Futbolculara Mektup...

Başlatan cembaba, 09 November 2011, 14:05:17

« önceki - sonraki »

isyan

12 November 2011, 04:55:10 #75 Son düzenlenme: 12 November 2011, 05:25:18 FoRZa_SaMSuN_55
Alıntı yapılan: Ayberk - 11 November 2011, 20:50:26
Fink'e de yazarım eğer başka yazacak biri yoksa?
Kardesim ben Fink icin bir mektup yazdim, eger sen yazmaya israr etmiyorsan  :P  ben aksama benim kini düzenledikten yollarim

burakbas

Fink ' e ateşleyici bir mektup yazılması gerek. Takımın Maestro su olsun :)

Ayberk

Estağfurullah kimin yazdığı önemli değil. Listede yazılmamış görünüyordu o yüzden Fink dedim. Yazılsın da kim yazarsa yazsın ;)

Üstüne üstlük almanca yazılması tabii ki çok daha iyi olur  :D

Tufan

Ufuk ve Selim'e yazılmamış görünüyor var mı bunlara yazan bende ikisinden birine karalayayım birşeyler.

cembaba

ADEM ALKAŞİ - OK
AHMET ŞAHİN  -OK
AKAKI KHUBUTIA
ALVARO JOSE DOMINGUEZ CABEZAS - OK
ANDRE LUIZ BAHIA SANTOS VIANA
ANIL DİLAVER - OK
ARISTIDE BANCE
ATİLLA ÖZMEN
AYKUT ÇİFT
BAHRİ CAN AVCI
BAŞARAN SARAÇOĞLU
BURAK ÇALIK
BÜLENT KOCABEY
DİLAVER GÜÇLÜ - OK
EHIOSUN EKIGHO
ERGÜN TEBER
ERSİN VELİ
HAKAN ARSLAN
HAKAN BALCIK
HÜSREV KOP
KEMAL TOKAK - OK
KILIÇARSLAN KOPUZ
MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN - OK
MICHAEL FINK-OK
MURAT YILDIRIM - OK
MUSTAFA SARP -OK
OĞUZHAN AZĞAR
ORHAN TAŞDELEN
PAL LAZAR -OK
SAFFET GURUR YAZAR
SAVAŞ YILMAZ
SİMON TERWASE ZENKE
UFUK BAYRAKTAR
UFUK SELİM TEBER
VALDOMIRO DUARTE DE MACEDO
YENAL TUNCER

Bu kadrodan herkese yazılacak arkadaşlar.

LisandroLopez

Tufan

Selim'e ben yazarım bu gece veya yarın.

cembaba

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 12 November 2011, 22:10:22
Bance' a şart

Sen yazsana kardeşim Bance'a. Çeviri yaparlar ona orada.

5trawberry

jurista

Ekigho ;

Transferin heyecanlı oldu bizim için  , sen bizi  şanlı samsunspor formasını seçtin bu bakımdan sana teşekkür borçluyuz.

Gerek yaşın itibari ile gerek güçlü fiziğin ve teknik kapasitenle beraber çok daha iyi bir ekigho olduğunun hepimiz farkındayız, nitekim Nijerya gibi çok büyük yetenekler çıkarmış bir ülkenin milli formasını giyiyor olman da bunun en büyük kanıtıdır.

Bu taraftar çok çileler çekti ,mazisi başarılarla dolu, istanbul takımlarına yıllarca kök söktürmüş anadolunun en büyük kulüplerinden biri olan samsunsporumuzun vefakar taraftarı süper lig için çok mücadele verdi,yeri geldi cebindeki son parasıyla bilet aldı ,yeri geldi yağmur çamur demeden anasından babasından ayrı düştü sizinle deplasmanlara geldi,dışarıda oynadığınız maçlarda  her şehirde yanınızda olan taraftarın büyüklüğünü evimizde oynadığımız maçlarda rakip taraftarın olmamasından daha iyi anlayabilirsin.

Şu an itibari ile aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle hepimiz çok üzüntülüyüz.Ne biz ne de siz bu kötü tabloyu hak ediyoruz.

Bundan sonra yapmamız gereken elbirliği ile samsunsporu bulunduğu durumdan kurtarmaktır.Bunun için de sana çok büyük görevler düşüyor.Taraftar mücadele eden ,formasının hakkını veren ruhuyla oynayan topçusuna her zaman sahip çıkar onu bağrına basar ,bunun örneği vatandaşın Zenke ile sabittir.

