STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

samsunluerhan

TRT3' de spor programında trt spikeri kerem öncel"samsunspor 4 yabancı futbolcu ile kesin kesin anlaştığını"biliyorum dedi...

celebi

Musti

12 Haftada Petkoviç, 24 farklı futbolcuya görev verdi. Ergün, Kemal, Bahia, Bance ve Murat her hafta forma giyen oyuncular. Ergün ve Kemal her maç 90'ar dakika forma giydiler

21 sarı kartla ligin en az sarı kart gören takımıyız. 2'si ikinci sarıdan 3 de kırmızı kartımız var. Dominguez, Bahia ve Adem sarı kart sınırındalar.

Attığımız 9 golün 7'sini ilk yarılarda attık. Yediğimiz 15 golün 10'unu ikinci yarılarda yedik.

ChucKeR

hoca oyunun başında bahiayı bekte dener mi acaba. popov muhammet deler geçer gibi geliyo ergünü. onun dışında çok kötü diyorlar antepe. 3 puan uzak değil.

ahmetsefa55

trabzon maçında yenilmeyelim diye çok dua ettim.
hatta Allahım nolur bu maçta yenilmeyelim istersek küme düşelim ama yenilmeyelim''dedim.
5 dk sonra golü attık.  :)
şimdi düşünüyorum da yanlış anlaşıldım galiba  :-[  :evet:  :rulet:
Allahım sen güldür yüzümüzü.birazcık şans ver.
şu maçı kazanırsak devamı gelecektir inşallah.

celebi

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 28 November 2011, 03:22:50
trabzon maçında yenilmeyelim diye çok dua ettim.
hatta Allahım nolur bu maçta yenilmeyelim istersek küme düşelim ama yenilmeyelim''dedim.
5 dk sonra golü attık.  :)
şimdi düşünüyorum da yanlış anlaşıldım galiba  :-[  :evet:  :rulet:
Allahım sen güldür yüzümüzü.birazcık şans ver.
şu maçı kazanırsak devamı gelecektir inşallah.

O nasıl bir dua'dır öyle.Ahmetsefa bu takımsenin eserin (=

kaptan 55

en büyük avantajımız antepin istikrarı yakalayamamış olması,şu bir gerçek ki yaratıcı ve oyunun skorunu değiştirebilecek oyuncu sayıları bizden daha fazla maç skoru ne olur bilinmez ama antalya maçındaki oyunu oynarsak antep affetmez gibime geliyor.

FaTiH_HaN

Gaziantep'in içinde bulunduğu durum bizimkinden daha kötü, sezona şampiyonluk iddaası ile çıktılar, şampiyonluk zaten zor bir ihtimaldi ama ilk 6 içinde bile kalamadılar küme düşme potasına girdiler, hocaları değişti ki Abdullah Ercan, milli takımlar dışında görev almamış tecrübesiz biri, 3 puan için ibre bizi gösteriyor. Sakin oynayarak ve savunma disiplinini koruyarak oynarsak bu maçtan 3 puan alırız, Gaziantep atak oynamaya golü erken bulmaya çalışacaktır, sabırlı bir oyunla maçı 60-70 e kadar berabere devam ettirirsek kontra ataktan golü bulacağımızı düşünüyorum. Bu hafta gol atmasına rağmen petkoviç banceyi yedek bırakıp zenke ve ekigho ikilisini oynatırsa yakaladığımız boş alanları golle sonuçlandırırız. Bu maç için beraberlik iyidir ama Gaziantep'i böyle yakalamışken galibiyet neden olmasın.

5trawberry

Gaziantepspor ile ilgili ufak bir analiz yaptım.
İçerde oynadığı 6 maçın 1'ini kazanmış o da, bizim 3-2 yendiğimiz Gençlerbirliği'ni 3-0 la geçmiş.
İçerde oynadığı 6 maçta 6 gol atabilirken, Biz ise deplasmanda sadece bir gol atabilmişiz.
İstanbul BB de dışında hiç bir takıma kolay kolay boyun eğmedik, ve 6 maçta 8 gol yemişiz ama Belediye maçını yok sayarsak 5 maçta 5 gol yemiş oluyoruz.
Dışarda ortalama 1 maçta 1 gol yiyen Samsunspor ve, içerde her maçta ortalama 1 gol atan Gaziantepspor var.

Olumsuz olduğumuz nokta deplasmanda gol fakiri olmamız.
buna ilaveten kaçırdıklarımız da ortada.

Kilit adamlara önlem alınmalı.
Biz Gaziantepspor'dan daha üretken gibi görünüyoruz, ama becerisizlikleri de bir an önce üzerimizden atmalıyız.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 November 2011, 12:45:02
O nasıl bir dua'dır öyle.Ahmetsefa bu takımsenin eserin (=
hiç sorma la :rulet:
o maçın psikolojisi farklıydı olum.  :) :evet:

SSKLA

Dün gece rüyamda canliskor tarzı bir siteye giriyordum ve gazi antep 0 samsunspor 2 ve Antalya 0 0 Karbük sonuçlarını gördüm hadi hayırlısı. :)

samuray

g.antepin sıkıntıları sorunları devam ediyor böyle bir antepi yakalamışken fırsatı değerlendirmek gerek ama bizde kötü oynuyoruz altı puanlık bi maç yenersek puanfarkımız 5 e çıkacak biz iyice rahatlayacağız yenemiyorsakta 1 puan iyidir inşallah kazanan biz oluruz ve ilk deplasman galibiyetiyle tanışmış oluruz bu sezon

ahmetsefa55

Gaziantepspor hazırlıkları devam ediyor...

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3065&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Kırmızı beyazlı ekip yarın saat 10.00 ve 15.00'de yapacağı çift antrenman ile Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.