Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 01 December 2011, 13:58:40
bir günde ne değişti de geri döndüler

değişen bir şey yok aslında grup olarak hareket edilmiş ve bazılarının da istifa ettiğinden haberi yok , adam ben istifa etmiyorum diye bas bas bağırıyor , ama bakıyosun istifa etmişler listesinde ...
herkes birinin adamı mantığı hakim ya ..
patron mantığı hakim ya ..
unutulan bir şey varki bazı kişlerin patronu da aynı kiş değil ..

GençKozluklu

Arkadaşlar Ajansspor'da yazan Yusuf Çelebi kimdir. Çok merak ettim. Bir tane pozitif yourmu yok. Neredeyse her olumsuz zamanımızda aşırı eleştirel yazıyor. Ben Samsunlu olduğundan da ciddi şüpehiliyim. Merakımı celbetti doğrusu

burakbas

Samsunspor un üzerinden para yemek isteyen 5-6 adam var. Dediğiniz gibi de bir de birilerinin adamları da . . .
Bunlar geçen sezon da vardı , hala var. İstifalar bana göre gösteriş , oyunlar devam ediyor , edecek.

ngonge

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 01 December 2011, 14:54:35
Arkadaşlar Ajansspor'da yazan Yusuf Çelebi kimdir. Çok merak ettim. Bir tane pozitif yourmu yok. Neredeyse her olumsuz zamanımızda aşırı eleştirel yazıyor. Ben Samsunlu olduğundan da ciddi şüpehiliyim. Merakımı celbetti doğrusu

Eskiden yazardı buralarda. Tam kimdir bilmiyorum ama en iyi zamanlarda hep olumsuz yazıp, komplo teorileri falan kurardı kafasından. 5-10 kere de samsunsporu bıraktığını hatırlıyorum.

burakbas

Alıntı yapılan: ngonge - 01 December 2011, 15:20:26
Eskiden yazardı buralarda. Tam kimdir bilmiyorum ama en iyi zamanlarda hep olumsuz yazıp, komplo teorileri falan kurardı kafasından. 5-10 kere de samsunsporu bıraktığını hatırlıyorum.

abicim böyle insanları tartışmaya gerek yok o zaman. herkes nasıl biri olduğunu anlamıştır.

celebi

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 01 December 2011, 14:54:35

burada yazıyordu kendisi ordulu ve de kendisinin buralardakine nazaran çok iyiy Samsunsporlu olduğunu düşünün adamın biri yani takılacak bir şey yok abi.

sosaka

Yaşananları kamoyunun vicdanına bırakıyorum
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, yaşanan istifalar ile ilgili olarak, "Samsunspor'un bu kadar sıkıntısı varken, kimsenin bu takım üzerinden prim yapmaya hakkı yok. Yaşananları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" dedi

MUHATAPLARINA SORUN
Başkan Kazım Yılmaz, yaşanan şok istifaların ardından soruları yanıtlamak istemediğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Birçok iddia ortaya atmışlar. Bunları, iftira atanlara sorun. Ben kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Bu yaşananları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Bu tür işlerle uğraşacak vaktim yok" diye konuştu.

ŞOV ZAMANI DEĞİL
Tek düşüncelerinin Gaziantep'ten puanla dönmek olduğunu belirten  Yılmaz, "Takımımız bu kadar zor bir süreçten geçerken, kimsenin Samsunspor üzerinden prim yapmaya hakkı yok. Samsunspor şov yeri değildir. Bizim tek düşüncemiz alt sıralarda olan takımımızı şaha kaldırmak. İnşallah Gaziantep'ten de puan veya puanlarla dönerek çıkışımızı sürdürürüz" dedi.
Samsunspor'u düşünüyorum

Başkan Yılmaz, tek düşüncesinin Samsunspor'un başarısı olduğunu belirterek, "Bizim düşüncemiz belli. Ortak sevdamız olan Samsunspor'un ligde başarılı olması için uğraşıyoruz. Bu uğurda da gerekeni yapacağız" dedi.

