Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 08 December 2011, 01:39:53
Sana birşey diyen yok bozbaykuşcğum.
Ligde üst sıralardasınız zaten.
Ama senin için sağda solda "puan aşkı bahane, akbil ve su faturası indirimi şahane" diyorlar. :) :)

çakmışssın köfte denen şeyi :)

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 08 December 2011, 01:40:07
vay benim has kardeşim.. sen nerdeydin yaa ..
hoş geldin :D :D

hoş bulduk kardeşim benim. sen takılma sasmuni denen elemanı bildiğinden şaşma. :evet:

kýzýlyýldýz55

Manchester United  Manchester City  şampiyonlar liginden elenmiş bu günleride mi göreçektik

Serkan

: ) Tşk ederim çağrı'cım ama ben memnunum zevkler ve renkler tartışılmaz 

maraton

Baslarım sizin sigaranıza ha özelde konuşacağınız şeyi sayfaya taşıyorsunuz bı de resim mı koyuyosunuz sigara reklamı yapmak ve zararlı maddeleri ozendirici yorum ve materyaller kullanmak hem suc hem de site kurallarına aykırı silin o resmi filan

celebi

Alıntı yapılan: maraton - 08 December 2011, 13:47:54
Baslarım sizin sigaranıza ha özelde konuşacağınız şeyi sayfaya taşıyorsunuz bı de resim mı koyuyosunuz sigara reklamı yapmak ve zararlı maddeleri ozendirici yorum ve materyaller kullanmak hem suc hem de site kurallarına aykırı silin o resmi filan

bu sitede demokrasi yok :( :( :(

fanatik samsunsporlu

Milli Takımda Köklü Değişim 08.12.2011 13:05 -    Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Takımlarımıza hizmet veren teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli takımlara hizmet veren teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner'in sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamada, ''Türkiye Futbol Federasyonu ile Milli Takımlarımıza hizmet veren değerli teknik adamlar Oğuz Çetin, Engin İpekoğlu ve Raşit Çetiner arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi'' denildi.

Açıklamada, 3 teknik adama da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, şu ifadelere yer verildi:

''1 Temmuz 2005'ten bu yana, yaklaşık 6.5 yıllık bir süre zarfında A Milli Takım Sorumlu Yardımcılığı görevini yürüten, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın elde ettiği Avrupa üçüncülüğünde önemli katkıları bulunan Oğuz Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca, 26 Şubat 2010'dan bu yana A Milli Takım Antrenörü olan Engin İpekoğlu'na ve 22 Şubat 2010 tarihinden itibaren Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü yapan Raşit Çetiner'e de görevde bulundukları süre içindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, her 3 teknik direktöre de sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.

Milli takımlarımızın teknik kadrosunun yapılanması ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir.''

King1965

http://www.facebook.com/photo.php?v=248536115210916

dun aksam ciftlik caddesinden facebookda gordum  :x(( :x(( :x(( :x(( hep meydanı bos bırakmısız

Jnr.Serkan

Hayatlarında kaç tanesi Gs stadında maç izledi acaba.Memleketsizler

feveran

ARKADAŞLAR KARŞILAYIN
SAMSUNUM BENİM ....

King Of The North

fat55

feveran

King Of The North

Alıntı yapılan: King1965 - 08 December 2011, 15:07:18
http://www.facebook.com/photo.php?v=248536115210916

dun aksam ciftlik caddesinden facebookda gordum  :x(( :x(( :x(( :x(( hep meydanı bos bırakmısız

utanç duydum :(

5trawberry