STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 26 November 2011, 22:44:01
sınavdan çıkıp fakülteden yardıra yardıra geldim 50.dk dan sonra içeri almadılar dışarda içim içimi yedi umarım böyle kazanma alışkanlığımız sürer oyuncuların özgüvenleri yavaş yavaş yerine gelir inşallah :) :)

kardeşim termoya mı girmiştin o saatte makinada termo vardı duyduğuma göre yazık olmuş direk maça gitseymişsin daha iyiymiş  :)

ibrakadabra55

Maalesef yetişemedim gidemediğim tek maç sınav 1 deydi bitiş 2.30 gibiydi  80.dakkaya denk geliyordu bende gidemedim takım nasıldı arkadaşlar iyimiydi gerçi maçı izlerim akşam LigTV verirse.

kamuri

bugün 3 puan hariç herşey çok kötüydü sahadaki futbol iki pas yapamayan futbolcular tribun hayatımda izlediğim en zevksiz maçlardan biriydi maalesef ama üç puan iyi oldu dediğim gibi

Forvetim

öyle yada böyle galip gelmemiz gerekliydi geldik. oyun olsun hakem olsun iyi değildi ama hastaydık ilaç lazımdı aldık. devamı gelsin inşallah.

ali ihsan

BİR NEFES SIHHAT GİBİ

Dile kolay tam 10 haftadır 3 puana hasretiz.Bu özlemi gidermek adına,hem rakiplerimizle olan puan farkını kapatmak hemde maç kazanamama stresini üzerimizden atmak adına Antalyaspor karşısına çıktık.
Maçın hemen başında Ekıgho'nun taşıdığı ve sağ çizgiden altı pasa kestiği topu önünde bulan Bance'ye topu boş kaleye yuvarlamak kaldı.Maça golle başlamak takımın moralinide artırdı.Fakat daha önce de öne geçip skoru koruyamadığımız maçların etkisinden olacak ki takım oldukça geriye yaslandı.Gerçi defans hattımız oldukça dikkatliydi.Kemal ilk müdahalelerde gene başarılıydı.Akaki ise geride süpürücü görevini yaparken,topuda oyuna sokma konusunda daha fazla sorumluluk alan bir görüntü verdi.Rakip Antalyaspor'un etkili gol ayakları sahada olmayınca ciddi gol pozisyonuna da giremediler.Kontrollü oyunumuzu ilk yarı boyunca devam ettirdik.Kenar beklerimiz Ergün ve Adem zaman zaman hücuma destek verdiler.Kontr toplarla çıkmaya çalıştığımız dakikalarda Murat Yıldırım'ın taşıdığı toplarla rakibi zaman zaman bunalttık.
İkinci devrede de ilk yarı benzeri bir oyun vardı.Ekıgho'nun sakatlanıp çıkması hücumdaki etkinliğimizi azalttı.Bance zaten ağır,birde takım geriye yaslandığı zaman etkinliği bir hayli azalıyor.Buna rağmen Domınguez'in yaptığı iki asisti çok kötü vuruşlar yaparak harcadı.Ahmet Şahin belki de en rahat maçını çıkardı diyebiliriz.Pozisyonu oldukça az ama oldukça stresli bir maçı zorda olsa,iyi oynamayarak kazandık.Alınan 3 puan gerçekten çok değerli.
Defans hattımız gene iyi oynadı.Orta sahada ise Murat ve Hakan Arslan iyiydiler.Domınguez ise biraz kıpırdandı gibi.Biraz daha sorumluluk alıp,dikine oynarsa daha faydalı olacaktır.Mustafa Sarp ise çok vasattı.Takımı yönlendiremediği gibi ikili mücadelelerde de pek görünmedi.Genel sıkıntımız ise devam ediyor.Hücumda çoğalamıyoruz ve gol pozisyonu yüzdemiz çok düşük.Devre arası bu bölgeye takviye yapılacağı muhakkak.Bance'ye uygun formatta hücum anlayışımız olmadığı için zaman zaman çok sırıtıyor.Özellikle böyle oyunu kendi sahamızda kabullendiğimiz maçlarda Bance yerine daha hızlı isimleri daha erken dakikalarda oyuna alma konusu Petkoviç göz ardı etmemeli bence.
Gelelim hakem Tolga Özkalfa'ya.Bu sezon seyrettiğim en berbat yönetimi gösteren hakem sıralamasında birincilik koltuğuna oturdular.Verdiği ve vermediği kartlardan tutun da çaldığı veya çalmadığı faullere kadar bir çok pozisyonda akıl almaz kararlar verdi.Allah'tan skora etki edecek bir hatası olmadı.Bir daha ev sahibi takımı bu kadar sindirmeye çalışan bir hakemle karşılaşmayız umarım.
Taraftarımızın desteğiyle alınan bu 3 puan gelecek haftalar adına umudumuzu artırdı.Devre arasına kadar 17-20 puana ulaşmak için biraz daha gayretli olmak durumundayız.Unutmayalım sadece bir yudum su içtik...

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Tufan - 26 November 2011, 22:58:32
kardeşim termoya mı girmiştin o saatte makinada termo vardı duyduğuma göre yazık olmuş direk maça gitseymişsin daha iyiymiş  :)

aynen termoydu kolaydı yaptım 5 sorudan 3unu baktm kopyada cekemıoz dedım mac akar :D olsun ya ben giremiyim de takım yensin :)

epçeli köylü

Selim Teberin sakatlığı ne aşmada ne kadar daha oynamıyacak bilen varmı? Çok arıyoruz da...

King Of The North

Genel yorumlardan kötü oynadığımızı anlıyorum ama haftalar sonra ligde olduğumuzu hatırladık nihayet, kalan maçlardan 9 puan alalım da 20 puan olsak bari, eziktaş hariç çok zor maçlarımızın olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Ollivanders

26 November 2011, 23:52:31 #278 Son düzenlenme: 26 November 2011, 23:56:11 Serpico
Defansif anlamda pozisyon vermiyoruz. İyi işler yapıyoruz. Ama ortasahamız ne yazıkki ofansifte çok zayıf. 3 pas yapamıyoruz ataga çıkarken.Bu nedenle ilerde çogalamıyoruz. Aslında durum basit. Muratı sağ açıkta oynatmak takımımızı çok etkiliyor. Murat ön libero pozisyonunda daha verimli. Hem koşuyor hem top dagıtabiliyor. Yanına hakan arslan ve az ilerde fink veya dominguez ile daha etkili olabiliriz. Dominguez'in az forvet arkası oynadıgında daha etkili oldugunu biraz olsun gorduk. Ekigho da o pozisyonda oynarsa etkili olur. Geçen sene Agbetunun yapmış oldugu koşulardan yaralanabiliriz.

Ahmet - Adem - Kemal - Akaki - Bahia - Murat - Hakan Arslan - Fink - Dominguez ( bülent K.) - Ekigho - Bance

King Of The North

ahmetsefa55

27 November 2011, 00:13:19 #280 Son düzenlenme: 27 November 2011, 00:18:42 muhalif
Alıntı yapılan: Serpico - 26 November 2011, 23:52:31
Defansif anlamda pozisyon vermiyoruz. İyi işler yapıyoruz. Ama ortasahamız ne yazıkki ofansifte çok zayıf. 3 pas yapamıyoruz ataga çıkarken.Bu nedenle ilerde çogalamıyoruz. Aslında durum basit. Muratı sağ açıkta oynatmak takımımızı çok etkiliyor. Murat ön libero pozisyonunda daha verimli. Hem koşuyor hem top dagıtabiliyor. Yanına hakan arslan ve az ilerde fink veya dominguez ile daha etkili olabiliriz. Dominguez'in az forvet arkası oynadıgında daha etkili oldugunu biraz olsun gorduk. Ekigho da o pozisyonda oynarsa etkili olur. Geçen sene Agbetunun yapmış oldugu koşulardan yaralanabiliriz.

Ahmet - Adem - Kemal - Akaki - Bahia - Murat - Hakan Arslan - Fink - Dominguez ( bülent K.) - Ekigho - Bance
kardeşim başlığa bunları yazmak için girdim biliyomusun  :)
benden önce sen yazmışsın.
ama fink'in yerine bülent dominguezin yerine de zenkeyi yazacaktım.
zaten mantık olarak eğer hücumda iyi değilsen ya hücumcularını değiştirmelisindir yada orta sahanı daha ofansif yapmalısındır.
murat ve hakan orta sahanın direncini artıran faktörler olur.
bülent hem hızlı , hem top ayağına yakışıyo.çalım da atabilir ara pası da atabilir.aynı zamanda koşarda.
zenke ve ekigho ikilisinden geçen seneki agbetu-zenke ikilisi gibi bir verim yakalamaya çalışabiliriz.
bance'yi de bence deplasmanlarda kullanmamalıyız.gol atarsak eğer top tutmak için kullanabiliriz.
bancenin olmadığı zamanlarda da dilaver'i veya dominguez'i kullanabiliriz.
şu takımdan sarp , ergün teber ikilisini acilen kesmemiz lazım.
kangren gibi takımı içten içe yiyolar...

içerde                                                                         dışarda

ahmet                                                                            ahmet

adem kemal akaki bahia                                                   adem kemal akaki bahia

murat hakan                                                                  murat hakan

bülent                                                              bülent                     dilaver
zenke            ekigho
                                                                                         zenke ekigho
         bance

usare

Oyun olareak iyi değildik herkesin dediği gibi, ama iyi oynayana değil 1 fazla gol atana 3 puanı veriyorlar. Varsın kalan 5 haftada iyi oynamayalı ama 15 puanın en az 9 unu alalım inşallah.

holigan5565

evet kazandık bu gğzel bi duygu ama oynanılan oyunda hala umut yok petkoviç istifa

Kaya

Kazanırken eleştirmek en iyisi sanırım gerçekleri daha net görebilmek adına..Bir kere süper lig de başarı istiyorsan yabancıların iyi olacak ve takımın puan anlamında toplamda kazanılan puanların en az yarısında pay sahibi olacak bu isimler.Bizde ne yazık ki sezon başı yanlış seçimler oldu.Ortalıkta birçok yabancı isim dolaşırken gittik o isimlerin bir iki kalite aşağısında adamlar getirdik.Süperlig oynuyoruz bakıyorsunuz takımın en iyi oyuncuları Kemal,Murat Yıldırım Adem gibi isimler.Yabancı transferleriniz yetersiz olunca kadronuzda buna paralel yetersiz olmuş oluyor.5-6 tane adam alacağına son vuruşu olan tek bir isim gelmiş olsaydı şimdi bulunduğumuz yerin çok üstünde olacaktık..

Peki ne yapabiliriz? Bugün gördük ki golü bulduktan sonra hoca ve futbolcular takımın gücünün farkına varmış olacak ki maçın sonuna kadar topun arkasına geçme stratejisini denediler.Antalya şükür ki çok kötüydü.İnisiyatif alacak oyuncularımız bile topa sırtını dönüyor,5 pas üstüste yapamıyorsanız bu 3 puan inanılmaz değerli hale geliyor.Bana göre devrenin sonuna kadar içerde dışarda oyun planımız bu şekilde olacak,topun arkasına geçip rakibin hatasını kollayacağız.Umarım ikinci devreye takıma direkt katkıda bulunacak oyuncular bulmuş olarak başlarız..