18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

fındık

BULAMAZSIN BENİM GİBİ SEVENİ   BANCE

jean

ilk macta costular sonradan durdular sanirim yollarlar bunu ikinci yari

HoliganSamSunLu

hadi hava topunu  indiriyor yanına adam yok ya defalarca kaleci ile karşı karşıya topa vurmaktan aciz bunun oynadığı stilin ve mevkinin henüz futbol literatüründe ismi yok sanırım

muzaffer4

usare

Hakikaten arkadaş eğer bu Banceyse bize ikizini mi kakaladılar. Bu adam çok süratli bizdeki niye değil. Kaç kere aynı pozisyonlar geldi koşamadı ki. İlginç...

twitter

ben şahsen dikine atılan bir topa koştuğunu görmedim %99'unu takip bile etmiyor
şöyle bi çalıp atıp, adam geçip kaleye şut falan attığını göremedik
kaleye şut desen zaten kocaman bir sıfır gençler ve trabzon maçından 2 frikiği vardı herhalde önemli bir de gol işte
o alanda istatisliği 20/1 falandır herhalde

top saklama ve hava topu alma hakimiyetine sözüm yok fakat işte 8 gol atmış bir takımın forveti bance işte
bir de o boya rağmen kafa vuruşlarıda pek iyi olduğu söylenmez bkz: manisa maçı kaçırdığı kafa golü

mehmet yılmaz

Bance'nin dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği ve bu sakatlığın onun performansını çok düşürdüğü iddiaları vardı. Şu görüntüye bakınca da bunun doğru olabileceğini, dizindeki sorun nedeniyle Bance'nin videolardaki Bance gibi bir daha asla olamayacağını, bizim de sağlam bir kazık yediğimizi düşünüyorum. Yoksa, formsuzluk, gol kaçırma vs. tamam da, adam koşamıyorsa bile burada bir sorun var demektir.

samuray

bezdeki ç akma galiba bizde böyle yöneticiler varken çakma banceyi kakalamışlar  :( ;D ;D

babasamsunlu

kiralık olması sanırım en büyük teselli...

samuray

Alıntı yapılan: samsuni - 13 November 2011, 18:26:10
Bance'nin dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği ve bu sakatlığın onun performansını çok düşürdüğü iddiaları vardı. Şu görüntüye bakınca da bunun doğru olabileceğini, dizindeki sorun nedeniyle Bance'nin videolardaki Bance gibi bir daha asla olamayacağını, bizim de sağlam bir kazık yediğimizi düşünüyorum. Yoksa, formsuzluk, gol kaçırma vs. tamam da, adam koşamıyorsa bile burada bir sorun var demektir.
bizim aklı evvel yöneticilerimizi b bu nu sakat..sakat almış demekki göz göre göre

muzaffer4

adnan sezgin e orduspor maçından sonra holosko gelecek mi dediler daha iyisini getireceğiz demişti holosko bjk de çatır çatır oynuyor bance???

buonanotte

mainzda orta sahadan alıp attığı golü izlerken dikkatimi çekti.Adamın koşması bile değişmiş.Şimdi koşarken kambur kambur koşuyo.Aslında iyi bir hazılık dönemi geçirse eski formuna ulaşabilir.

samuray

bu formuyla belki seneye hazır olur bance ozamand a abbas yolcu :(

Jnr.Serkan

Bu adama kurşun mu döktürsek,tütsü mü yaksak dicemde mahalleyi yaksak bu adam yine gol atamaz bu adam santraformuş golcü değilmiş.Santrafor adam boş kaleye gol atmaz görevi gol atmak değil  :hnk:

ercan0655

takım çok iyide adam b...k gibi sanki toplama takımla bu kadar herif tek başına ne yapsın geldiğinde hoca  hızından milletin başı dönecek seyrine doyum olmayacak diyordu evet seyrie doyum olmuyor >:(