Seni seviyoruz ve güveniyoruz .Güvenimizi boşa çıkarmayacağını bundan sonra çok daha farklı bir ekigho izleyeceğimizi ümit ediyor sevgilerimizi gönderiyoruz.

Kaya

Arkadaşlar isim,yaş,meslek belirtmek istemeyenler olabilir burada.Ama teslim edecek arkadaşa mutlaka ulaşın ve isminizi yazdırın.İşin ciddiyetinin anlaşılması açısından çok önemli bence..

5trawberry

13 November 2011, 03:32:57 #86 Son düzenlenme: 13 November 2011, 03:36:10 5trawberry
Aristide Bancé

Sevgili Bance;

Transfer döneminin sonuna yaklaştığımız günlerde hepimiz takımımızın gerçek bir golcüye ihtiyacı olduğundan bahsediyorduk ve aramızda; yeni golcümüz kim olacak acaba diye hem tahmin yürütüp, hem de heyecanla haber bekliyorduk. Sonunda bu kişinin Aristide Bance olduğu haberleri gelmeye başladı ve kısa süre sonra netlik kazandı. Bizler haklı olarak belki de kuşkuya düşmüştük. Açıkca söylemek gerekirse, bir çoğumuzun senin hakkında net bir fikri yoktu bile. Videolarını izleyip, çağdaş bir pivot santraforun yapması gereken herşeyi yaptığını görünce işte bu dedik. Artık lig başlasa ve Bance'mız golleriyle göz doldursun diye sabırsızlanmaya başladık. Nitekim ilk hafta öyle oldu da... Ama sonraki haftalar hüsran oldu malesef.. Kariyerinin vermiş olduğu tecrübeyle bu gelinen noktayı sen daha iyi yorumlayabilirsin ancak, bizler de taraftarlar olarak sizi/seni yorumlamak istedik..

Sevgili Bance, özellikle şunu söylemek istiyorum. Kesinlikle ve kesinlikle iyi niyetinden şüphemiz yok.. Ve verdiğin mücadele takım arkadaşlarına örnek olacak cinsten, terinin son damlasına kadar takıma bir şeyler katma mücadeleni sonuna kadar takdir ediyorum. Pozisyonlardan sonraki yüzündeki burukluk takıma bir şeyler verme isteğini ortaya koyuyor zaten. Rakip kim olursa olsun, bireysel mücadelenle ön plana çıkışın, fizik avantajını kullanışın belki de seninle aynı mevkide oynayan diğer  meslektaşlarına da örnek olmalı. Uzun boyuna rağmen, pas tekniğinin yüksek olması senin açından çok iyi. Fakat, pek hızlı değilsin, ve son vuruşlarda biraz zayıfsın. Ama şunu da dile getirmek isterim, inanılmaz derecede şanssızsın.Kaleye yolladığın her topa, bir şeyler engel oluyor.. Hızının düşük olması seni kötü futbolcu yapmıyor. Sen kısa mesafe futbolcusu olduğun ve hava topu oyuncusu olduğun için yanında oynayan arkadaşların malesef seni destekleyemiyor. Bu konuda arkadaşlarını ve hocayı uyarmalısın, kaç hafta geride kaldı, ve kanatlardan bir orta göremedik nerdeyse..

Bu taraftar senden çok şey bekliyor Bance, ve de seni çok seviyor.. Futbolda herşey olur, ıslıklanmak da, tepki görmek de.. Bunlara aldırma,çünkü sizler profesyonelsiniz ve bizler de başarıya açız. Bunun farkında olun yeter.. Süper Lig'deki en verimli  santraforlardansın Bance, bu yüzden herkesten daha çok çalışmalısın ve, atacağın gollerle taraflı tarafsız herkese kendini göstermelisin...

cembaba

inanç abinin dediği gibi isim ve mesleğinizi yazın arkadaşlar.

samuray

bu güzel fikri ortaya atan arkadaşlara tşk ediyorum bu mektuplar onları tetikleyebilir bi silkinip kendilerine gelebilirler bi takımruhu takımdaşlığı yakalamalarını kazandırır belkide

cembaba

ADEM ALKAŞİ - OK
AHMET ŞAHİN  -OK
AKAKI KHUBUTIA
ALVARO JOSE DOMINGUEZ CABEZAS - OK
ANDRE LUIZ BAHIA SANTOS VIANA
ANIL DİLAVER - OK
ARISTIDE BANCE - OK
ATİLLA ÖZMEN
AYKUT ÇİFT
BAHRİ CAN AVCI
BAŞARAN SARAÇOĞLU