STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

kalan maçlar antalya antep(d) kayseri  m.i.y(d) beşiktaş ve sivas (D)   10 puan çıkarmamız lazım

samsunmania

benim takıldığım iki konu var.ilki ikinci yarılarda neden bu kadar oyunu koruma adına ilk yarılardaki oyunu b..ka çevirip elimizle maçı veriyoruz. İkincisi teber ve bahia gibi her maç bombaları olan ve genelde golle sonuçlanan hatalar yapan 2 adamı hala takıma koyuyor hoca? elimizle verdik ya maçı allah sizi kahretsin. İlk yarıda sezonun en iyi samsunspor'u var sahada. İkinci yarının ilk 5 dakikasında mağlup olacağının sinyallerini verecek kadar kötü oynayan bir takım. Ve bizim bile gördüğümüz eksiklikleri göremeyecek kadar kör bir hoca. Allah sonumuzu hayır etsin.

Turuncu

Petkoviçin maç sonrası açıklamaları

"Herkes Turgay'dan ders almalı"

Samsunspor Teknik Direktötü Vladimir Petkovic, Bursaspor maçının ardınan Turgay Bahadır'ın elle atığı golden sonra hakeme bunu söylemesi hakkında açıklamalar yaptı.

Samsunspor Teknik Direktötü Vladimir Petkovic, Bursaspor'a deplasmanda tek gole mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

Bursasporlu Turgay Bahadır'ın attığı golden sonra sonra orta hakeme giderek 'topa elle dokundum' demesi ve bunun üzerine golün geçersiz sayılması hakkında, "Bu çok güzel bir davranıştı Turgay açısından. Spor sahalarında çok görülmeyen bir hareketti. Umarım bu tarz şeyler diğer sporcular tarafından da gösterilir. Bu fair-play'in ne olduğuna dair çok güzel bir örnek, herkes bundan ders almalı" derken; performansları hakkında ise "Takımımı tebrik etmek istiyorum. Kırmız karta kadar çok iyi bir mücadele ortaya koydular" dedi.

isa55

SIR PETKOVİÇ VE TARAFTARIN SEVGİLİSİ SİMOOON ZENKE
  Maçtan puan çıkarırız umudu vardı. Takımımız ilk yarı iyi mücadele etti, pozisyon da buldu ama atamadık. Olabilir,kaçabilir fakat puan cetveline bakıldığında bizim tahammülümüz yok.
   İkinci yarı öyle böyle giderken Bursa toparlanmaya başladı. Adam değiştirdiler, Petkoviç baktı
                                                                                         Pozisyon yakaladılar, Petkoviç baktı
                                                                                         Orta sahamız çöktü, Petkoviç baktı
                                                                                         10 kişi kaldık, Petkoviç yine baktı
   Eeee ne oldu? Atı alan Üsküdarı geçti, Petkoviç uyandı.Sonrası malum. Bursa farkı kaçırdı. Şans derseniz, zaten yüzümüze hiç gülmüyor.
   Son söz taraftarın sevgilisi Zenke'ye. Gayretliydin ama gereksiz iki sarı kartla takımını eksik bıraktın ve petkoviçle birlikte başrolü paylaştın. Kredini kullandın Zenke.

cembaba

ADEM ALKAŞİ
AHMET ŞAHİN
AKAKI KHUBUTIA
ALVARO JOSE DOMINGUEZ CABEZAS
ANDRE LUIZ BAHIA SANTOS VIANA
ANIL DİLAVER
ARISTIDE BANCE
ATİLLA ÖZMEN
BAŞARAN SARAÇOĞLU
BURAK ÇALIK
BÜLENT KOCABEY
DİLAVER GÜÇLÜ
EHIOSUN EKIGHO
ERGÜN TEBER
ERSİN VELİ
HAKAN ARSLAN
HÜSREV KOP
KEMAL TOKAK
MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN
MICHAEL FINK
MURAT YILDIRIM
MUSTAFA SARP
OĞUZHAN AZĞAR
ORHAN TAŞDELEN
PAL LAZAR
SAFFET GURUR YAZAR
SAVAŞ YILMAZ
SİMON TERWASE ZENKE
UFUK BAYRAKTAR
UFUK SELİM TEBER
VALDOMIRO DUARTE DE MACEDO
YENAL TUNCER

Kadro'ya bakın. Koyu ile işaretli olanların hepsi çöp bana göre. Ayrıca baktığınız zaman, çöp olan adamların hepsi de transfer!

