22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Adem e kadar süper lig yeterliliği tartışılacak çok isim var kadroda..
elinden geleni yapıyor,ruhsuz değil en azından.

muzaffer4

adem şu aralar performansının zirvesinde hele fb maçında neydi öyle yaa >l< >l< >l< >l<

HoliganSamSunLu

en azından yüreğiyle oynuyor ademin oynamadığı haftalarıda gördük...

sadece55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 November 2011, 22:32:13
Lafı atan sensin bak dalgana diyosun şaka mısın ?
Karı gibi aynı lafı geveleyip duruyosun takmışsın Turguta.

Çelebi abi,İnsanların sana karşı konuşmalarından ve kendi yaşımdan ötürü yaşça büyüğüm olduğunu tahmin ederek 'abi' diye hitap etmek istiyorum sana;
Çelebi abi, herkes kendi fikirlerinde özgürdür.Ben bi çok oyuncu hakkında fikir sahibiyim ve 2-3 oyuncu hakkında fikir ayrılıklarına düşülmesi kadar doğal birşey olamaz.Sen bi oyuncuyu beğenirsin, ben beğenmem.Bunu da açık açık söylerim.
Benimle aynı fikirde olmayabilirsin.Ama fikir, düşüncelerimle alay ederek kendi doğrunu kabul ettirmeye çalışman çok saçma.

Altı üstü şaka yapmıştım.Uzatmaya gerek yok kusura bakma kardeşim.Biraz Mizahsel bakmayı öğrenmek güzeldir hayata

AhmetDenizci

Bir futbol blogundan yorum:

Orduspor 300 bin euroya Culio'yu kiralıyor. Samsunspor Pal Lazar'ı 600 bin euroya alıyor. Fakat Lazar, 3 yıldır Samsunspor'da olan ve geçen sezon 32 maçın 31'inde oynayarak gelen şampiyonlukla büyük pay sahibi olan Adem Alkaşi'nin üç gömlek altında bir oyuncu. Gelinen sonuçta ilk forma şansı Lazar'a veriliyor. Fakat performansından dolayı Adem formayı kapıyor. Orduspor'un Culio hamlesi ile Samsunspor'un Lazar hamlesine baktığınızda iki takımın lig sıralamsındaki yeri ve iki oyuncunun takımlarına katkısını karşılaştırdığımızda transfer politikasında ciddi yanlışlıklar olduğunu görüyoruz.

özkan

Bu yoruma katılmamak için trabzonlu olmak gerek

sadece55

AhmetDenizci

Futbolcularımızdan Adem Alkaşi ve eşi Serçin Alkaşi'nin bir kız çocuğu dünyaya geldi. Medicana Hastanesi'nde dünyaya gelen minik bebeğe "Mina" adı verildi. Samsunspor Kulübü olarak, Alkaşi çiftini kutluyor, minik Mina'ya sağlıklı, mutlu, başarılı ve uzun ömürler diliyoruz.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2751

brigand

Baba Adem : ) Tebrikler

ngonge

Aynı gün Bahia'nın da doğum günüymüş, belki makus kaderimiz döner bugünle. Çocuk bereketiyle gelir derler.

twitter

allah analı babalı büyütsün

kumköylü ahmet

ALLAH anali Babali Buyutsun saglikli mutlu ve huzurlu insallah

GurbetciFanatik

FaTiH_HaN

Allah analı, babalı büyütsün, inşallah uğurlu gelir ve bu hafta antalyayı yeneriz.

samuray

adem kardeşimizin çocuğu olmuş allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bakarsınız samsunsporumuza bi şans getirir yeni bebek ;D