15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

5trawberry

Ergün ne zaman vazgeçeceksin Maestro sanrılarından.

GökhanÇağlar

haddini bilse fena topçu değil ama aşırı güveniyor kendine..

Jnr.Serkan

Özgüven patlaması yaşıyor maçlarda.Yürek mi yiyor hapmı içiyor ne yapıyorsa artık

ethm55

İster İyi İster Kotu Oynasın. Sevemedim Hiç Seni.

Dartagnan

ılk basta bahıayı sokup ılerı cıkmasını yadırgamıstım;ancak ılerde daha etkılı olacagı dusuncesındeyım...

Kaya

Bu sezon üstünden kafa topu almayan kalmadı..Tita da aldı en sonunda ligin belkide en kısa oyuncusudur. :holey: Benim en önem verdiğim konu arkası dönük adamlara yaptığı gereksiz fauller.Yan toplarda defansımız iyi çok şükür ama pozisyon yokken gereksiz yere yaptığı fauller tehlike oluşturuyor..

isa55

Bu maçtaki artısı Ali Tandoğan'a yaptığı faullerle gözünü korkutması ve onu oyundan düşürmesi oldu. Ali, duran toplar dışında çok ta varlık gösteremedi.

masbene

umarım hakkında kulagıma gelen sağda solda "bu takımdan bi s...m olmaz" cümlesi senin agzından cıkmamıstır ergun!

5trawberry

Ergün bomboş adamsın.
Bu takıma katabileceğin hiç bir şey yok..

Turuncu

Ayberk

Adamsın daa sen de ergün :kafa: :kafa: :kafa:

babasamsunlu

ngonge

Kendini 10 numara zanneden vasat sol bek, ayakta zor duruyor bir de kenardan kaleye vurup gol atmaya kalkıyor.

berusa55

LisandroLopez

1.60 adamsan savunma oyuncusu mu olur oyuncu dediğin duruşuyla rakibi ürkütecek.. Orhan olsa daha faydalı olurdu en azından bindirip iyi ortalar kesiyodu.Bu oyuncu falan değil ya