STSL 2011-2012/ 12.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - MP Antalyaspor: 1-0

Başlatan 5trawberry, 21 November 2011, 23:25:25

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Allahım sana şükürler olsun...Bu arada şöyle bir istatistik var
Samsunspora iddiada direk 1 veya  2 verirsem ya yeniliyoruz ya beraber kalıyoruz,ama handikap verince samsuna hep tek farkla kazanıyoruz.Bu sene 2 defa handikap verdim gençleride yendik antalyayı'da.Kafayı bozduk totemlerle.Artık her hafta handikap Samsun (=

minci

Arkadaşlar şehir dışında olduğum için maçı izleyemedim. Maça giden bir arkadaş maçı futbolcularla birlikte yorumlayabilirmi. Yorumlarsa çok memnun olurum. Olan biteni çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

jean

hele sukur yendik bu hafta mac ozetlerine bakabilecem rahatca ins anteple karabuk ankaragucude yenilir

samuray

skor güzel oyun kötü oh be nihayet kazanabildik kazanmayı unutmuştuk neredeyse ama oynanan futbol açıkçası beni sanırım herkesi çok da menun etmedi sanki biz deplasmanda antalya sahasında oynadı  gibiydi ya hayret kendi sahamızda orta sahamızda üç pas yapamadık defansın kestiği bütün toplar ı rakibe kaptırdık kendimiz kandırmayalım sadece skor güzeldi ama inşallah maç kazanma alışkanlığımız a yansır bu skor beence haftaya antepten alınacak 1 puan bile altın değerinde olurüç puan ise ballı kaymak olur  >l< ;D :( >l< samsunspor_x >l<

Shane_Falco

Dominguezi sol çizgide genel olarak gene beğenmedim fakat oyuna Ufuk girip Dominguez forvet arkasına geçince az süredede olsa Bance'ye attığı derinlemesine pasları iyiydi.Acaba Dominguez'ide  yanlış bölgedemi oynatıyoruz ??

Ayrıca birileri Ufuk Bayraktar'a sahada kendisinden başka 10 tane daha Samsunsporlu olduğunu ve onlara pas atabileceğini bunun yadırganmayacağını söylemesi lazım...

Tufan

Sınavdaydım tüm gün anca özeti izleyebildim özette bile sıkıldım Ligtv yönetmenleri de sıkılmış olacak ki 3 kere Şirinleri göstermişler özette.
3 puan almamız şarttı şeytanın bacağını kırdık devreye kadar 2-3 maç daha kazanırsak şahane olur.

samuray

evet ufuk iki pozisyondada pas vermedi şut çekti şut da denmez ya cılız vuruş diyelim daha müsait pozisyondaki arkadaşlarını düşünmeliydi teknik ekip gereken uyarıları yapmıyormu bunlara ya bancede aynı hatayı yaptı çok müsait pozisyonda pas vermeyip çaprazdan vurdu aut tabi

ahmetsefa55

bu takımın iyi futbol oynaması için bülent kocabey ve dilaver güçlü'nün takıma monte edilmesi gerekiyo.

Gorkem

şükürler olsun kazandık,devamı gelir inşallah.

samuray

inşallah bu galibiyet bize kazanma alışkanlığınıda birlikte getirir diyelim

Ekrem

Haftalar sonra gelen bir 3 puan harika oldu Bencilce 1-2 pozisyon harcadık bancenın kılerı saymıyorum herşeye rağmen Mutlu bir hafta  >l< >l<

Atakumlu

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 22 November 2011, 18:38:08
zorda olsa KAZANACAZ  ...  iddaa da tek fark oynayın parayı misliyle alın  :ok

hadi bakalım kazananların pamuk elleri cebe  :P  bizim galibiyetlerimiz tek farkı gecmicek anlasılan ama bunada sukur 10 haftadır galibiyet bekledik inşALLAH devamı da gelir ...

maviay55

maç saatinde yoldaydım ilk defa maçımızı izleyemedim  :rulet: özetle de bişeycik anlaşılmıyor  :x((

bu 3 puanın camiaya güzel günler getirmesi dileğiyle..

Sol Açık

Alıntı yapılan: maviay55 - 26 November 2011, 22:14:44
maç saatinde yoldaydım ilk defa maçımızı izleyemedim  :rulet: özetle de bişeycik anlaşılmıyor  :x((

bu 3 puanın camiaya güzel günler getirmesi dileğiyle..

Bu sezon 2 maçı seyredemedim, yoldaydım. Birisi Gençlerbirliği, diğeri Antalya maçları.

Henüz takımımın galibiyetini görememiş olsam da, 3 puan bizimdir, hayırlı olsun...  ;)

Uğur Yıldız

sınavdan çıkıp fakülteden yardıra yardıra geldim 50.dk dan sonra içeri almadılar dışarda içim içimi yedi umarım böyle kazanma alışkanlığımız sürer oyuncuların özgüvenleri yavaş yavaş yerine gelir inşallah :) :)