haber gazetesi

samuray

basayfadaki yorumları dikkatle takip ediyorum ve kazım bşk.a kalan yöneticilere verilen desteği görmek çok sevindirici samsunsporumuzu kaos ortamına çekmek isteyen öztürk ve onun yalakalarınada naletler olsun tarih sizleri asla affetmeyecek uzak durun samsunsporumuzdan kirli emellerinize alet etmeyin samsunsporumuzu arkadaşlar buradan tüm samsunsporluları ve samsun luları metro turizmi protestoya davet ediyorum sonuna kadar arknızdyız hep destek tam destek kazım bşk ve ekibine samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ayberk

Sen YILMAZ'SAN
Taraftar arkanda Kazım Başkan!

Geri gidip okuyorum da hala Galip Öztürk bu takıma milyonlar verdi diyenlr var. Milyonlar verdi de karşılıksız mı verdi? Bu kulüple tüm maddi ilişkimi kesiyorum diyor da, hala hangi Süper Lig ekibinin sponsoru farkında mı acaba sayın Öztürk? Veya sezon başında geçen sezon verdiğim primleri altını çizerek söylüyorum primleri geri isterim demedi mi? Kazım Başkan zorla para istemedik, Samsunspor kimseye muhtaç değil prim olarak verilen parayı geri ödemem diyince köprüleri atıyorum demedi mi Galip Öztürk? Sonra da "o zaman 2000 kombine dağıtın alacağımla" demek gibi bir ucuz şov yapmadı mı kendini taraftara şirin göstermek için? Bırakın Allah aşkına savunmayın şu adamı! Bir defa kendi desteğiyle getirdiği adamın arkasından iş yapıyorsa hiç konuşmaya değmez bence!

ahmetsefa55

01 December 2011, 17:37:49 #249 Son düzenlenme: 01 December 2011, 18:03:51 muhalif
"Hepsi şov yapıyor"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'in Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Yönetim Kurulu toplantılarına ayda bir katılan ve sadece maçtan maça şeref tribününde oturan bu kişiler şov yapıyorlar'' dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün istifa ettikleri açıklanan Yönetim Kurulu yedek üyeleri Kadir Gürkan, Basri Kul, Habsi Sevindik, Yücel Beker ve Aycan Türkel'in kendisini arayarak istifa etmediklerini belirttiklerini söyledi.

Yönetim Kurulu'nun 20 kişiden oluştuğunu ve 8 kişinin istifa ettiğini belirten Yılmaz, ''Biz 12 yönetim kurulu üyemizle görevimizin başındayız. Yönetim Kurulu, asil ve yedek üyeleriyle 20'şer kişiden oluşmaktadır. Yedek üyelerden 15'inin istifası bize geldi. Geriye kalan 5 kişi yedek üyemizi asil üyeliğe davet edeceğiz. Yönetim Kurulumuz 10 kişiye indiği zaman düşüyor, biz şuan 12 kişiyiz, yedek üyelerden 5 kişi daha bize katılacak ve 17 yönetim kurulu üyesiyle görevimize devam edeceğiz''ifadesini kullandı.

Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin'in göreve getirilmesinde 14 yönetim kurulu üyesinin imzasının bulunduğunu vurgulayan Yılmaz, ''Adnan Sezgin'in göreve getirileceğini herkes biliyordu. Yönetim kurulu toplantılarına ayda bir katılan ve sadece maçtan maça şeref tribününde oturan bu kişiler şov yapıyorlar. Yönetim Kurulu toplantılarına katılmayan kimsenin konuşma hakkı da yoktur'' şeklinde konuştu.

Samsunspor'un reklam, tribün ve naklen yayın gelirleri dışında hiç kimseden destek almadığına da dikkat çeken Yılmaz, ''Biz Samsunspor'un menfaatlerini korumak zorundayız ve korumaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Tek isteğimiz Samsunspor'un başarısıdır. Biz bunun peşindeyiz. Ekonomik açıdan Samsunspor, 18 kulüp arasında 6'ıncı sıradadır. Türkiye Futbol Federasyonu'nda, sayfası temiz bir kulüptür'' dedi.

http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=8&r=1&hid=102947

ahmetsefa55

01 December 2011, 17:42:33 #250 Son düzenlenme: 01 December 2011, 18:10:57 muhalif

"Burası şov camiası değil"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 3 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katıldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, taktik çalışma sonrasında ayak tenisi çalışması yaptı. Antrenman köşe vuruşu çalışması ile sona erdi.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz ve bazı yöneticiler de takip etti. Antrenmanı izleyen Şirinler Taraftar Grubu, çalışma sonunda futbolculara baklava ikramında bulundu.

Karadeniz ekibi, yarın sabah uçakla İstanbul'a, buradan da Gaziantep'e geçecek.

Antrenmanı ziyaret eden Şirinler Taraftar Grubunu karşılayan Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, taraftar gruplarının yaklaşımından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Taraftarları yanlarında görmenin yönetim olarak kendilerine gurur verdiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:
''Samsunspor gerek futbol bazında gerekse yönetim bazında zor bir süreçten geçiyor. Bizim için önemli olan başarıdır. Başarının olması için futbolcularımızın, teknik heyetimizin bize güveni olması ve bizimde onlara güvenmemiz gerekir. Bu konuda taraftar gruplarımızca yapılan ziyaret çok anlamlı olmuştur. Bizim şu anda tek bir düşüncemiz var o da Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağımız maçın başarılı geçmesidir. Taraftarlarımızı bu zor günde yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Samsunspor'a kimlerin ne yapmak istediğini kamuoyuna bırakıyorum. Samsunspor camiası büyük bir camia, şov camiası değildir. Gerçek Samsunlular burada. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum.''

''Kişiler arasındaki olaylar camiaları alakadar etmez''
Şirinler Taraftar Grubu'nun tribün lideri Burak Güleç ise son günlerde yaşanan sürecin takıma ve şehre olumsuz bir etki oluşturmaması için Samsunspor antrenmanını ziyaret ettiklerini söyledi.

Samsunspor'un mevcut yönetim ile birlikte daha güzel günler görmesi adına burada bulunduklarını ifade eden Güleç, ''Kişiler arasındaki olaylar camiaları alakadar etmez. Başkanımızın da söylediği gibi yollarını ayıran insanlara Samsunspor taraftarları olarak verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Samsunspor camiası için bu sene çok önemli, birlik ve beraberlik havası yaratmak istiyoruz. Bunun için bu yolda mücadele eden insanlarla birlikte bizde bu mücadelede bulunduğumuzu duyurmak adına buradayız'' dedi.

Medical Park Antalyaspor maçı galibiyetinin bir başlangıç olduğunu söyleyen Güleç, ''Gaziantepspor maçı ile iyi günleri filizlendirmek için buradayız. Futbolcu arkadaşlarımıza moral vermek ve mevcut yönetimle birlikte yolumuza devam edeceğimizi duyurmak için şu an burada bulunuyoruz. Gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.'' diye konuştu.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?t=8&r=1&hid=102966

CurvaSs

Alıntı yapılan: maraton - 01 December 2011, 17:42:50
güzel bir destek sloganı oluşturamadınız 17 sayfadır ancak dır dır

başkanım bundan pankart da olur, tezahürat da. :D

aldırma sen bakma yola
yap işini verme mola
girmeyen girmesin kola
dönme sakın sen yolundan, Kazım Başkan.

ben yazdım.  :P

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 01 December 2011, 17:42:50
güzel bir destek sloganı oluşturamadınız 17 sayfadır ancak dır dır

Senin yaptığın gider; benim ancak hoşuma gider !!

al sana destek sözü başkan   :kanka:

maviay55

AlıntıBaşkanımız Kazım Yılmaz, Samsunspor'a kimlerin ne yapmak istediğini kamuoyunun takdirine bıraktığını da söyledi ve "Samsunspor camiası büyük bir camiadır. Şov camiası değildir. Gerçek Samsunlular burada" diye konuştu.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2772