STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Kim oynarsa oynasın Allahın izini ile galibiz...

GökhanÇağlar

Bursa daki taraftarlarımızdan Allah razı olsun,süper bi karşılama olmuş.

topçular anlamışlardır nasıl bir takımda oynadıklarını...

mehmet yılmaz

Bugün Güngören-Kartal maçına gittim. Yanımda gazeteci iki arkadaş vardı. Birkaç taraftara soralım, insan niçin Güngören2i tutar? diye konuşuldu. Maç öncesi stadın altında çay içerken, yanımıza 17-18 yaşlarında bir Güngören taraftarı geldi. Mehmet abi hoş geldin, yarın Bursa'ya gidiyor muyuz? dedi. Smiley Dedim, işte size Güngören taraftarı, sorun... Dedi, abi Güngören semtimiz, burada doğup, büyüdüm o yüzden geliyorum maçlarına. Ama Samsunluyum tabii. Buradakilerin hepsi bir büyük takım tutuyorlar öncelikle. Tribünlerine takılıyorlar, sonra Güngören'i destekliyorlar.
Sonra gazetecilerden birisi sordu, peki sen büyük takım tutyor musun?
- Samsunspor'u tutuyorum.
- İstanbul takımlarından birini tutmuytor musun?
- Yok abi, bizde öyle şey olmaz, Samsunsporluyum ben.
- Peki, Güngörenle Samsun oynarsa ne yaparsın?
- Geçen sene oynadık işte abi, biz karşı tatraftaydık, Samsunspor tabii ki..

:)

Tabii bütün bu konuşmalara şahit olan ben epey bir mutlu olup, gurur duytdum.
Yarın Bursa'da da görürüm onu insallah... :)
adı bende saklı...

Serkan

bizi burada oturduğumuz yerde duygulandıran; Bursa'da ki abi kardeşlerimizden allah razı olsun....

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 20 November 2011, 22:47:52
Bugün Güngören-Kartal maçına gittim. Yanımda gazeteci iki arkadaş vardı. Birkaç taraftara soralım, insan niçin Güngören2i tutar? diye konuşuldu. Maç öncesi stadın altında çay içerken, yanımıza 17-18 yaşlarında bir Güngören taraftarı geldi. Mehmet abi hoş geldin, yarın Bursa'ya gidiyor muyuz? dedi. Smiley Dedim, işte size Güngören taraftarı, sorun... Dedi, abi Güngören semtimiz, burada doğup, büyüdüm o yüzden geliyorum maçlarına. Ama Samsunluyum tabii. Buradakilerin hepsi bir büyük takım tutuyorlar öncelikle. Tribünlerine takılıyorlar, sonra Güngören'i destekliyorlar.
Sonra gazetecilerden birisi sordu, peki sen büyük takım tutyor musun?
- Samsunspor'u tutuyorum.
- İstanbul takımlarından birini tutmuytor musun?
- Yok abi, bizde öyle şey olmaz, Samsunsporluyum ben.
- Peki, Güngörenle Samsun oynarsa ne yaparsın?
- Geçen sene oynadık işte abi, biz karşı tatraftaydık, Samsunspor tabii ki..

:)

Tabii bütün bu konuşmalara şahit olan ben epey bir mutlu olup, gurur duytdum.
Yarın Bursa'da da görürüm onu insallah... :)
adı bende saklı...

arkadaş bu fotoda m ı hocam  :) :)
http://tr-tr.facebook.com/photo.php?fbid=10150461049311187&set=a.10150461037106187.410456.120632011186&type=1&theater

mehmet yılmaz

celebi

ngonge

Şu fotoğraftaki Kemal ile Sarp arasındaki oyuncu herhalde A2'den?

http://samsunspor.org.tr/resimler/20kkksm/dsc_5876.jpg

Dominguez, Burak Çalık, Hakan Arslan ve Dilaver de kadroda görünüyor. Ufuk, Anıl, Savaş ve Lazar'ı görmedim.

burakbas

Allahım ne olur yarın galip gelelim. Bir taraftan ygs lys stresi diğer taraftan küme li korkulu rüyalar. Son verelim be Samsun. Güldür bizi . Bak yarın ki sınavdan da söz yüksek alacağım. Haydi sende !

isa55

Ahmet
Adem     Kemal      Bahia       Ergün
              Fink      Hakan
  Zenke         Murat          Ufuk
                     Burak

Bu kadro iş yapar.

FaTiH_HaN

Ankaragücü maçını alsaydık Bursaspor maçından alacağımız 1 puan anlamlı olabilirdi, ama beraberlikten sonra Bursaspor maçından 3 puanla dönmek farz oldu. İnşallah şeytanın bacağını kıracağız, dün yapılan karşılamadan sonra teknik ekip ve oyuncular galibiyet için oynayacaklardır. Bursa da bu maça çok önem veriyor galibiyet serilerinin başlangıcı olarak görüyorlar ama bu seriye haftaya başlamak zorunda kalacaklar, inanıyorum, kazanacağız.

55__Gurbet__55

Bu gece rüyamda Ertugrul Saglamin kovuldugunu gördüm. Artik ne anlama geliyorsa

ethm55

lucarelli

Artık üstteki takımlarla puan farkı iki maç ile kapanır hale geliyor. kesin kazanmalıyız.

binikalamadım