STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

usare

Sadece ergün mü, adem hele ki bahia golde adama nasıl vurduruyon anlamıyom. Geçen hafta da s...tı agzımıza bu hafta da. Bance koşamaz, zenke ikinci yarı biter, sarp topa dokunmaz, toptan kaçar, domingezi görene aşk olsun, adem iki top atamaz ileriye, kemal top çıkaramaz, ahmet atılan her geri pasta topu salak yerlere atar, murat her zaman aynı görüntü var ses yok, fink dümdüz bi adam işte, ekhigo tam fos, burakı zaten göremedik e dilaveride. Petkoviç seyirci, YÖNETİM İSTİFA....

nomak55

Artık bende bu hocadan umudumu kestim her hafta bance 11 oynuyor kaç golu var kaç asisti var ekigho takıma giremiyor dominguez ilk hafta haricinde top oynamadı mustafa sarp gereksiz bu adamlar nasıl oluyorda ilk 11 oynuyor ben anlamıyorum maçı izlerken en ufak bi heyecanım yoktu anladımki bu hoca heyecanımzıda öldürmüş artk kimseye birşey söylemiyorum bildiğiniz gibi yapın siz en iyisini biliyorsunuz sevgili başkan ve yönetim alkışlıyorum şu görüntüyü başka elimden birşey gelmiyor. Hee size şunuda söyliim beyler bu başkan biz küme düştüğümüzde bakalım takımın başşında duracakmı ? yoksa ilk fırsatta kaçacakmı olan yine biz cefakar Samsunspor taraftarına olacak

AhmetDenizci

Bu kadar şansızlık olmaz. Sezon başından beri ilk defa doğru düzgün top oynadık. Onda da kırmızı kartla tüm gardımız düştü. Yapacak hiçbir şey yok. Mustafa Sarp ve Ergün Teber hariç tüm oyuncular bence ellerinden geleni gösterdiler. Adem'de elinden geleni yaptı, çok çalım yedi, ama karşısında en iyi Türk sol açık Ozan İpek vardı. Ergün Teber bu takımda nasıl oynar anlam vermek mümkün değil. Başaran'ı koy daha iyi. Yediğimiz golde de Ergün'ün hatası var. Mustafa Sarp kalenin dibinden iki kere topu ağlara yollayamadı. Yazıktır.  :kafa:

Ollivanders

Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Petkoviç kesin gitmeli. Sorun çözülür mü çözülmez. Biz kume dusmeyi garantiledik. Kızacaksınız ama öyle. Bir ortasaha dusunun ki hepsi pasif , mücadeleyi sevmeyen , 2 metreye pas atamayan... Bir sol bek dusunun ki 90 dakika boyunca savunma ve ofansta bir tane bile olumlu hareketi yok. Bir forvet dusunun rakip takımın altıpasa kestigi ortalarda kafa vurabiliyor. Bir hoca dusunun ki 60 da 10 kişi kalan takımının ortasahasına adam almıyor , Dilaver i sag beke koyuyor . Mustafa sarp dominguez , fink tanklarını gobekte oynatıyor. Biz kume dusmeye mahkumuz arkadas. Mourinho gelse bizi kurtaramaz.

5trawberry

Takımın lider vasıflı, duran top kullanabilen pas trafiğini hızlandıran oyuncuya ihtiyacı var.
Artık kaşar mı olur, disiplinsiz mi olur orasını bilemem ama, sahaya çıktığında görevini yerine getirsin, isterse maçtan sonra alem yapsın orası bizii bağlamaz.

Topu taşıyamıyoruz ya, beş tane Dünya kupası gördüm ömrümde böyle Samsunspor görmedim.

feveran

şu gelen taraftara yazık onlar samsunsporlu siz neysınız samsunspor sızın neyınıze sadece sızın için dolar dolar dolar cıkarın o formayı cıplak oynayın

Sercan

bana artık anarşist falan diyebilirsiniz ama bu adamları bu şehirde gezdirmememiz lazım, gerekli tepkiyi vermemiz lazım...

berusa55

KUSURA BAKMAYIN.... ŞU ŞANLI ARMAMIZIN KIYMETİNİ ANLAMAYAN NE KADAR ŞEREFSİZ VARSA HEPSİNİN ALAYINI....

holigan5565

o kadarda değil iyi bir hıoca kesinlikle bu takımı toplar orta sahada daha çok ayağa top yapmayı sağlayacak bir hoca bu takımı düzlüğe çıkarır petkoviç ortasahadak bütün topları ileri şişirmekten başka taktiği yok biraz pas yaparak gelsek kısa paslarla forvetimizde dah verimli olacak adamlar topun peşine koşmaktan topa vuracak hali kalmıyorki anca sürekli şişirilen topların peşine koşmaktan helak oluyolar top bizde kalmadığından da defans sürekli duvara çarpıp dönen top gibi top karşılamakan bitiyorlar onlarda helak oluyor 11 haftadır ileri top şişirmekten başka taktik vermeyen bu hoca giderse işlerin biraz olsun düzeleceğine inaniyorum.tabii 2. bir hatalı hoca tercehine gidilmezse 2. bir hatalı hoca tercihi ligden düşmemizin tescillenmesi demek çünkü.

fat55

ademle ergün bu takımda oynamamalı.zenke ve bance ile olmuyor.devre arası 1 sol bek bir sağ bek 2 orta saha 2 forvet şart bence.

target_t.t.b

dere geçerken at değiştirilmez ligin ilk yarısını vladeyle bitircez öyle görünüyo.zaten kaybetcek pek fazla bişeyde kalmadı.ama gençler ve fener maçları da dahi özellikle ilk yarıda sezon başından beri en eli ayağı düzgün futbolumuzu oynadık.hocaya da çok kızamıyorum.sarp resmen toptan kaçtı tamam ergün de kötüydü ama sarp resmen ruhsuzdu.burak çalık hareketli ve dinamik.

ibrakadabra55

Bize Müsaade Artık LigTV buraya çok geldik biz evimize dönelim.

GurbetciFanatik

Yahu insan 11 haftada birde baska bisey dener.
10 macta 1 gol atan adami bide yedege cek, ekighoyla basla nebilim burakla basla.
Adam takmis Bance le baslicam diye. Adam gol atamiyor defansta daha cok ise yaradi adam.
Gör artik hoca bunlari gör.
Dominguezden vazgec hoca artik
sarp tan vazgec hoca artik
11 hafta oldu nasil cözemiyorsun anlamiyorum, masustanmi yapiyorsun ney a... cocugu.

Takimi resmen harcadin o kadarda kötü olmayan takimi vasat bile edemedin, daha kötüsünü vallahi kimse basaramazdi.

GurbetciFanatik

Nerden Metro basimiza geldi
Nerden Spordan sorumlu bakan Samsundan cikti

basimiza devlet kusu kondu dedik

:x(( malesef kafamiza kus sicti  :kafa:

55ertan

Markus Merk Zenkenin sari karti haksiz oldugunu söyledi.