STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 07 November 2011, 00:42:42
Kaynak ???

hocam vermesem bi kere böyle oldu herkes bana salladı polemik oldu zaten hayatım boyu Samsunsporumuzu tutmayan insanlarla kapıştım burda bari olmasın  ::)

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: _SoN_ - 06 November 2011, 14:41:06
birtek kaleci kısmında san katılmıyorum,çok hatalı goller yiyor bu sene.

Ertuğrul sakat, Ahmet mi Atilla mı dersen Ahmet derim. Ankaragücü maçında belki bizi yenilmekten kurtardı. Tamam performansı kötü bu sezon ama yavaş yavaş düzelicek inşallah.

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 06 November 2011, 18:24:11
Hakan Arslani cikar yerine Ufuk bayraktari koy tamamdir bu is.

Ufuk Bayraktar sakat, en az 2 hafta yok.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 07 November 2011, 00:35:08
sizle aldığım bi duyumu kesin olmamakla beraber paylaşayım ama sağlam bi duyum.. bayram sonrası gali öztürkün başkan kazım yılmazı istifa ettireceği ve şu an yeni bir başkan aradığı bilgisini aldım.Aynı zamanda petkovic(belki),valdamiro,bance(belki) ve 2 tane türk oyuncunun gönderileciğini söylediler.

hadi dogru diyelim kaynak.
kazim yilmaz da dogru diyelim.
valdamiro ve bance da ok diyelim
Petko ( belki) olmadi  :kafa:
valdamiro ve bance gidecekse yaninda mutlaka dominguez ve pal lazarda olamli bence.
2 tane türk ?????
Sarp zannetmiyorum Adnan Bey birakmaz
2 tane bu takimdan gidecek türk aklima bile gelmiyor, cünkü suana kadar en iyi futbolu türklerimiz oynadi ( Sarp haric)

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 07 November 2011, 01:15:57
hadi dogru diyelim kaynak.
kazim yilmaz da dogru diyelim.
valdamiro ve bance da ok diyelim
Petko ( belki) olmadi  :kafa:
valdamiro ve bance gidecekse yaninda mutlaka dominguez ve pal lazarda olamli bence.
2 tane türk ?????
Sarp zannetmiyorum Adnan Bey birakmaz
2 tane bu takimdan gidecek türk aklima bile gelmiyor, cünkü suana kadar en iyi futbolu türklerimiz oynadi ( Sarp haric)

kesin demedim zaten sadece duyum umarım herşey samsunsporumuzun hayrına olur.

GurbetciFanatik

insallah dogrudur biliyorum kesin demediginide ümit iste napalim

55(tuncay)55

arkadaşlar bende kesin olmamakla birlikte petkovicin yerine hikmet karamanın getirileceğini duydum inş. dogrudur ve gerçekleşir

samsunluhakan

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 07 November 2011, 02:30:39
arkadaşlar bende kesin olmamakla birlikte petkovicin yerine hikmet karamanın getirileceğini duydum inş. dogrudur ve gerçekleşir

kesin olmamakla birlikte kaynak??

Kral SAMSUN

Galip ozturk bu adami nasil getirdiyse oyle geri gondersin bu kadar serefsizlik olmaz baaa !

engin55

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 07 November 2011, 00:35:08
sizle aldığım bi duyumu kesin olmamakla beraber paylaşayım ama sağlam bi duyum.. bayram sonrası gali öztürkün başkan kazım yılmazı istifa ettireceği ve şu an yeni bir başkan aradığı bilgisini aldım.Aynı zamanda petkovic(belki),valdamiro,bance(belki) ve 2 tane türk oyuncunun gönderileciğini söylediler.

Galip bey kazım ı istifa ettircekte kazımın harcadığı paraları geri verebilcek mi?

babasamsunlu

ööööööööööööffffffffffffffffffffffffffffffff  :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

SAMSUNSPOR ULANN.. GERİSİ YALAN...

SSKLA

GurbetciFanatik

SSKLA

GurbetciFanatik

ula ne bombaymis beeee

bakalim bizim o meshur tahta meselesi gibimi olcak

ha acildi ha acilmadi

ha patladi  ha patlamadi

:D :D :D :D :D :D :D