Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Başlatan Tufan, 24 November 2011, 02:05:21

« önceki - sonraki »

celebi

Hocam sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.  ;D ;D ;D

isyan

babasamsunlu

artık pes dediğim ve serseriliği seçtiğim anlarda takıldığım kahveye gelipte o kadar öğrencinin içinde kulağımdan tutarak "senin yerin burası değil.okuycaksın" diyerek bugün kimseye muhtaç olmamamın temelindeki edebiyat hocam ve onun gibi gerçekten görevinin hakkını veren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..

Öğretmenlerinin çok büyük sorunları var belki ama geçenlerde okuduğum bir arştırmadan etkilendiğim için burada paylaşmak istedim.
1984 ten beri öğretmenlerin maaşı altın bazında tam 8 kat azalmış !!
Hepimizi hayata hazırlayan ve kimsenin gitmediği dağlara bayırlara gidip karanlığı aydınlatmaya çalışan öğretmenlere verdiğimiz değer bu..

Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

##kdc##

Alıntı yapılan: samsuni - 24 November 2011, 13:34:06
Ayrıca Samsunsporlu bir sürü öğretmen tanıyorum, hepsi de deli!  :deli: :oyun:

İnş Allah'ım bize de nasip eder. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun,

yilmazselcuk55

Benim Gibi şu an öğretmen adayı olan gelecektete mehmet abinin dediği gibi Samsunsporlu ve  deli :deli:  öğretmen olmak dileğiyle tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun ...

sosaka

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 November 2011, 14:19:38
İnş Allah'ım bize de nasip eder. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun,

Bende öğretmenim fakat atanamayınca başka bir devlet memurluğuna yerleştim
ücretli öğretmenlik yaptığım yıllarda öğrencilerime üstüne basa basa Samsunsporlu olduğumu söylüyordum.
Bana da sizin gibi öğrenci nasip olmadı.
Ama inş. ileride tekrar mesleğime geri dönersem bana da sizin gibi öğrenciler nasip olur

Turuncu

Ekrem

Baş öğretmen M. Kemal Atatürk olmak üzere  forumdaki öğretmen abilerimizin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun ... :)

Ajan

26 şehit verilince dillerden düşmeyen Devrim Şehidi Kubilay'ın, KPSS yüzünden 21'i intihar olmak üzere hayatını kaybeden 27 öğretmenin,Van depreminde yaşamını yitiren öğretmenler ve ''Atama İzinde'' olan tüm öğretmenlerin,eğitimcilerin Öğretmenler günü kutlu olsun.

ali ihsan

Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir.
                                                                            Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK...

Kutlu olsun ...