Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cezayir55

hakan bayraktar ne oynadi be :kafa:

celebi

bu td deki ahi55 denen eleman acaba yusuf çelebi midir

Desiqner

Lanet olsun ya hakan bayraktar döktürüyor , Karabük'ün teknik direktörü bırakıyor bizimki hala laf salatası yapıyor herşey bizim tersimizemi :(

kalptenþimþek

normal şartlarda takımımız en az 15puan yapmalıydı ama at sahibine göre kişniyor işte..hüseyin bile bu petkoviçten daha iyi oyun okur..uzun bir lig maratonunun finalini petkoviçle hayal etmek istemiyorum..olmaz bu iş petkoviçle..

babasamsunlu

hangi at.. sen şimdi muhteşem futbolcularımıza att mı dedin..
terbiysiz.. oysaki onlar ne özverili top oynuyorlar..

kalptenþimþek

05 November 2011, 22:17:20 #23780 Son düzenlenme: 05 November 2011, 22:25:29 kalptenþimþek

Armamızdaki at sayın buba samsunlu!! Atatürkün atı!! Hep şaha kalkmış düşmanlarına titreten at!! petkoviçin eşek yapmaya uğraştığı at..yöneticilerinde sadece kullandıkları at gözlüklerinden aşina olduğu at!! :kafa:

samsunmania

Onurlu insanların hali bir başka oluyor. Darısı Petkoviç'in ve yönetimin başına.

GurbetciFanatik

insallah Karabükspor  Hikmet karamani kapmaz.

twitter

Forumun mobil sürüm adresi ne ?

AntZ

Alıntı yapılan: twitter - 06 November 2011, 16:58:25
Forumun mobil sürüm adresi ne ?

Aynı adresten girdiğinde otomatik algılıyor.

anlztrk

Hüseyin Kalpar takımı tanıyordu en azından, Kemal'i sağ bek oynatmak, Adem'i kesmek, Orhan'ı A2'ye yollamak gibi fanteziler denemezdi. Teknik direktörlüğü kötü olabilir ama takımı bozmazdı hiç değilse.

twitter

Alıntı yapılan: AntZ - 06 November 2011, 17:55:57
Aynı adresten girdiğinde otomatik algılıyor.

ben de algılamıyor maalesef. manuel olarak girilmiyor mu

Serkan

Murat abi iphone uygulaması yapıcakmısın (= Ss.biz diye

Ajan

Şu şehrin ortasına bir Samsunspor Store mağazası açamıyoruz.Elin galatasaraylıları da gelmiş çiftliğin ortasında dükkanı bile kiralamış büyüksün yönetim büyük  :kafa: :kafa:

Sercan

bunun tek suçlusu samsunspor taraftarı yani bizleriz bence kardeşim. Daha fenerrum ilk açıldığında tepkimizi koysaydık olmazdı bunlar...