Futbolculara Mektup...

Başlatan cembaba, 09 November 2011, 14:05:17

« önceki - sonraki »

5trawberry

Kendilerine nasıl ulaşacak.

beşnumara

Yazılacak yazılar Ayberk gibi olmalı bence.Futbolcuyu hem kendisinin ne olduğunu anlatmalı hem de oynadığı kulübün SAMSUNSPOR olduğunu hatırlatmalı.Ağzınıza sağlık.
Mehmet abinin dediği gibi malesef bazıları haketmiyor ama taraftar olarak biz gerekeni yapalım.Teşekkürler...

Kaya

Teşekkürler beşnumara  :D >l<

jurista

tüm yazıları ayberk yazsa bursaya üç tane atarız :) vallahi muhteşem olmuş tebrikler

Levent ÖCAL

Ahmet Abi,
Samsunspor'a ne kadar bağlandığımı Rizespor maçında 90 dakikanın sonunda 1. liği kaybettiğimiz o maçta gözümden süzülen tek damla yaşın üzerimdeki 78 numaralı Güngören maçı sonunda senden aldığım Ahmet Şahin formasının üzerindeki o şanlı ATATÜRK'lü armanın üzerine düşmesiyle anladım. Maç bitti stadtan çıktık ve ben bütün gün senin formanı üzerimden çıkarmadım çünkü seninle hep gurur duydum yediğin gol hatalı olabilir belki ama bu takım senin omuzlarında Süper Lig e yükseldi çünkü. Bu taraftar her zaman seninle gurur duydu, seni sevdi, sen bu takımın Ahmet abisi, bu taraftarın gözbebeğiydin, hala da öylesin bundan hiç şüphem yok. Sen üzerindeki formanın hakkını verenlerin başında gelen bir isimdin, Süper Lig dede aynı başarıyı bekliyoruz, beklemekte hakkımız diye düşünüyorum. Çünkü şuan sana eskisinden daha çok ihtiyacımız var geldiğimiz yere dönmeyi hiç istemiyoruz çünkü.

Bir an önce silkelenip kendine gelmen ve o üzerinde taşıdığın şanlı formanla jübileni yapman dileğimle.

Levent ÖCAL / Muhasebeci

Uygun görürseniz Ahmet Şahin için bende birşeyler karaladım.

Serkan

Banada Ergün'ü layik gördüler yazarım akşam  (=

burakbas

hepinizin emeğine , gönlüne sağlık. Çok güzel çalışmalar görüyoruz...

Sercan

Sevgili Ertuğrul;

Öncelikle geçmiş bayramını kutlar ve en kısa zamanda iyileşip, takıma dönmeni dilerim. Hayatım boyunca ilk defa ortaokulda bir mektup yazmıştım, onu da gerçekten kime yazdım hatırlamıyorum. Samsunspor'lu taraftarlar olarak bu mektup olayını duyunca aklıma ilk sen geldin. Bunun nedeni çoğu Samsunspor'lu gibi, senin takıma geldiğini duyunca çok şaşırmış olmamdı.Aklımı kurcalayan sorun; madem yerli ve genç bir kaleci transferine karar verilmişti, bu kaleci neden Samsun'lu ve Samsunspor'lu değilde, bir İstanbul takımının kalecisiydi?  Çünkü senin kiralık geldiğini duyunca, Samsunspor'a pilot takım muamelesi yapılmış gibi hissettim. Bir taraftarı, takımının ezildiğini düşünmesi duygusu kadar yaralayan başka bir duygu yoktur. Ancak bu düşünceler fazla sürmedi. Transferinden sonra seni antrenmanlarda izleyince, ne kadar yetenekli ve düzgün bir insan olduğunu anlamış, senin hakkında oluşan olumsuz düşüncelerin hepsini kafamda silmiştim.

