Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: Sercan - 06 November 2011, 21:39:52
bunun tek suçlusu samsunspor taraftarı yani bizleriz bence kardeşim. Daha fenerrum ilk açıldığında tepkimizi koysaydık olmazdı bunlar...

İçeriye meşale bile atıldı ki abim taraftar daha ne yapsın ? şehri yönetenler sana destek vermedikten sonra kaç yazar güya malum takımın storeside biz süper lige çıkınca kapanacaktı ahh ahhh

Sercan

Alıntı yapılan: Ajan - 06 November 2011, 21:42:23
İçeriye meşale bile atıldı ki abim taraftar daha ne yapsın ? şehri yönetenler sana destek vermedikten sonra kaç yazar güya malum takımın storeside biz süper lige çıkınca kapanacaktı ahh ahhh

sende haklısın ama birşeyler yapmadı şehrin göbeğinde istenmeyen üç nokta olacak...

twitter

2-0'dan 2-2'ye maç getirilir mi diye kızıyorduk 4-2 yenilen mallar bile varmış

Serkan

Alıntı yapılan: Ajan - 06 November 2011, 21:42:23

ne olacak ajan orayada çelenk yollarlar...

Ajan

Ah bir yollasınlar da .................................................................................

Sercan

yapcak bişey yok beyler...............

isyan

Bank Asya'nin en yakisIkli erkegini seciyoruz  .:.:. böyle anket mi olur Allah'in geri zekalilari

SAMSUNLU ORUMA 55

Et yemeyene ne derlerdi renktaşlarım

GurbetciFanatik

Bi arkadas gecen yaziyordu saglam haber diye Hikmet Karamanla bir iki pürüz kaldi diye.
Ne oldu o dava ???
Eski futbolcumuz ismetden almis haberi

cembaba

Meşale harbiden tribünü harika gösteriyor!

ahmetsefa55

SAMSUNLU ORUMA 55

Desiqner

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 07 November 2011, 00:42:12
Şimdi ben vejeteryan mıyım ??

Ben öyleyim :D Galiba yani ama kıymayla yapılan herşeyi yiyorum o zaman oluyomu :D

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 November 2011, 00:47:57
Ben öyleyim :D Galiba yani ama kıymayla yapılan herşeyi yiyorum o zaman oluyomu :D
bende kıymayla yapılan herşeyi yiyorum ama sade et yemiyorum kardeşim

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 07 November 2011, 00:42:12
Şimdi ben vejeteryan mıyım ??

ne kafası yaşıyorsun ya ? Kıyma neyden yapılıyor