Neşter Operasyonu Başladı

Başlatan Sioux, 11 November 2011, 17:28:01

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: cem - 11 November 2011, 20:03:43
üstad savaş babamın oğlu değil,,adam bardan çıkmadı kafeden çıktı...ünlü biriyle görüntülendiği için bu oldu,sıradan biriyle görüntülense sorun olmazdı inan,ilk on bire girmesi için çalışmalı diyosun,bizim hoca hakkın olan formayı veriyormu sence,adem alkaşıyı 5 hafta sonra keşfetti adam

üstad bizim hoca ona formayı ilk maç verdi. Ordu maçında verdi. O ne yaptı artistlik. Ordu maçında hareket yapma hastalıgı yuzunden gol yiyorduk az kala. İlk başta artist olmayacak. Futbolunun basitini yapacak. Sonra kimin peşinde koşarsa koşsun. Onun bunun peşinde koşarsan , aklını toparlayamazsan ne forma alırsın ne de başarı yaşarsın.

burakbas

geçen sene en fiyakalı sezonlarımızdandı hem taraftar hem oyuncular için. bir olay var mıydı ? kim kızlarla artistlik yaptı?

Bu takımın oyuncusu , o armanın anlamını bilecek!

bilemeyen de böyle devam ederse istediği yere gidecek!

ibrakadabra55

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=163 Hakkı Bayrak ile sözleşme imzalanmış yardımcı hoca için heralde ne kadar doğru bilemiyorum TFF'de gezinirken gördüm.

sersa

Samsunspor yönetimi Serdar Dayat'tan boşalan yardımcı antrenörlük görevine Hakkı Bayrak'ı getirmenin hesaplarını yapıyor.

Samsunlu bir teknik adamın daha teknik ekibin içinde olması gerektiğine inanan yönetim kurulunun bu konuda bugün bir değerlendirme yaparak nihai kararını açıklaması bekleniyor. Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini belirten Hakkı Bayrak ise, "Yönetimden şu ana kadar böyle bir teklif gelmedi" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=66124

samsunmania

Tam tahmin ettiğim kişiyi getirdiler. Kendisi de benim için tam bir soru işareti.

ahmetsefa55

birolkys

SPOR KAMUOYU, hafta içi yapılan yönetim kurulu toplantısından radikal kararlar çıkacak beklentisine girmişti,

Neydi o, kararlar?..
Teknik Direktör Petkoviç'in görevine son verilecek ya da, istifası istenecekti..
Beklenen olmadı ama!..
O toplantıdan ses çıkmadı..
Veya, bugünkü gelişmenin o gün yaşanması beklendi..
Yönetim içinde Galip Öztürk tarafından tespit edilmiş bazı yöneticiler olduğu söyleniyordu.
Esasen  Kazım Yılmaz'ın da bu yönde bir şikayeti vardı.
Daha bugün bir ortamda düşüncemi yineledim;
'Ben Yılmaz'ın yerinde olsam hemen Olağanüstü Genel Kurul'a gider, kendi ekibimi oluştururum' dedim.
Bunu yapmadı ama Kazım Yılmaz.
Ya da, bu yönde bir telkin olmadı!
Şimdi istifalar gelince insan ister istemez düşünüyor insan;
'Acaba Yılmaz'ın kast ettiği yöneticiler onlar mıydı?' diye..
Sayıları sadece iki miydi?
Yoksa, diğerleri üstlerine alınmadılar mı?..
Böyle olmayabilir tabi..
İstifalarını sunan iki kardeşimi de yakın tanırım.
Çeşitli dönemlerde kendilerine vazife verildiğinde koşarak gelen insanlar.
Her ikisi de, bu kentin çocuğu.
Ama az, ama çok her dönem hizmetleri olmuş.
Görünen o ki;
Kötü gidişatın faturası, ikisine, yardımcı antrenöre ve genel müdüre kesilmiş.
Böyle değilse bile, özgür zihinlerde yer alacak yorum  budur!..
Oysa bir kulüpte ilk elden sorumluluk üstlenecek insanlar, her ahvalde kendi inandıkları ehil ve futbol yöneticilik vasıfları yüksek isimlerden listelerini oluşturarak göreve gelirler.
Önce olmasa bile sonrasında bunun yollarını bulurlar..
Şimdi Suat Çakır,Hasan Koç ve Serdar Dayat istifa etmiş.
Her şeye hallolmuş gözüyle mi bakacağız?
Bence sorun hala yerinde duruyor.
Ve Samsunspor sezon başında her türlü yapılanmanın yanlışlarıyla yoluna devam ediyor.
Neler yapılabileceğini daha sonra yazarım ama;
Bu sorunlarla, yolun sonu görünmüyor, bilesiniz!
http://www.netkulis.com/kose_yazisi-19735-Istifalar_neden_simdi_

ibrakadabra55

Sanırım Hakkı Bayrak gelirse bir Serdar gibi hoca yerine Tercüman alırlar diye düşünüyorum.

HoliganSamSunLu

hüseyin kalpar dönemindede buna benzer bir operasyon yapılmıştı ve faydalı olmuştu umarım buda faydalı olur.

binikalamadım

bana petkoviçi güçlendirmek için yapılmış bir operasyon gibi geldi

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ngonge - 11 November 2011, 18:54:21
Yönetimde istifalar neden olmuş acaba, Petkoviç'i göndermek istediler de ondan dolayı mı anlaşmazlık yaşandı?

Serdar Dayat istifası değişik yorumlanabilir, Petkoviç'i gitmeye zorlamak için yapılmış bir hamle de olabilir, tersi de olabilir.

Bekleyelim görelim, sahada futboldan bazı sıkıntılar olduğu belliydi içeride, inşallah hayırlı olur bu ayrılıklar. Ben 1-2 oyuncunun kadro dışı kalması da gerektiğini düşünüyordum ama öyle birşey olmadı.

Serdar Dayat hocanın adamı değil Metrocular getirdi onu.Bakarsan zaten çalıştığı takımlar hep Ankara sanırım Tarık Cengiz'in adamıydı.

pitbul055

Bunlar son 9 hafta kala petkoviçide gönderir yerine dikbıyığın efsane hocası dobi hassanıda getirirlerse hiç şaşırmam al_sana

ugrass

isa turanlardan dobi hasanlardan hakkı bayraklardan kurtulamadık =))

cem

Alıntı yapılan: farUqras - 14 November 2011, 10:11:42
isa turanlardan dobi hasanlardan hakkı bayraklardan kurtulamadık =))
hiç sorma

samuray

bu gelişmeler iyice moralimi bozdu sanırım herkesin moralinide bozmuştur yani serdar dayat ve üç yönetici günah keçisimi seçildi takımın huzurunu istikrarını (olmayan istikrarını) bu üç dörnt isimmi bozuyordu serdar hoca petkoviçe talimatmı veriyordu onun üzerindemiydi de o istifa ettirildi asıl gönderilecek olan petkoviç hoca hala duruyor ank.gücü maçında yaptığı saçma oyuncu değişikliklerine rağmen çok üzülüyoryum bu durumlara samsunsporumuz için alarm zilleriçalıyor neler oluyor bize ilhan şeşenhin şarkısındaki gibi  :kafa: :kafa: :kafa: