22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bırakın allah aşkına ya oyuncu moyuncu değil adem bunlar kim süper lig kim..

cembaba

Kardeşim bence yanlış düşüncedesin. Adem Pal lazar'ın oynadığı futbolun en az 5 katını verdi dün sahada. İleri çıktı, geri geldi. orta sahaya yardım etti. Adam daha ne yapsın. Senin orta sahan durmuşsa, ileride top tutamıyorsan, Striker bölgendeki futbolcun topa, amatördeki bir futbolcudan daha kötü vuruyorsa, defans ne yapsın?

isyan

Süper Lig oyuncusu olmayip savasan bir futbolcuyu, Süper Lig oyuncusu olup birsey yapmayan oyuncuya tercih ederim

LisandroLopez

Ya arkadaşlar Adem deli dana gibi koşmaktan başka ne yaptı her pası hata her uzun topu rakipe verdi.
Lazarla karşılaştırmanıza zaten hiç anlam verebilmiş değilim Lazar zaten kötü ama Ademlerle falan olacak iş değil küme düşüyoruz kümeeee

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 November 2011, 15:22:27
Ya arkadaşlar Adem deli dana gibi koşmaktan başka ne yaptı her pası hata her uzun topu rakipe verdi.
Lazarla karşılaştırmanıza zaten hiç anlam verebilmiş değilim Lazar zaten kötü ama Ademlerle falan olacak iş değil küme düşüyoruz kümeeee

Takımda Kemal ile birlikte varlığını tartışmıcağım tek kişi.

cembaba

http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/?s=0

İlk gol Zenke'ye müthiş bir gol attırdı. İki kişi arasından mükemmel bir pas.
İkinci gol de Murat'a attığı pas da olağanüstü güzeldi.

babasamsunlu

lisandro kardeşim muratın attığı golün bence şahane olan  pasını polislermi verdi ??

sadece55

Lisandro Turgutu izlemekten kaçırmıştır o posizyonu :D :D

LisandroLopez

Bi takımın 10 kez atağa kalkışında 8 ini aynı futbolcu rakibe veriyosa isterse 10 gol pası versin benim gözümde sıfır.
Erdinç, Turgutla ilgili söylediğin söze hitaben küfretmemek için zor tutuyorum kendimi yani yeter.

LisandroLopez

Evet birisi formanın hakkını vermeye çalışıyor demiş.
Evet formanın hakkını vermek için hiç çalışmayan oyuncular var ve onlardan iyi olduğu kesin.
Ama formanın hakkını veremediği de kesin.
Süper lig için fazlasıyla yetersiz bi oyuncu

usare

Kardeşim saçlardan dolayı ergünle karıştırdı galiba Adem'i. Adam daha ne yapsın. Allah korusun seneye bu ligde olmazsak Kemal le Adem burada kalır.

Ollivanders

Şu bir gerçek 2 devre sağ kanat yol geçen hanına döndü.

sadece55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 05 November 2011, 16:18:35
Bi takımın 10 kez atağa kalkışında 8 ini aynı futbolcu rakibe veriyosa isterse 10 gol pası versin benim gözümde sıfır.
Erdinç, Turgutla ilgili söylediğin söze hitaben küfretmemek için zor tutuyorum kendimi yani yeter.

Bak dalgana

celebi

05 November 2011, 20:23:52 #553 Son düzenlenme: 05 November 2011, 20:27:47 celebi
lisandro senin bance turgut ve adem yorumlarından ötürü ciddiye alınacak hiç bir tarafın yok.  burada kendi kendini tatmin etme ve birilerine habire bir şeyler yazma adına bir şeyler yaıyorsun gibime geliyor. hemen şu edenbiyat başlar ben bunları yazdıktan sonra. burası özgür bir platform. istemeyen okumaz tarzı şeyler. ama senin bazı saplantıların var kişilere karşı. kötü olsa senin için kötü değil iyi olsa bile senin için kötü oluyor.

celebi

erdinç sen ne yazmıştı turgut hususunda