15- Ergün Teber

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:25:10

« önceki - sonraki »

cembaba

Hayal Kırıklığı...

babasamsunlu

ben gol dışında bir hatasını göremedim ki orda hadi kafayı vuramadı bahia nerede neyi seyrediyor.. bir daha seyredin bence gol anını..
hatta geldiğinden beri en doğru maçını oynadı..

mustafa sarp dururken ben kimseye sövemiyorum bu akşam....  :x(( :x(( :x(( :x((

Kaya

Bir bek oyuncusu topa nereden girileceğini bilmez mi arkadaş ? Karşısında bu ligin tecrübesiz genci ve bana göre kötü açık oyuncularından birisi oynadı buna rağmen gel geç kardeşim dedi.. Ne yapacağız böyle isimlerle bilmiyorum.Ooof of

Atakumlu

Orhan ın 1 gomlek altında bir topcusun... topa kafa vurmayı bilmiyon ,takımı ileri cıkartamıyon yani gorevlerini yapamıyon ...

kýzýlyýldýz55

ne kılığında nede futbolunda iş var

brigand

Orhan'a yetenekleri sınırlı falan diyorduk ama. bundan iyi olduğu artık aşikar. Yenal'ın iyileşeceği yok bari geçen yıl bu takıma emek veren Orhan oynasın.

red_white

sen topçu değilsin adam kevgire çevirdi seni sol tarafımız bitikk

Lusage

Senin yerine Başaran oynasa daha iyi. Hiç yoktan bir oyuncu kazanırız..

Dartagnan

hep aynı hatalar hep aynı durumlar.Cacık olmaz bundan.Sabır sabır nereye kadar .

Musti

Eğer futbolcuysa kesinlikle mevkiisi solbek değil. Belki orta saha olabilir.

HoliganSamSunLu

zaten kapasitesi budur bundan fazlasını beklemek yanlış ergün süperligde samsunspor forması giyecek kalitede değil budur manisa maçında  40 yaşındaki murat erdoğan resmen alay etti ts maçında  gol atması bize onun iyi olduğu anlamına gelmez

samsunspor.co.nr

manisa maçında ömer aysan senin üzerinden gol yaptı !
bursa'da sestak senin üstünden gol pasını verdi !
insan zıplamadan mı topa yükselir arkadaş.
senden stoper gibi çıkıp hava toplarını almanı beklemiyorum ama ayak parmaklarının üzerinde yükselerek kafa topuna da çıkmaz ki insan.
biraz özveri,biraz aldığın paraya saygı göster,başka bir istek yok senden.bu kadar ruhsuz olunmaz.
tek bildiğin,solda topu aldığında içeriye paralel topla koşmak ve pas atacağın adamın yanına gelip 2 metreden pas atmak.
bu mudur ?
hemen her maç kaptırdığın kritik toplar kalemize ciddi tehlike olarak döndü.
berbat oynuyorsun,ama bunu göremeyen bir teknik direktör var başında.
bu kadar yeteneksiz başka bir futbolcu bu kadar şans alsaydı kendini geliştirirdi.
sende hata yok,seni oynatan hocada da hata yok.çünkü o da en fazla senin kadar biliyor futbolu !

fanatik samsunsporlu

orhanın ahı tutuyor hem bu adama hem de onu beğenmeyenlere

cgr

La oğlun yaşındaki adam şabalağa döndürdü seni be... Koridor oldu sol taraf... Ne yapmaya calısıosun hacı bi anlasak... :-\

fanatik samsunsporlu

millet ergüne sövmekten bıktı hoca onu oynatmaktan bıkmadı