STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

bursa_mc

Bursaspor maçlarını izleyen varsa nasıl oynadığımızı biliyordur.Takım hucuma çıkmakta zorlanıyor bunun sebebi de N'Diaye'nin kötü olması bence.Orta sahada topu tutmamız lazım ki hucuma pas yaparak çıkalım..

Sağ açık desen Turgay Bahadır'la Sestak değişerek oynuyor yani çakma sağ açıklarla oynuyoruz.Volkan Şen bencildi, bir taraftarları kalkarak oynuyordu ama yinede birşeyler yapıyordu..Sağ açık mevkisinde yedek bekleyen,alt yapıdan çıkmış İsmail Haktan var ama hocada onu oyuna son 10 dakika alıyor.

Forvet arkasına geleyim defans arkasına top atacak Batalla'da çok kötü sanki saha içinde yok,belki boy fakiri olduğundan biz göremiyoruzdur  :)

Kısacası Bursaspor'da bi halt yok fakat kusura bakmayın ama Ankaragücü'nü yenemeyen takımıda rahat yeneriz.Bangura'da Samsunspor maçında forma giyecektir.He bu arada ''Ahmeti'' abime de selamlar  :)

özkan

Belki yenersiniz de;emin ol kardeş rahat yenemeyeceksiniz  ;)

FaTiH_HaN

fenerbahçede manisayı yenemeyen takımı rahat yeneriz kafasıyla çıktı sahaya ama beraberliği zor kurtardı büyük konuşmamakta fayda var idaa kuponunu yırtanları çok gördüm böyle maçlardan sonra  :)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: bursa_mc - 11 November 2011, 16:42:23
Bursaspor maçlarını izleyen varsa nasıl oynadığımızı biliyordur.Takım hucuma çıkmakta zorlanıyor bunun sebebi de N'Diaye'nin kötü olması bence.Orta sahada topu tutmamız lazım ki hucuma pas yaparak çıkalım..

Sağ açık desen Turgay Bahadır'la Sestak değişerek oynuyor yani çakma sağ açıklarla oynuyoruz.Volkan Şen bencildi, bir taraftarları kalkarak oynuyordu ama yinede birşeyler yapıyordu..Sağ açık mevkisinde yedek bekleyen,alt yapıdan çıkmış İsmail Haktan var ama hocada onu oyuna son 10 dakika alıyor.

Forvet arkasına geleyim defans arkasına top atacak Batalla'da çok kötü sanki saha içinde yok,belki boy fakiri olduğundan biz göremiyoruzdur  :)

Kısacası Bursaspor'da bi halt yok fakat kusura bakmayın ama Ankaragücü'nü yenemeyen takımıda rahat yeneriz.Bangura'da Samsunspor maçında forma giyecektir.He bu arada ''Ahmeti'' abime de selamlar  :)

Selam bursa_nc

Ankaragücü macini Samsunspor degil Petkovic yenemedi. Yani yenmemise mani oldu oyuncu degistirmesiyle malesef.Onun icin rahat mahat yenemezsinizde onu yazim dedim.
Sonucta rakibiniz SAMSUNSPOR nerde neyapcagi belli olmaz sen yinede sürprize hatirlan.

bursa_mc

kuzey55

bizi rahat yenen olmadı bu sene kaldı ki 12. sırada olan bir takımın da rahat yenmesi bence zor

55JNR55

Alıntı yapılan: target55 - 11 November 2011, 17:20:07
bizi rahat yenen olmadı bu sene kaldı ki 12. sırada olan bir takımın da rahat yenmesi bence zor

Eğer sıralamada numaraysa önemli olan, bizi herkesin rahat yenmesi gerekiyordu sanırım... Her maçın zor olduğu bir oyun bu, iki takımın da 11 kişi sahada olduğu, iyi mücadele edenin kazandığı... İnşallah iyi mücadele eden ve maçı kazanan biz oluruz.