Bildiğin gibi Samsunspor taraftarı olarak bizler 5 sene süperlig hasretiyle kavrulan yüreklerimizin acısını, geçen sene oluşan şehir birlikteliğinin yüreklerimize serpilen  suyu sayesinde dindirdik. Ancak bu sezon pek de umduğumuz gibi gitmiyor. Elbette bunca yıldan sonra çok iyi bir kadro ve durum beklenmezdi ama bu kadar da kötü bir gidişi hayal etmiyorduk. Lakin takımın sıralaması ne olursa olsun, bizim sevgimizde en ufak bir eksilme olmayacaktır. Sadece şu durumda, takımdaki bu huzursuzluk kafamızı kurcalıyor. Bu taraftar yıllardan beri, hani futbolda bir tabir vardır ya "tekmeye kafa sokan futbolcu" diye, o tarz futbolculara alışmış, bu nedenle hep öyle futbolcuları sevmişti. Öyle futbolculardı ki bunlar , takımları için çok şeyleri göze almışlardı. Hani bizim evimiz, mabedimiz 19 Mayıs Stadyumu'nda, kapalı tribünün sağ tarafında duran gri renkteki bir araba var ya, işte o araba bunun belgesidir, kanıtıdır. Samsunspor'un vefakar kaptanı Emin Kar'a ait olan o araba; Muzaffer'li, Fatih'li, Emin'li, Mete'li Efsane Samsunspor  kadrosunun ruhunu taşıyan arabadır. Emin Kaptan 20 Ocak 1989 yılındaki o elim kazadan sonra, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş ancak sevdasından vazgeçmeyerek, Samsunspor'unun bütün maçlarını izlemeye gelmiştir. Bu olay Samsunsporluluk ruhunun ne demek olduğunu çok açık özetlemektedir.

Seni bizler çok seviyor, daima başarılı olmanı istiyoruz. Bu nedenle güzel performansını devam ettirmeni ve bir an önce iyileşip kaleyi yeniden devralmanı istiyoruz. Puan sıralamasında sondan ikinci olsakta, orta sıralar ile aramızda fazla puan farkı olmadığınıda bilmekteyiz. Peşpeşe alınacak  galibiyetlerden sonra şehrin nasıl havaya gireceğini görecek, gözlerine inanamayacaksın. Çünkü geçen sene orta sıralara oynar denen bu takımı, bu şehir birlikteliği süper lige çıkarmıştır.

Son olarak dediğim gibi ; ne şartta olursak olalım, küme de düşsek siz yürekten oynadığınız zaman bu taraftar ve şehir her zaman arkanızda duracaktır. Bizim taraftar olarak sizden tek isteğimiz, Atamızı taşıyan armamıza, kırmızı - beyaz formamıza ve bu taraftarımıza yakışır şekilde  gönülden oynamanızdır. Unutma ki; Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nda kaderini belirleyen bu şehir, belki seninde kaderini belirleyecektir.Bilindiği gibi; Şahlanışlar her zaman Samsun'dan başlar. İnşallah sende Samsunsporumuz'la beraber şahlanırsın kardeşim. Allah yolunu açık etsin...

Sercan BAYRAM / Samsunspor Taraftarı - Üniversite Öğrencisi

seydo55

Seco ilk yazdığın mektup kimeydi paylaş kardeşlerinle   :kanka:

Sercan

Alıntı yapılan: seydo55 - 11 November 2011, 15:28:24
Seco ilk yazdığın mektup kimeydi paylaş kardeşlerinle   :kanka:

sanane birader   8) 8)

seydo55

cembaba

Beyler harika yazılar çıkıyor. Helal olsun size...

Jnr.Serkan

Murat Abi ;

Bu takıma Ajax'dan geldiğinde şüphesiz diğer transferlerin yanında sönük tanınmamış bir isimdin gençtin ve tanınmıyordun.Taraftarın senden açıkcası bir beklentisi yoktu.Ancak Daha sonradan Senin Hollanda'da yılın genç futbolcusu olduğunu öğrendik sana karşı beklentiler artarken sanırım Türkiye kupası maçında ilk formayı giymiştin.O gün aslında herkes Ortasahamızda aranan kanın sen olduğunu düşünmüştü nitekim hala öyle.

