18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

seydo55

Devekuşuna uç demişler "ben deveyim" demiş.
O zaman koş demişler "ben kuşum" demiş.
Bance işine geldiği gibi oynuyorsun  :rulet:

CurvaSs

elektrik direği olsa daha çok fayda sağlar. ne bileyim belki kuşlar kafasına yuva yapar falan!

celebi

Alıntı yapılan: CurvaSs - 22 November 2011, 13:48:42
elektrik direği olsa daha çok fayda sağlar. ne bileyim belki kuşlar kafasına yuva yapar falan!

>l< >l< >l< >l<

HoliganSamSunLu

fotojenik olması saçlarıyla dikkat çekmesi malesef futbol için yeterli olmuyor futbolda oynaması gerekiyor ilk yarıda kaleye şutu vardı ceza sahası sol çaprazından az çok futbol maçı izlemiş kime sorsanız iki kişi önünü kapatmışken oraya hangi akla hizmet kaleye şut atmaya çalışıyorsun

Serkan

Kaya

Leeen bu bizim hoca değil mi ? Vleda işte bariz  :kafa:

Tabi ayaklarından tutup ters çevirirsek Bance da bu görevi görebilir...

fanatik samsunsporlu

boş kaleye atabiliyormuş

5trawberry

O şut çektiği pozisyonda sol ayağını kullansa daha iyi olacaktı. Ya da pas verse.
Ama olsun, Muratla beraber en çok mücadele eden oyuncu idi hücum anlamında.
Hava toplarındaki üstünlüğüne bu maçta da devam etti.
Geride kaldı 12 hafta bir tane yandan muz orta görmedim ceza sahasına.

GökhanÇağlar

golü attı tamam da 2 net pozisyonu harcadı.
candan oynuyor ama son vuruş özürlü..

Jnr.Serkan

Senden olsa olsa o kafayla gece lambası olur

feveran

ben hale gülüyorum bancenın attıgı golde bizim bi abimiz var top önüne geldiğinde la bu nereye gidiyor dedi bende atakuma kadar gidiyor dedımmm gol oldu bu haftakı destek ve baskı golü getirdi  : ??? ??? ???

Ekrem

1-2 poziyon  haricinde yine vasattı kaç haftadır ılk 11 de o golüde atsın bi zahmet

ibrakadabra55

Benim ''kazma'' diye söylediğim futbolcu , arkadaş insan şu topa doğru düzgün vurmayı öğrenemez mi ya ?

beşnumara

Seni görünce turgutun ilk günleri aklıma geliyo :) o bu statta topçu oldu ya sen de olursun aptalaziz kadar değilsin yine de umut var ama o ara senin yaş olur 30 ;D
Tebrikler teşekkürler bize 3 puanı getiren golü attığın için ;)

SametYılmaz55

boş kalelerin etkili ismi bance