Neşter Operasyonu Başladı

Başlatan Sioux, 11 November 2011, 17:28:01

« önceki - sonraki »

Sioux

AlıntıSamsunspor'da şok istifalar
11 Kasım 2011 / 16:14
Samsunspor'da 3 yönetici istifa ederken, kulüp genel müdürü ve yardımcı antrenörün sözleşmeleri feshedildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şok kararlar basına duyuruldu. Açıklamada, "Yönetim Kurulu Asil Üyelerimiz Suat Çakır ve Hasan Koç ile Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Hakan Özcan görevlerinden istifa etmişlerdir. Çalışma arkadaşlarımıza kulübümüz adına yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz. Kulübümüz yönetim kurulu asil üyeliklerindeki boşalma nedeniyle tüzüğümüzün 18/3. maddesi gereği Hakan Öziç ve Murat Yıldız, yönetim kurulu asil üyeliklerine getirildi.
Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" denildi.

Samsunspur Kulübü Genel Müdürü Bilge Soylu ve Yardımcı Antrenör Serdar Dayat'ın sözleşmelerinin de karşılıklı olarak feshedildiği belirtilen açıklamada, "Futbolcularımızdan Savaş Yılmaz'ın yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerde yer alan kulübümüz etik kurallarına aykırı davranışı sebebiyle 19 bin 266 TL para cezası ile cezalandırılmasına ve ayrıca uyarılmasına karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

Kulüpte işlerin iyi gitmediği, Galip Öztürk listesinden giren yöneticilerin takımı karıştırdıkları bilinen birşeydi. Gerçi istifa eden Suat Çakır ile Hasan Koç, talimat alan yöneticilerden değildi ama çalışmıyorlardı. Serdar Dayat'ın, Petkoviç'i baltaladığı, hatta A.Gücü mçında Petkoviç'in isteği dışında Murat'ı oyundan aldırdığı konuşuyordu. Bilge Soylu da Serdar Dayat gibi Galip Öztürk'ün isteğiyle oraya gelen isimlerdendi.

Ayrıca Savaş Yılmaz, ne işsin la sen?  :kafa: :kafa:

Fakat asıl çıbanbaşı halen duruyor orada. Birkaç hafta daha gerekiyor gitmesi için.

kuzey55

ali ihsan

Kazım Yılmaz'ın gelecek kongrede -ki galiba Ocak ayında olacak-kendi ekibini kurması şarttı zaten.O zamana kadar bu tip istifalar olmaya devam edebilir.İşleri sadece Kazım Yılmaz'ın yürüttüğü malum zaten.Bu nedenle çalışmayanların ufak ufak yol alması iyi olur.

FaTiH_HaN

Haftalar öncesinden takımdaki futbolcuların bilerek oynamadığı varsayımını çokça konuştuk, şayet futbolcular bilerek oynamadıysa bu durumun sebebi istifa eden yöneticiler yada yardımcı antrenör olabilir mi?

cembaba

Ayrıca Serdar Dayat, Petkoviç üzerinde gerçekten baskı mı yapıyordu? Çünkü, Hoca'ya küs bir oyuncu, çıkıp golden sonra hocasına koşmaz(Zenke) Ayrıca Suat Çakır'ın falan kulübü karıştırdığını aylar öncesinden konuşulan bir konuydu. Neden bu zamana kadar yansıdı? Bıktım lan bu entrikalardan...!

FaTiH_HaN

Takımda huzursuzluk olduğunu çok net görüyorduk zaten hele de eskişehir maçını canlı izledikten sonra bazı oyuncuların koşmadığını, mücadele etmediğini alenen gördük, takımı birileri karıştırıyor ve inşallah takımı karıştıranlarla istifa edenler aynıdır, takımı karıştıranların takım için çalışanları istifaya zorladığı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

lucarelli

İnşallah bir şeyler düzelmeye başlıyordur.

muzaffer4

sporx den bir yorum
Alıntısamsun saçma sapan iş peşinde gecen sene buca yaptı aynısını teknıkdırektorü değiştirdi kadroyu dagıttı mafoldu karabük aynı hocayla cogu aynı oyuncuyla devam etti gayet basarılı oldu bu sene ordu mersin aynı hocayla basladılar basarıları ortada turkıyeyı hıc tanımayan yabancıyı samsun gıbı 1 yere getırmek kımın aklına geldi? adnan sezgınıde oraya menajer yapmak kimin fikriydi merak ediyorum

jurista

ibo055

Ahmeti

Umarım bu neşter operasyonu takıma olumlu yansır
Herkesin ağzına düştük takımda iç savaş var diye,şu takım havasını yöneticinden futbolcusuna kadar bir türlü yakalayamadık zaten bundan sonrası inşallah hayırlısı olur.

Vay alemci Savaş vaayy gece hayatına motive olduğun kadar futbola mative olsaydın daha başarılı olurdun koçum.

cembaba

Savaş Yılmaz'ın Demet akalın ile magazin haberleri yüzünden.

özkan

Kendimi bildim bileli ilk defa bir futbolcumuza para cezası verildiğini hatırlıyorum.Bu bir artıdır yönetim adına.Tebrik ediyorum.İstifaların devamında adnan sezgin başta olmak üzere tahsin kosifi diliyorum.

ngonge

Yönetimde istifalar neden olmuş acaba, Petkoviç'i göndermek istediler de ondan dolayı mı anlaşmazlık yaşandı?

Serdar Dayat istifası değişik yorumlanabilir, Petkoviç'i gitmeye zorlamak için yapılmış bir hamle de olabilir, tersi de olabilir.

Bekleyelim görelim, sahada futboldan bazı sıkıntılar olduğu belliydi içeride, inşallah hayırlı olur bu ayrılıklar. Ben 1-2 oyuncunun kadro dışı kalması da gerektiğini düşünüyordum ama öyle birşey olmadı.

Levent ÖCAL

Enteresan bir durum birbirleriyle ilişkileri olmayın 3 ismin eş zamanlı istifası veya istifaya zorlanması kafamı karıştırdı doğrusu  :deli: