STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

kaptan 55

ne bu yönetimden,ne bu hocadan nede bu takımdan hiç bi s.... olmaz,hazırlanın çocuklar ......................

LisandroLopez

petkovici hoca diye getireni bu topa vurma özürlü oyuncuları bu takıma toplayanıı ve geçen seneki taraftar bütünlüğünü bozanı allaha havale ediyorum..

amisos55

Bana bir kişi söyler misiniz yönetim içinde hoca da dahil bu toptan anlayan bir kişi, oyuncudan takımdan vs.
Bizim başkan bile bundan önce futbol macını rakı balık yanında balıkçı fevzide izlemiştir.
taraftar haricinde kimsede kazanma isteği yok.
Ss biz yönetimi olarak yönetime biz aday olalım en azından daha dik duruşu olan insanlar olur. :)

GurbetciFanatik

Galip Galippppp nerdesinizzzzzzzzzzzz
Samsunlu Milletvekileri nerdesinizzzzzzzzzzz
Bu Takim gecen sene sampiyonluga oynadigi zaman geliyordunuz izliyordunuz.
ne oldu nerdesiniz simdi.

Galip bey bu takima sampiyon olduktan sonra sahip ciktin bu adami getirdin basimiza simdi gelde gör takimin halini.
Bir Alo dami cekemiyorsun suna ,su hoca denilen adami göndertemiyormusun.

Takim eriyor bitiyor niyetiniz ney sizin ben anlamiyorum.
Ilk 5 dediniz , ilk 10 dediniz, hedef ligde kalmak dediniz, ne oldu birak ligde kalmayi devre bitmeden bu takim düser diye yaziyoruz bu hocayla.

Samsun sahlancakta sizleri görecegiz, tek maddi destekle olmuyor bize manevi destek lazim , takima sahip cikilmasi lazim.
Böyle Futboldan anlamayan is adamlarin yapacagi is degil bu mal alip satmaya benzemez.

samsunmania

Ankaragücü ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkoviç, maçı galibiyetle bitirememenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Maçı kazanamamalarının sebebinin kendi hatalarından kaynaklandığını belirten Petkoviç, şunları kaydetti:

''İlk yarıda 2-0'lık net bir skor yakaladık. İkinci yarıda oynamayı bıraktık. Oyun inisiyatifini rakibe bıraktık. Sonuç ortada. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonu değerlendirebilseydik, maçı 3-0'a getirebilirdik. İkinci yarıda topu tutan taraf bizim olmamız gerekirdi, maalesef bunu yapamadık. Rakip bizi cezalandırdı.''

Bir basın mensubunun ''İstifayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu Petkoviç, şöyle yanıtladı:

''Bugüne kadar iş anlamında gösterdiğimiz performansla istifayı düşünmüyorum. Yaptığımız işin arkasındayım. Sadece sonuç olarak iyi şeyler yapamadık. Futbolda galibiyetlerde ve mağlubiyetlerde takım sorumludur. Olumsuz sonuç, herkesin hatası olarak kabul edilebilir. Yaptığımız işin güvenini her zaman üstümüzde taşıyoruz. İyi de çalıştığımızı düşünüyoruz. Gelmeden önce teknik direktörlük işinin Türkiye'de çok zor olduğunu biliyordum. Ben savaşan bir yapıya sahibim, ben aslanım ve savaşmaya devam edeceğim.''

http://www.mackolik.com/Haber/124837/Petkovic-Rakip-Cezayi-Kesti

abi lafa bak ya. bu adam uçmuş.

supernatural_55

Ben 1 numarayım,ben çok iyiyim beaa....Bu nasıl açıklama yahu :deli: :deli: ???

engin55

samsunmania

ah ulan utanıyorum küfür etmeye beni tanıyan insanlar ayıplar diye. bu lafların üstüne okkalı ......tir denir ya, neyse. bugün maçı satsaydık anca böyle taktik verilebilirdi.senin futbol bilginin cebine koyiim.

samsunmania

petkoviç ne içiyorsa bize de tavsiye etse de bu rezalet karşısında kendisi gibi polyanna moduna girsek.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 05 November 2011, 00:52:18
Ankaragücü ile oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Petkoviç, maçı galibiyetle bitirememenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Maçı kazanamamalarının sebebinin kendi hatalarından kaynaklandığını belirten Petkoviç, şunları kaydetti:

''İlk yarıda 2-0'lık net bir skor yakaladık. İkinci yarıda oynamayı bıraktık. Oyun inisiyatifini rakibe bıraktık. Sonuç ortada. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonu değerlendirebilseydik, maçı 3-0'a getirebilirdik. İkinci yarıda topu tutan taraf bizim olmamız gerekirdi, maalesef bunu yapamadık. Rakip bizi cezalandırdı.''

