18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 26 November 2011, 23:15:30
boş kalelerin etkili ismi bance

Aman usta doluyu boşu karıştırma.Attıya ona şükredelim.Topa vurduğunda gözlerimi yumdum

fanatik samsunsporlu

hem yumruk şovu hem de gol atmayı öğrenecek  ;D

kalptenþimþek

27 November 2011, 14:55:38 #602 Son düzenlenme: 27 November 2011, 17:08:55 kalptenþimþek
Ağır bir sakatlık geçirdi..Kesinlikle eski formunda değil..Bir çok son pozisyonda saç baş yoldurabilir durumda..Herşeye rağmen takım çıkmaya çalışırken bütün toplara basıyor,doksan dakika savaşıyor..Doksan dakika sahada yürüyerek, iki hareketle sezon idare eden yüzlerce forvetin varolduğu liglerimizde bance'ye fazla haksızlık etmemek lazım..Takım olarak oyunu ileriye taşımayı başarır ve bu zor zamanları atlatabilirsek katkısını daha iyi hissedebiliriz..

samuray

aman nazar değmesin banceye şeytanın bacağını kırdı uzun aradan sonra inşallah devamı gelir

Burak

kar6 yı beğen tuşu yok mu :)

LisandroLopez

Antep'e de gol veya goller atıp maçı kazandırırsa gelecek hafta oynanacak maçta taraftarlarca müthiş karşılanır gibime geliyor..

masbene

istifa eden sağlıktan sorumlu vatandaşın söylediklerinden sonra Bance nin pamuğa sarılması lazım.

samuray

bance defansta.da iyi fikir sayılabilir

masbene

atletic degil defansta daha da agır kalır bence

5trawberry

Bance kafanı sarıya değilde, beyaz forma giydiğimiz maçlarda kırmızıya, kırmızı forma giydiğimiz maçlarda beyaza boyasan, mesela rüyamda gördüm, kırmızı forma üstüne beyaza boyamıştın kafayı, iki de gol sallamıştın.

kalptenþimþek

kızma da, üstün açık yatmışsın kardeşim sen..

5trawberry

Yok est niye kızayım  :) Güzeldi.

İnşallah atar be, ben inanıyorum üstündeki ölü toprağı bi atsa, açılacak.

jean

daha etkili olacagini dusunuyordum cok az gol atti saniirm yollarlar ikinci yari

5trawberry

Kaya