Bank Asya'da ligde kaldığımızda da sen bu takımdaydın takım Süper Lige çıkarken de.Yani en dibide gördün zirveyi'de.Bu takımda mutluluğu ve taraftarın sevgisini en çok hak eden 2-3 kişiden birisin.Biz seni Ortasahada sürekli basan,pres yapan,rakibi hırpalayan bir murat yıldırım olarak tanıdık ve stilini Emre Belezoğlu'na benzetiyorum özellikle.

Ancak özellikle bu sene takımda ki düşüşle birlikte seninde performansında bir düşüş söz konusu.Abi kötü oynayabilirsiniz her futbolcunun her takımın kötü zamanları olabilir ama hiç bir futbolcunun koşmamak gibi bir mazereti olamaz.Bu laf aslında bütün takıma.Sen sahada en çok koşan,kendini hırpalayan futbolcularımızdan birisin ve taraftarın seni ne kadar çok sevdiğini biliyorsun.Biz evden aldığımız 3-5 lirayı biriktirip armamız uğruna deplasmana geliyoruz takımımızı destekliyoruz sesimizi kısıyoruz.Maçtan geldikten sonra belki 2-3 gün sesimiz yerine gelmiyor hasta oluyoruz işe okula gidemiyoruz.Sadece maçtan geldiğimizde evde ailedeki insanların,şu takımın peşine mi gidiyorsun onca yolu demesini istemiyorum her taraftarın yaşadığı gibi.

Bu takımla ben hiç bir başarı görmedim tek gördüğüm başarı Bank Asya'da 2.lik.Biz sizden canınızı dişinize takmanızı istiyoruz.Yenilseniz bile olsun ne güzel mücadele ettiler formalarının hakkını verdiler deriz.Zaten bir takım mücadele ediyorsa 1 yenilir 2 yenilir bir yerde elbet patlar ve bu devam eder.Umarım bu patlama Bursaspor maçıyla başlar.Sana olan sevgimizi biliyorsun,İnşallah seni daha iyi yerlerde görürüz.Bunu her Samsunspor taraftarı ister.Allah yardımcınız olsun,bundan sonra inşallah vurduğunuz gol olsun.

Serkan İşlek/Samsunspor taraftarı-Öğrenci

cembaba

ADEM ALKAŞİ - OK
AHMET ŞAHİN  -OK
AKAKI KHUBUTIA
ALVARO JOSE DOMINGUEZ CABEZAS - OK
ANDRE LUIZ BAHIA SANTOS VIANA
ANIL DİLAVER - OK
ARISTIDE BANCE
ATİLLA ÖZMEN
AYKUT ÇİFT
BAHRİ CAN AVCI
BAŞARAN SARAÇOĞLU
BURAK ÇALIK
BÜLENT KOCABEY
DİLAVER GÜÇLÜ - OK
EHIOSUN EKIGHO
ERGÜN TEBER
ERSİN VELİ
HAKAN ARSLAN
HAKAN BALCIK
HÜSREV KOP
KEMAL TOKAK - OK
KILIÇARSLAN KOPUZ
MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN - OK
MICHAEL FINK
MURAT YILDIRIM - OK
MUSTAFA SARP
OĞUZHAN AZĞAR
ORHAN TAŞDELEN
PAL LAZAR -OK
SAFFET GURUR YAZAR
SAVAŞ YILMAZ
SİMON TERWASE ZENKE
UFUK BAYRAKTAR
UFUK SELİM TEBER
VALDOMIRO DUARTE DE MACEDO
YENAL TUNCER

Geriye daha çok oyuncu var arkadaşlar. Bu kadarı yazılmış durumda. Haydi herkes içinden gelenleri bir futbolcu seçerek yazsın beyler. Geçmeyin şurayı. Gerçekten inanıyorum bu mektupların çok işe yarayacağından.

SIRAYLA HERKES BİR FUTBOLCU ALSIN. YAZSIN BEN ZATEN EKLİYORUM WORD'e. BUNLAR SİZİN İÇİNİZDEN GELEN SAMİMİ DUYGULARINIZ ARKADAŞLAR.

Sercan

Hapay da Burak Çalık'a yazsın :)