Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Başlatan Tufan, 24 November 2011, 02:05:21

« önceki - sonraki »

Tufan

Gelecek nesilleri yetiştiren forumdaki tüm öğretmen abilerimin ÖĞRETMENLER GÜNÜ Kutlu olsun.

Ahmeti

Bizleri hayata hazırlayan,yeri geldiğinde annemiz,yeri geldiğinde babamız olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutlarım.

feveran

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

celebi

Sercan

1 tanesi hariç bütün öğretmenlerimiz günü kutlu olsun ...

lucarelli

Sevgili öğretmen abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Mert

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

brigand

Tüm örtmenlerimizin Örtmenler Günü kutlu olsun : )

Serkan

Hayatım okulda lise'ye kadar öğretmenlerden dayak yemekle geçti; Şu kalın Anadolu lisesine hazırlama kitaplarının hepsinin tadına baktım ; ekstradan tahta kalemi , tahta silgisi gibi bilumum öğretmen aksesuarı kafamdan geçmiştir;  yinede bizlerin bu günlere gelmesinde ki hakkı büyüktür hepsinin;

Okul hayatım boyunca bir tane Samsunspor'lu öğretmenim olmadı; Şu sitede tanıdığım  öğretmen abilerim  gibi bir öğretmenim olsaydı her şey çok değişik olurdu; hayatım açısından öğretmenin insan hayatında ki yeri çok önemli ..
Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun...

maraton

cembaba

Levent ÖCAL

alperen

Öncelikle babamın,sitedeki öğretmen abilerimizin ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :)

ibo055

mehmet yılmaz

Başta rahmetli Teoman'ın anne ve babası Aynur ve Ahmet Hocalarım olmak üzere, bu işin hakkını gerçekten veren bütün öğretmenlerin gününü tebrik ederim.

Ben bir öğretmenim, bundan gurur duyuyorum ama ilginçtir benim de hayatımda derin izler bırakan, aradan yıllar geçse de unutmayacağım bir öğretmenim olmadı hiç! 11 yıldır ben öğrencilerim için öyle olmaya çalışıyorum; ne kadar muvaffak olabildiğimi bilmiyorum.

Ayrıca Samsunsporlu bir sürü öğretmen tanıyorum, hepsi de deli!  :deli: :oyun:
Biri hava alanında uyuyup, sabah uçağıyla deplasmandan okula yetişir, öbürü 50.000 tane yemin eder, bir daha maça gitmem diye ama mutlaka maça gider, öteki aslen Trabzonludur ama Trabzonspor'a acayip kıldır, beri ki 300 tane Samsunspor çıkartması alıp ilçenin minibüslerine yapıştırır, sonraki Samsunspor'u tutan öğrencilerine sözlü notu verir, bir baskası bilgisayar ekranlarında baska takım logosu olmasına müsaade etmez, bir başkası ilkokul birinci sınıfta okluma yazma öğretirken tahtaya "Alem Duysun Kral Samsun" yazdırır; özetle alayı delidir ama insan oğlu insandırlar! Samsun'u, Samsunspor'u ve bu ülkeyi çok severler.

Tel üzüntüm, maraton gibileri derslerden geçirip, diploma veren öğretmenlerin de olması  8) Yaptıkları kötülüğün farkına varamamışlar onlar  :P