STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

ErkÇay55

Bayramüstü böyle bir güzelliği yaşatan Petkoviçe Teşekkür ediyorum.

masbene

anıl dilaver---- pal lazar
pal lazar----- mustafa sarp
?????????????????????????????
bunun acıklamasını bana kimse yapmasın arkadas..

samsunluhakan

bu gitmedimi daha ya şakamı bu rüyadamıyım biri beni uyandırsın daha kötüsü olamaz

muzaffer4

orduspor maçı başlıyor stad maratonu boş  bizde ordu gibi toplama takım olacaktı varya ne doldururduk stadı  asansör takım olmaya devam ediyoruz deplasmanda sürpriz puanlar ile ligde kalabiliriz yoksa kendi sahamızda işimiz zor.. ordu şaöpiyonluğ oynuyor

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: ekigho55 - 05 November 2011, 13:53:57
orduspor maçı başlıyor stad maratonu boş  bizde ordu gibi toplama takım olacaktı varya ne doldururduk stadı  asansör takım olmaya devam ediyoruz deplasmanda sürpriz puanlar ile ligde kalabiliriz yoksa kendi sahamızda işimiz zor.. ordu şaöpiyonluğ oynuyor

ne asansörü kardeşim düştük mü bitti mi lig?

muzaffer4

2-0 öndeyken 9 haftada 1 puan almış küme düşmeye kesin gözüyle bakılan takıma 2 puanı 8 dk de variyorsa işimiz çok zor demektir şuanki rakiplerimiz g.antep kadrosu bizden iyi karabük  en kötü oynadğı maçta bizimle berabere kalıyor eskişehir takım iyi değil ama puan albiliyor sivas dün fb yi yendi MALESEF  İŞİMİZ ÇOOOOK ZOR.

SAMSUNLU ORUMA 55

Petkoviçi göndermek istiyorsak 1.5 milyon tazminat parası ödemek zorundayız..

LisandroLopez

Buda 1 trilyondan fazla para ediyor.. Ulan bu kadar aptal bi yönetim anlayışı olabilir mi ya....

twitter

o bizi ilgilendirmiyor kazımı ilgilendiriyor
petkoviç gidecek işte

SAMSUNLU ORUMA 55

Yönetimin eli kolu bağlıymış.. Arkadaş siz nasıl sözleşme yapıyonuz.. Hiç mi maddeleri okumadınız ya..

samsunmania

Yönetim elini kolunu çözecek bu işi bitirecek. Suç futbolcularda diyen bir hocanın zaten takımda işi bitmiştir. BAkın Manisa'ya.Bizden çok mu süper kadroları var. Isaac Bance'dan daha mı iyi? Ama adamlar takır takır 3 puan alıyor. Bizim sıkıntımız hoca.

Ollivanders

Yönetimin eli kolu bağlı da biz ne yapalım? Hazırlıksız yonetim portekizliyi getiremedi. Petkoviçe sarıldı. Ne oldugu belli olmayan bir TD ye tazminat baglamak başlı başına basiretsizlik. Bize hocadan önce sağlam , bu işi bilen bir yönetim lazım ama işte yapacak birşey yok.

designer_55

Petkovici ve futbolculari taraftar bitirdi. Herseyi iyi bilen sozde Samsunspor taraftari bitirdi.
Kendi futbolcusunu yuhalayan baska bir taraftar gormedim ben..
once Ahmet Sahin, simdi Bance...
bunlari yapanlar kesinlikle samsunsporlu olamazlar.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: designer_55 - 05 November 2011, 17:20:57
Petkovici ve futbolculari taraftar bitirdi. Herseyi iyi bilen sozde Samsunspor taraftari bitirdi.
Kendi futbolcusunu yuhalayan baska bir taraftar gormedim ben..
once Ahmet Sahin, simdi Bance...
bunlari yapanlar kesinlikle samsunsporlu olamazlar.

Petkovici taraftarmi bitirdi designer 55 ?
tersi olmasin !
Stad full cekiyordu niye simdi 5 bin cekiyor ?
8 macta 10 puan ne yapcak taraftar alkis mi?
Hoca adam gibi futbolcu degistirse takim köpek gibi mpcadele etse tarfatrada sesini cikarmaz.
Oyuna kazma sok ve 2 gol ye ve 30 dakika sonra bu kazmayi geri cikar bu ne .
Sanki pal Lazara gir su macin icine et demis gibi ve cikarken aferim oglum görevini halletdin der gibi dalga gecti resmen bizle be.
Suclu ariyorsan ben sana yazim
1.Yönetim
2. Petko
3. bance-sarp-pal lazar-dominguez

benim sahsi fikrim