Tita'yı çok boş bıraktın çok.
Senin kanadından gol yememek için çok dualar ettim.
Biraz dikkat be!

55__Gurbet__55

Bitane adam gibi ortani göremedik

LisandroLopez

Bi çok oyuncu süper lig ayarında değil ve aklıma nedense ilk Adem geliyorr..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 December 2011, 23:03:44
Bi çok oyuncu süper lig ayarında değil ve aklıma nedense ilk Adem geliyorr..

aklina ilk adem mi geliyor
bence süper toto oyuncusu olmayan

1-Bance
2-Ergün
3-Sarp
4- Dominguez
5-Ekigho
6-Ahmet
7-Pal Lazar
8- Bahia
9-Zenke ( kararsizim)

Bunlar bizden baska süper toto liginde hic bir takimda ilk 11 de oynayamaz benim sahsi görüsüm.

LisandroLopez

Bance ve Zenke soru işareti gerisi okey  :ok

ali ihsan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 08 December 2011, 23:49:23
Bance ve Zenke soru işareti gerisi okey  :ok

14 hafta da kaç golü var bu ikilinin .Bance tarzı bir adamı kadroda tutmam.Zenke den de iyi bir yedek olur.

kamuri

sen sağbeksen bende daniel alvesim adam kaç kere aynı çalımı attı sana topu kaç kere bacak arandan geçirdi valla biz tribunde sayamadık yazıklar olsun ya insan biraz utanır

olcay

ayağının içi harici topu şişiremeyen bi insan.bi topu havadan,düz bi istikamette gönderemez.yaptığı tek hareket vurcakmış gibi yapıp bi çalım,sonra sol ayağına alcak yerde yine aynı pozisyonu almaya çalışır,zaman kaybeder.sonra da ayağının içiyle 4 saniye önceki ortayı yapar ama kısa düşer ya da defans ileri çıkıp bizim salak forvetleri ofsayta düşürür.defanstan topu çizgi boyunca uzaklaştıramaz.içe kavisli gönderir.bance de zenke de alamaz,peşinden de koşmaz böylece atağı başlatmadan,topu kaybederiz.
çalışmayın ya ne diyim.nasıl olsa kontratı imzaladınız.bu dünyada olmasa da o paraların hepsinin hesabını verceksiniz bi gün.

Ayberk

Adem'in oyunu hakkındaki yorumlarında haklısın ama, şu durumda sövülecek o kadar adam var ki, Adem o listeye giremez. Her ne yaparsa iyi niyetli yapıyor, takımı sabote etmiyor en azından

minci

Alıntı yapılan: Ayberk - 10 December 2011, 22:46:16
Adem'in oyunu hakkındaki yorumlarında haklısın ama, şu durumda sövülecek o kadar adam var ki, Adem o listeye giremez. Her ne yaparsa iyi niyetli yapıyor, takımı sabote etmiyor en azından
Adem gerçekten iyi niyetli bir insan ancak yetenekleri de sınırlı. Adım Hıdır kapasitem budur misali. Ama ben Ademi seviyorum. Bütün iyi niyetiyle terinin son damlasına kadar mücadelesini veriyor. Ona ancak saygı duyulur.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: minci - 11 December 2011, 00:43:11
Adem gerçekten iyi niyetli bir insan ancak yetenekleri de sınırlı. Adım Hıdır kapasitem budur misali. Ama ben Ademi seviyorum. Bütün iyi niyetiyle terinin son damlasına kadar mücadelesini veriyor. Ona ancak saygı duyulur.
:evet: :evet: :evet:

55__Gurbet__55

Adem Murat ve Kemalden sonra bu takimda en son tartisilacak isim. Lazar felaketini gördükden sonra Adem benim gözümde ramos oldu. Ben Ademin SüperLig icin yeterli bir sagebek oldugunu düsünüyorum.

Kodalak

golde hatası vardı,beto yu takip etmeliydi,

oooooooofffff ooooffff

ethm55

adem adem dedık hoca kadroya almadıgı zamanlar aldı noldu . bi pas atamıyosan kb yerim iyi niyeti.