Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Bütün arkadaşlarım soruyor Siz niye hüseyin kalpar'ı gönderdiniz diye.Harbiden haklılar yani.O adamda en fazla bu kadar kötü olabilirdi...

Bizim Market

Ollivanders

H.Kalpar olsaydı şampiyonlugu(!) garantilemiştik.

ahmetsefa55

hayır bı de petkovıc gıtsın dıyoruz dıye, bu 'huseyın kalpar kaldıgı zaman daha iyi olurduk' anlamına nasıl geliyo bende bunu anlamıyorum ?

twitter

mesele para falan değilde erkut tutu gibi taraftarın önünde ağlayan, bizi süper lige çıkaran adamı gönderip
bu konuşmayı beceremeyen, taraftarına sahip çıkmayan adamın arkasında durup düşmek çok koyar

h.kalpar'ı istemem tabii ki ama oynattığı sistemin kafadan 10 puanı vardı yani  :)

Bizim Market

petkovıc evınde kahvesını rahatcana ıcıyor sıcak dogalgazın başında onun neyıne samsunspor bizise moral sıfır bayramda ezık gezelım aciz yönetim

cembaba

Hüseyin Kalpar daha iyi yönetirdi takımı o anlamda yazmıştım ben. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar.

epçeli köylü

Hala istifa haberini alamadıkmı yahu....

Desiqner

Geçende bir mesajımda diğer branşlara destek verelim demiştim.Samsun Basketbol bugün 3'te 3 yaptı Mersin'ide yendi.Helal olsun kızlara.Ayın 12'sinde 16:00'da Samsunda Maçları Var Elimizden geldiğince destek olalım lütfen...

SAMSUNLU ORUMA 55

Bir çok kişinin beğenmediği hüseyin kalpar olsa şu takımın başında.. Ligin dibinde değil, orta sıralarda olurduk..

Lusage

Vay anasını. Son 2 haftada 1 puan almayı beceremeyip bizi şampiyon yapamayan adam kıymete bindi. Sen nelere kadirsin Petkoviç.

celebi

yücel ildiz istifa etti bizimkisi malak gibi hla yüzümüze bakıyor

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: celebi - 05 November 2011, 21:17:05
yücel ildiz istifa etti bizimkisi malak gibi hla yüzümüze bakıyor
Çelebi abi bizim dallama petkoviç taraftarı şeyine bile takmıyor.. Bu adam bizi düşürmeden istifa etmez..

cembaba

AlıntıVe İldiz istifa etti!
Bu sezon başarısız maçlar çıkaran Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktörü Yücel İldiz görevinden istifa etti. İldiz, sahalarında aldıkları Eskişehirspor yenilgisi ve taraftarın tepkisi sonrası görevi bıraktığını açıkladı. İldiz 3 sezondur Karabükspor'u çalıştırıyordu ve Karadeniz ekibini Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e taşımıştı.

2009-10 sezonunda Yücel İldiz yönetiminde Süper Lig'e yüselen ve geçen sezon başarılı bir sene geçiren Karabükspor'da işler bu sene kötü gidiyor. Karadeniz ekibi bu sezon 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 8 puan alabildi. Karabükspor geçen sezon ilk 8 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 14 puan toplamıştı.

Eskişehirspor yenilgisi sonrası istifa eden İldiz, maç sonrası yaptığı açıklamada "3 yıldır buradayım, başkanla bu maç sonunda konuşur, bir durum değerlendirmesi yaparız" demişti.

İldiz, "Özellikle ilk yarı oynadığımız negatif futbol bize pahalıya patladı. İkinci yarıda oyunu çevirme adına her şeyi yaptık ama olmadı. Şansızlıkta özellikle ikinci uyarı bizden yanaydı. Ligde bir türlü istikrarlı bir çizgiyi yakalayamıyoruz, 3 yıldır buradayım, başkanla bu maç sonunda konuşur, bir durum değerlendirmesi yaparız. Bunun bir çaresine bakmak lazım. Çok pozisyon vardı ama olmadı. Mutlaka bir durum değerlendirmesi yapacağız. Taraftar her zaman alkışında ve tepkisinde haklıdır" diye konuşmuştu.

ligtv.com.tr

celebi

sevmediğim ildi bile taraftar her zaman alkışında ve tepkisinde haklıdır diyor bizimkisi ise kendileri istifa esin diyor mamalak