Bir basın mensubunun ''İstifayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu Petkoviç, şöyle yanıtladı:

''Bugüne kadar iş anlamında gösterdiğimiz performansla istifayı düşünmüyorum. Yaptığımız işin arkasındayım. Sadece sonuç olarak iyi şeyler yapamadık. Futbolda galibiyetlerde ve mağlubiyetlerde takım sorumludur. Olumsuz sonuç, herkesin hatası olarak kabul edilebilir. Yaptığımız işin güvenini her zaman üstümüzde taşıyoruz. İyi de çalıştığımızı düşünüyoruz. Gelmeden önce teknik direktörlük işinin Türkiye'de çok zor olduğunu biliyordum. Ben savaşan bir yapıya sahibim, ben aslanım ve savaşmaya devam edeceğim.''

1. oyunu 2. yardia tutan biz olamamiz lazimdi demis
cevap : Nasil topu biz tutalim, pal lazarlami bance lami , niye topu tutabilen adamlar koymadin, Dilaver mesela

2.yaptigim isin arkasindayim demis
cevap : Yaptigin isin neticesi 10 mac ve 8 puan yani BANK ASYA  , daha niye kaliyorsun burda.

3.savasan aslanmis kendisi
cevap: Burasi savas alani degil ve hayvanet bahceside degil. Ne aslan ol nede savas. Yanliz kafani kullan adam gibi oyuncu degistir oyunu iyi oku ve sacma oyuncu degistirme huyundan vatgec.
Sana kimse aslan kaplan ol demiyorki.

Bu nasil bir demec yaw.

Adam olsan söyle derdin
" Maca iyi basladik 2-0 öne gectik, ikinci yarida orta sahayi rakibe kaptirdik ben halen bance le davem etmekle hatalyidim. Pal lazari neden sokup cikardim bende bilmiyorum.
keske kafami kullansaydimda 2.yariya Bance-Dilaver degisiklligi yapsaydim , orta sahamizi güclendirseydim."

55musa55

Merhaba arkadaslar bizim sorunumuz bence önce adnan sezgin sonra patlakovic.Adnan sezgin gecen sene galatasarayi dibe vurdurdu bu senede kankasi olan patlakovicle birlikte Canim SAMSUNSPORUMUZU dibe cekiyorlar.Arkadaslar biz samsunspor taraftari olarak <syn galip öztürke faceden yada özel kanaldan petkovicin ve adnan sezginin gönderilmesi icin mesaj yada e-mail atalim.Yoksa durumumuz vahim.Ne yaparsa bu vefakar samsun taraftari yapar.Haydi arkadaslar hep birlikte mesaj yada emaille gercek SAMSUNSPORUMUZU tekrar ayaga kaldiralim.Her sey SAMSUNSPOR icin.Geceniz hayirli olsun. samsunspor_x

samsunluhakan

berusa55

05 November 2011, 01:26:11 #477 Son düzenlenme: 05 November 2011, 01:34:52 berusa55
Bugün canlı canlı A.Gücü'nü görünce, oynadıkları topu izleyince ne kadar kalitesiz bir kadro kurduğumuzu bir kez daha anladım. Allah sonumuzu hayreylesin diyeceğim ama tünelin ucu karanlık.

GurbetciFanatik

Ben yatiyorum hepinize hayirli geceler tabi gelde uyu simdi.
Bu adam istifa etmez yönetimde bunu göndermez bosuna cenemizi tüketiyoruz.
Ümidim kalmadi benim malesef hele bursa deplasmani tam bir fiyasko olur.

Insallah hepimiz yanilirz ve bu takim ligde kalir.

kuzey55

adamlar 2 puanda ama oynadıkları futbolu biz sezon başından beri hiç oynayamadık.maçından başından beri sağlı sollu ataklarla devamlı üstümüze geldiler.gerçekten çok düz,beceriksiz ve kalitesiz oyuncular almışız.tisdel gibi hürriyet gibi umut sözen hatta aybars gibi futbolumuz yok kadroda malesef...

takımda elle tutulan bi zenke vardı bi kemal adem başka sayamıyorum...

hocamız zaten evlere şenlik takım kötü o daha da kötü oynatıyo takımı.sonumuz kötü bir umut bekleyeceğiz artık çare yok :(