kuzey55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 11 November 2011, 17:23:15
Eğer sıralamada numaraysa önemli olan, bizi herkesin rahat yenmesi gerekiyordu sanırım... Her maçın zor olduğu bir oyun bu, iki takımın da 11 kişi sahada olduğu, iyi mücadele edenin kazandığı... İnşallah iyi mücadele eden ve maçı kazanan biz oluruz.

ligin zirvesinde yer alan takımlar bizi rahat yenemedi ki - favori olan 2 si yenemedi- daha alt sıralarda olan takımın rahat yenmesi zor demek istedim...aynı fikirdeyiz sanırım.öyle kolay rahat yenmek zor

Sercan

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 11 November 2011, 17:23:15

aynen kardeşim, biz ibb ye rahat denilecek şekilde mağlup olduk, o da kaleci hatasıyla..

amisos55

Samsunspor'da şok istifalar
11 Kasım 2011 / 16:14
Samsunspor'da 3 yönetici istifa ederken, kulüp genel müdürü ve yardımcı antrenörün sözleşmeleri feshedildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şok kararlar basına duyuruldu. Açıklamada, "Yönetim Kurulu Asil Üyelerimiz Suat Çakır ve Hasan Koç ile Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Hakan Özcan görevlerinden istifa etmişlerdir. Çalışma arkadaşlarımıza kulübümüz adına yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz. Kulübümüz yönetim kurulu asil üyeliklerindeki boşalma nedeniyle tüzüğümüzün 18/3. maddesi gereği Hakan Öziç ve Murat Yıldız, yönetim kurulu asil üyeliklerine getirildi.
Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz" denildi.

Samsunspur Kulübü Genel Müdürü Bilge Soylu ve Yardımcı Antrenör Serdar Dayat'ın sözleşmelerinin de karşılıklı olarak feshedildiği belirtilen açıklamada, "Futbolcularımızdan Savaş Yılmaz'ın yazılı ve görsel medyada çıkan haberlerde yer alan kulübümüz etik kurallarına aykırı davranışı sebebiyle 19 bin 266 TL para cezası ile cezalandırılmasına ve ayrıca uyarılmasına karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

bluegreen55

maçta 2-0 önndeyken takımını yuhalayan taraftarın mantığını anlayamıyordum.şimdi aklıma geldi..
arkadaşlar lütfen kendi takımımızın maçına iddaa oynamayalım ..2-0 öndeyken üst oynadıysa adam 3-0 olmayınca kızar yuhalar.ama iddaa oynamamış olsa o rahatlıkla moral verir oyuncusuna alkışlar teselli eder yüreklendirir..lütfen..

cgr

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 November 2011, 12:27:52
Evet mantik lazim bastan sana.
Iyi o zaman kimse burda daha elestiri yapmazin madem mecburuz bu futbolculara.
O kadarini bizde biliyoruz bu adamlarin bizde oldugunu. bance  evet yok , oynatma Burak a sans ver cok mu zor bu is.
Bance i macta yuhlayanlarada mantik ver istersen.

Hee hee şampiyon... En büyük sensin...Hatta en büyük Samsunsporluda sensindir... Hasbi ağa zamanı o deplasman senin, bu deplasman benim koşuşturmuşundurda..

burakbas

samsunspor_x Bu Armanın olduğu yerde , Hırs - Cesaret - Yürek - Saygı vardır.

Emin ol Bursaspor , kumpasa gelebilirsiniz.  ;D :D

samsunluhakan

bizi rahat yeneceklermiş duydunuzmu siz kimsinizki bizi rahat yeneceksiniz petkoviç saçmalamazsa yine 3 puanla döneriz ....
çünkü biz SAMSUNSPORUZ ne zaman ne yapacagımız belli olmaz en kolay maçı kaybeder en zor maçıda yeneriz bizim sagımız solumuz belli olmaz kardeşim...

AhmetDenizci

bursa_mc, takımda İvan Ergic'in yokluğunu hissediyor musunuz ? Bana göre alınan şampiyonlukta katkısı çok büyüktü, fakat medya diğer oyuncuları ön plana çıkardığı için hep arka planda kaldı. Çok önemli bir oyuncuydu bence.