Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

usare

İdmana gidemeyecem ama resmi siteye mail atmayı düşünüyorum. Başkanın arkasında olduğumuzu ona güvendiğimizi belirten bir mail.

AntZ

sosaka

Alıntı yapılan: usare - 30 November 2011, 20:17:28
İdmana gidemeyecem ama resmi siteye mail atmayı düşünüyorum. Başkanın arkasında olduğumuzu ona güvendiğimizi belirten bir mail.

gönderilen mailler takip ediliyor mu ?
bi ara maillere bakan yok diye duymuştum

Gorkem

helal olsun kazım başkan  >l< >l<

samuray

bu konudaki tam 14 sayfa da yapılan tüm yorumları dikkatle okudum ve kazım başkana çok büyük destek çıkıldığını onun ve kalan yönetimin arkasında olduklarını görmek çok güzel  yıllardır bazı idarecilerin ve de şimdiki istifa eden galip öztürk yalakalarının samsunsporda bi temizlenme hareketi olarak görüyorum çokda isabetli bence taraftar grupları tüm taraftarlar tüm samsunsporu seviyorum diyenler kazım bşk.a kalan yöneticilere takıma teknik ekibe destek verdiğimizi futbolcularımızın etkilenmemesi açısından tümüne yanlarında olduğumuzu göstermemiz gerekiyor basın yoluyla antrenmana giderek ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmalıdı diye düşünüyorum keşke samsunda olsam seve seve her türlü katılırdım hepinize sevgler kardeşlerim inşallah samsunsporumuz için hayırlı olacak bu gelişmelre

samuray

Alıntı yapılan: usare - 30 November 2011, 20:17:28
maıl atmakta iyi fikir ulaştırırlar herhalde bşk.a yönetime

red_white

Alıntı yapılan: samuray - 30 November 2011, 20:36:04
     maıl atmakta iyi fikir ulaştırırlar herhalde bşk.a yönetime

ben direk telefon açtım kesin iletiyorlar..
Samsundaki renkdaşlarımızda bir şekilde zamanlarını ayarlayıp yarınki idmana gideceklerdir.

samuray

Alıntı yapılan: red_white - 30 November 2011, 20:38:52
ben direk telefon açtım kesin iletiyorlar..
Samsundaki renkdaşlarımızda bir şekilde zamanlarını ayarlayıp yarınki idmana gideceklerdir.
kulüp tlf. paylaşırmızsın

berusa55

Musti

Kamuoyu'na Duyuru...

Samsunspor Yönetim Kurulu'nda yer alan  bazı yöneticilerimiz,  bugün yaptıkları basın toplantısı sonucunda kendileri ve yedek yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının da isimlerini deklare ederek istifalarını açıklamışlardır.

Kulübümüz Kazım Yılmaz başkanlığında, kulüp tüzüğümüzün öngördüğü yönetim kurulu yeterlilik sayısı ile Samsunspor'umuzun başarısı için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışıyla, çok daha kararlı bir şekilde, cefakar taraftarlarımızın da destekleriyle Samsunspor'umuzu birlik, beraberlik ve bütünlük içinde hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla

Samsunspor Yönetim Kurulu

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2765

yk55

Karaktersiz adam 3 kuruş para verip 1000 liralık konuşuyordu.
Samsunsporla olan iliskisini insaallah keserde kurtuluruz.
Kazım baskan arkandayiz. Sonuna kadar destek.

orhan

bu olaylara futbolcuları karıştırmayalım  bu bize zarar verir zaten yönetim herşeyin farkında kulüp içerisinde yapılması gerekenler yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın.bizler kazım başkana destek olalım bu yolda yalnız olmadığını hissettirelim

Desiqner

Ben yarın Alaçamdan geliyorum idman ziyaretine.Yol param 20 lira arkadaşlar sadece.Merkezde olup gitmeyenlere dualar benden :D Takıma destek şart bu gazla bide Antep'i yenersek bizden kralı yok...

serkancengiz

Kazım başkan yanındayız her daim

55(tuncay)55