STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

amisos55

Antalya maçındaki oyun her ne olursa olsun uzun süredir galip gelememenin sıkıntısıdir. Antep'in de bu maçta bizim gibi olacağını düşünüyorum. Lig basından beri özellikle ilk yarılarda iyi oynayan takımımızın Antep macında özellikle erken gol yemeden ilk yarıyı berabere bitirmesi, golünde özellikle 60 larda gelirse akıllıca degisikliklerle bu macı alabileceğimizi düşünüyorum. Gol geldikten sonra kimin attıgı farketmez bancenin oyundan alınıp Burak forvete çekilmeli , ekigho ve zevke kanatta değerlendirilebilir. Bu sayede Antep'in üzerimize gelirken kontralarla çıkmamız kolaylaşır. Burada hocanın ayrıca orta saha tercihi çok önemli olacak tek ve araya toplarla defans arkasında pozisyon bulabiliriz. Tabimi bunlar kağıt üstünde ama gönlümden bunlar geçiyor. Galip gelecegimizi düşünüyorum rahat olalım bu macı da alalım.

FaTiH_HaN

Sioux

Alıntı yapılan: deriaKR - 28 November 2011, 22:15:23
karabuke bak 2-0 yenyor bursayi...ulan ertrugul vermedin bize maci..gitdin s.cdin karabukde...yapsana burdada artislik zenkede pozisoynda yapdin gibi oldum olasi ertrugulu sevmem 1993 den beri

bu forumda 20 tane farklı nick alıp, defalarca kovulup, utanmadan yine gelen, millete ana bacı küfür eden bir zavallının ertuğrul'u veya bir baskasını sevmesine ihtiyaç yok. frumdaki kızlara bile ettiğin küfürlerin mürekkebi kurumadı daha.
mantıksız herif.
bu şaklaban gelip yine küfür edecek sağa sola, atın gitsin yine.

Sioux

Gaziantep'te bir sorun olduğu kesin. Bizim deplsman performansımız ortada, beraberlik iyi sonuç olur.

Kaya

Siteden bir organize olmalı  :evet: olsun  :D olsa güzel olur yani  8)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Kaya - 29 November 2011, 00:11:30
Siteden bir organize olmalı  :evet: olsun  :D olsa güzel olur yani  8)
mersine gelin abiler beni beşnumara'yla yalnız bırakmayın oralarda  :-[

samsunluhakan

1-0 olsunda isterse kendi kalelerine atsınlar 3 puanı alalımda isterse antalya maçındanda kötü oynayalım isterse şansa kazanalım ama 3 puan alalım bana yeter iyi oynadıgımız maçlarda yenildik şimdi kötü oynayalım ama 3 puan alalım 1 - 0 olsun bizim olsun yani...

fat55

samuray

antepi böyle kötü yakalamışken bi galibiet süperolur inşallah

cembaba

Antep'e gidilmiyor sanırım. Hayırlısı olsun. Mersin benim içinde olabilir.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 November 2011, 20:12:49
Antep'e gidilmiyor sanırım. Hayırlısı olsun. Mersin benim içinde olabilir.
beklerim kardeşim.
delikanlı taraftar mersin'e gitsin. :ok

fanatik samsunsporlu

abdullah ercan ismail sosa,muhammet demir ve serdar kurtuluşu yedek soyundurdu.çok ilginç.çok iyi bu adamlar

berusa55

Bizim maçta gelir sahaya koyar bunları; hayvan gibi de oynarlar şimdi!

55(tuncay)55

saldır samsunum artık bizim de gülme vaktimiz geldi

ngonge

Ligin hem tepesindeki hem de dibindeki takımlarla başabaş oynadığımız düşünülürse gene nasıl bir sonuç çıkacağı meçhul.

Geçen hafta bizim halimiz gibi stresli çıkacaklar, onların bu stresini lehimize kullanırsak neden olması diyorum.