Neşter Operasyonu Başladı

Başlatan Sioux, 11 November 2011, 17:28:01

« önceki - sonraki »

ChucKeR

yönetim birbirinin kuyusunu kazıyorken, futbolculara birileri oynamayın diyorken sahadaki adam ne yapabilir ki Allah aşkına. savaş sofu olsa ne yazacak. düne kadar kulağımıza gelmedi mi yönetim eski futbolcuları oynatmayın demiş petkoviçe. bu durumda futbolcu ne yapabilir. sonuçta  ekmeğini veren adamın emrini uyguluyosun.
savaş olayı da ayıptır bence. sen eğer idman kaçırmıyorsan hoca performansının düştüğüne dair rapor falan vermiyosa kime ne savaşın kiminle takıldığı. makul bir mazeret sunmadılar bana kalırsa. hem ona bakarsak ibrahim kutluay kaç sene takıldı bu kadınla sonra demet şener gibi kadını aldı ev hanımı yaptı. ibrahimden profesyonel türk sporcu varmıdır sizce. demet akalın yolludur ya da namusludur bunun kararını savaş vermeliydi ne olursa olsun gönül işi bu hassas bi mevzu.
ben kendimi bildiğimden beri samsunspor yönetimi çalkantılıdır. bi bakarız birilerine borçlandırılmışız. kimlerin cepleri doldu. geçen seneye kadar klüb sadece borç tahsil etmeye gelinirken lige çıktığımızda birden büyük rabet gördü. halka arzlar falan filan. güzel yapılan şeylerin üzeri örtüldü  ve salt para ile insanların gözü boyandı. süper ligin gelirlerindeki artışla zaten doğru yapılanan bir takım çatır çatır mücadele edebilicekken absürt hamlelerle bugunkü durumdayız. bank asyada sadece seçim kaygısıyla yüzüne bakılan takım şu anda iktidar-mualefet kavgasında.
benim görüşüm yönetim içinde yahut dışında klübe destek olanların samsunspor sevgisinden ziyade farklı amaçlarla bu destekleri verdiğidir. herkesin ortak amacı samsunsporu daha güzel günlere çıkartmak olmaynca da  fikir ayrılıklarının ortaya çıkması da normal tabiiki.
bunca şeyin üzerine bance nin ne kadar ftbolcu olduğunu konuşmak ne kadar doğrudur bilemiyorum.

55__Gurbet__55

Sorun Savas'in kiminle ask yasadigi degil. Takim 17. sirada Savas 18'e bile giremiyo. Kara kiz pesinde koscagna biraz daha idman yapsin insandan biraz azim istek olur. Zaten Savasa tepki gösterilmesinin sebebi takim bu haldeyken alem yapmasi. Isler iyi gitsin isterse bülent ersoyla birlikte olsun kimsenin umrunda bile olmazdi.

samuray

aslında genç adam tabiki onunda bi takım ihtiyaçları var kız arkadaşıda olacak yeri geldiğinde eğencek ama sahadaki performansına dikkat edecek ne durumda savaş sakatmı değil niye yedeklikten kurtulmak için hamleni çalımanı yapmıyorsun ozaman işte sana kızılan nokta da burada olsa gerek o zaman aldın paranın hakkını vereceksin önce ama sen ne yapıyorsun medyatik şov peşindesin