GurbetciFanatik

Yenali tam olarak bilmiyorum
Fink aslinda fena degil
Saffet tam olarak bilmiyorum
gerisi cöp degil cöpte bazen nimetler olur. Cöpe haksizlik yapmayalim

55__Gurbet__55

Ne desek bos. Sansizlik, beceriksizlik ve yetersizlik bir araya geldimmi bu sonuclar kacinilmaz oluyor. 4 ay zamanlari vardi bitane oyun kurucu alamadilar.Yaptigimiz tüm ataklari kanatlar´dan yapiyoruz.Aslinda yapacak birsey´de yok cünkü problem bi yerde degil.Yönetim,Hoca Takim alayi arizali.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 21 November 2011, 23:47:10
Ne desek bos. Sansizlik, beceriksizlik ve yetersizlik bir araya geldimmi bu sonuclar kacinilmaz oluyor. 4 ay zamanlari vardi bitane oyun kurucu alamadilar.Yaptigimiz tüm ataklari kanatlar´dan yapiyoruz.Aslinda yapacak birsey´de yok cünkü problem bi yerde degil.Yönetim,Hoca Takim alayi arizali.

oyun kurucun var Hakan bayraktar kendi elinle adami veriyorsun.
iyi kötü takimi taniyan sampiyon yapmis Teknik Direktörün var kendi elinle kovuyorsuun

samsunmania

federasyonun şike için vermesi gereken cezaları vermesi için dua etmekten başka şans bırakmadılar bize. Ne denir ki?

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: 55ertan - 21 November 2011, 23:31:01
Markus Merk Zenkenin sari karti haksiz oldugunu söyledi.

t.direktör oyundan almayınca hakem acıdı " ayy yazık buna yaa şişti iyiceee" diye oyundan çıkarttı. zenkenin itiraz edecek gücü bile kalmamıştı ama valeda hala öküz gibi oyunu seyrediyor. gerçi çıkarcan da kimi alcan oda ayrı bi konu ama gene de sen antrönör gibi gözükmeye çalış deme. çıkar sok sağa al sola ver filan yap işaretlerle.
bu gün söyleyebilceğim tek şey var. resmen ACIDIM halimize. içim burkum burkum burkuldu. mide bulantısı yapıyo artık bende oynadığımız bu futbol.

samsunmania

Aslan adam Petkoviç. Savaşmaya devam. Yılmadan devam. :rulet:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 21 November 2011, 23:51:06
federasyonun şike için vermesi gereken cezaları vermesi için dua etmekten başka şans bırakmadılar bize. Ne denir ki?

bizim isimiz ona (TFF) kaldiysa coktaaaan düstük o zaman kardes.

samsunmania

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 22 November 2011, 00:01:11
bizim isimiz ona (TFF) kaldiysa coktaaaan düstük o zaman kardes.

umut fakirin ekmeği kardeşim.....

Jnr.Serkan

Akaki
Anıl Dilaver
Atilla
Burak
Ekigho
Ergün
Sarp
Lazar
Savaş
Gurur
Selim
Valdomiro
Yenal

Takımda bi halta yaramayan,belkide bir çoğunu sahada görmediğimiz isimler  diye nitelendirebiliriz.Hepsinin ortak özelliği yeni transfer olması.Düşündürücü...

55ertan

22 November 2011, 00:06:41 #509 Son düzenlenme: 22 November 2011, 00:09:56 55ertan
Ligin sonunda her puan bizim icin önemli olabilir.
Antalya macinda tam destek bekliyorum.
5 sene öncesi gibi son 4 macda full destek veren taraftar olmayalimda gene.