A Milli Takım’da Abdullah Avcı Dönemi

Başlatan berusa55, 17 November 2011, 18:26:33

« önceki - sonraki »

Turuncu

cembaba

Kemal kesinlikle bu sefer A takıma seçilir. Kemal'in yanı sıra, G.Antepli Muhammed Demir, Es Esli Alper Potuk, yine Antep'ten Olcan Adın gibi yetenekler kesinlikle A takımda kendine yer bulacaktır.

TFF'nin yaptığı en iyi iş bu oldu sanırım. Çok mutlu oldum. Hayırlısı olsun inşallah.

turgayergeni

abdullah avcının gelmesiyle bir nebze papazlardan kurtulup anadoluya da onem verilecektr inş...

5trawberry

Abdullah Avcı, bizim hocamız olsaydı ve 5 sene sahada ezilmeyen bir futbol anlayışıyla, istikrarlı bir takım haline getirseydi ve neticesinde milli takım olsa bile bizi bıraksaydı ne yalan söyleyeyim üzülürdüm vallahi..

Ertuğrul Sağlam

Ertuğrul Sağlam ile birlikte Adaletine ve futbol bilgisine güvendiğim ve milli takıma yeni bir dinanizim getirebilecek bir isim. Allah yolunu açık etsin başarılar diliyorum...

epçeli köylü

TeRMeLee

Abdullah Avcı'nın gelmesiyle beraber Milli Takım'da bir Anadolu Devrimi bekliyorum. Bundan sonra Kemal Tokak, Cenk Tosun, Olcan Adın, Oktay Delibalta ve daha niceleri şanlı formamızı yıllarca taşırlar. Yolumuz açık olsun.

celebi

kamuri

öncelikle hayırlı uğurlu olsun ben abdullah hocanın yerinde olsam emre ve volkanı milli takıma kesinlikle çağırmam bi daha hangi milli takım oyuncusu kendi seyircisine küfür etmiş bu zaman kadar merak ediyorum inşallah abdullah hocayla beraber bu papazlar temizlenecektir milli takımdan yalnız tek korkum istanbul medyasının abdullah hocayı yemesi inşallah bu olmazsa çok başarılı olacağına inanıyorum allah yolunu açık etsin

cany

Güzel tercih oldu, kadroda adaletli seçimler yapacaktır inşallah

ahmetsefa55

mustafa denizli ve fatih terim'in yorumlarına bakın Allah aşkınıza...

'Bu karara hiçbir şey söylemem, sadece öyle bakıyorum...'
Eski Milli Takım Teknik Direktörü, Yorumcu Mustafa DENİZLİ
Abdullah Avcı ismi netleşti artık. Bu konuda ne söyleyebilirim, hiçbir şey söylemem sadece öyle bakıyorum. İçime sinmedi diye bir şey de yok ama bu konuyla ilgili söyleyebileceğim pek fazla bir şey de yok. Gidişatı bekleyip göreceğiz.

'Bugüne kadar yorum yapmadım, yapmayacağım'
Galatasaray Spor Kulübü ve Eski Milli Takım Teknik Direktörü Fatih TERİM
Ben teknik direktör kararı ile ilgili bugüne kadar hiçbir yorum yapmadım, sorulara cevap vermedim. "Aklımda şu isim vardı, iyi olur, kötü olur vb." gibi şeyler söylemek istemedim, bunun sebebi de yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek. Böyle de kalırsa çok sevineceğim, yorum yapıp yanlış anlaşılmak istemiyorum.

http://www.htspor.com/futbol/haber/688689-abdullah-avci-milli-takimda-basarili-olur-mu

bir başarılar dilemek bu kadar mı zordur ?
mustafa nooooldu la almadılar mı seni milli takıma ?
ismi bile geçmedi ya ohhhhhhhhhhh. :holey:

Kaya

feveran

walla ben en çok (o.ç.) nin gıtmesıne sevındım abdullah avcı inş. hayırlı olur fakat başarısızlıkdada yerler yamyamlar

Ahmeti

" Bu işe ben layıktım,niye Abdullah Avcı "

Teknik Direktör Yılmaz Vural Biz Türk antrenörün yanındayız,şimdi de bir Türk antrenör seçildi,ne demeli...Benim içimden kırıldığım bir nokta var,biz bu işe 26 senemizi verdik.

HABER GAZETESİ

Yılmaz Vural sen beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün

hacettepeli

hayırlı olsun bence çok iyi oldu bu kararı takdir ettim federasyonun göreve geldiğinden beri yaptığı tek doğru karar. çok büyük revizyon bekliyorum milli takım kadrosunda.