STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

amisos55

Teknik direktörlük kariyeri

Saha kenarındaki kariyerine 2002 yılında eski kulübü AC Bellinzona'da yardımcı antrenör olarak başlayan Petković, 2004 yılında AC Lugano'nun başına geçerek ilk teknik direktörlük deneyimini yaşama fırsatı bulmuştur.[4] Bir sezon burada kaldıktan sonra 2006'da Bellinzonaya teknik direktör olarak dönen Boşnak antrenör, takımını 2008 İsviçre Kupası'nda finale taşıyarak UEFA Kupası'na göndermiş ve alt kümeden İsviçre Süper Ligi'ne yükselmesini sağlamıştır.[5]

Bu kulüpte gösterdiği başarılı performans sonrası 2008-09 sezonu başında BSC Young Boys'un başına getirilmiştir. Kulüpteki ilk sezonundan itibaren takımı 3-4-3 taktiğiyle oynatmaya başlamış ve hücum futbolunu benimsemesini sağlamıştır. O sezon ligi ikinci sırada bitiren Young Boys'dan iki sezon sonra 7 Mayıs 2011 tarihinde 1-1 sonlanan FC Luzern maçı sonrasında kovulmusştur.[6] Petković'in takımı o, kulüpten kovulduğu sezon FC Zürich ve FC Basel'in ardından ligi üçüncü sırada bitirmiştir.[7]

2011-12 sezonu başında ise Samsunspor ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalayan teknik adam böylece ilk kez İsviçre dışında bir kulübün teknik direktörlüğüne getirilmiştir.[8]
Hocayı ilk aldığımız zaman hocanın isviçrede çok başarısı olmayan bellinzona ve yb gibi takımlarla yaşadığı basarılar beni mutlu etmişti. Ancak zamanla alınan sonuclar hepimizi üzdü. Sonuc anlamında bir şey göremeseler takımda hocanın gitmesini Eskişehir maçına kadar çok fazla istesemde bu maçta bizim kaZmalarin atamadığı goller sonrası fikrim değişti. Sabır herseyin ilacı bir takım kolay kurulmuyor ve sisteme alışmalarının yani sıra özgüven en Buyuk problem bana kalırsa. Gencler , trabzon ve fb macları oynanan oyunun zamanla sistem haline gelmesi bu takımı daha başarılı yapacaktır. Hoca son uç haftada kimi istediysek oyuna aldı ama sonuc yine aynı. Zenke aldığı tezahürat kadar gol vuruşlarını neticelendirmeli ve takıma fayda sağlamalı. Yaşadığımız en Buyuk talihsizlik bu zor fikstür ve Manisa macidir. İsimi kolay mı hayır değil . Daha çok caba sarfetmeli gerekiyor. Gencler macı sonrası ankaragücü Antep ve sivasla oynayan bir takım olsaydık motivasyon ve puan olarak farklı yerlerde olacaktık. Taslar zamanla yerine oturacak umarım o zamana kadar sıralama da rahat bir yerde oluruz

masbene

Guzel bir onyazı onune yazılmıs iyi bir yaklasım

kaptan 55

tık tık kim o öcüüüüüüüüüüü
öpücez angaragücü :-*

beşnumara

Abi sen öyle dedin ya alırız artık bu maçı :) Ya ben takip edemedim ya da sen uzun zamandır maç öncesi net düşüncelerini yazmıyordun.

kaptan 55

bu maçı alıcaz rahat ol kardeşim,avatarın golü var bu maçda,bak şimdiden söylüyorum.

Sioux

Zor da olsa yeneriz
Dost Ankaragücü tribünleriyle güzel görüntüler olur.

deado

Kazanmamız gereken bir maç. sadece futbolculardan mücadele ve ciddiyet bekliyoruz gerisi gelecektir. iyi bir seyirci desteği olacağını da düşünüyorum.

davidsavage

AlıntıPerşembe akşamı saat 20:00 daki son antremana Samsunsporumuza destek olmak için gidiyoruz.Samsunsporun yeniden ayaga kalkması,kötü günlere dur diyecegimiz Ankaragücü maçı öncesi perşembe akşamı saat 19:30 da dernekten tesislere hareket ediyoruz.

forza şirinler

herkes idmana arkadaşlar,lütfen kalabalık olalım,futbolcularımızı motive etmemiz lazım.

cembaba

SAMSUNLU ORUMA 55

Meşale şovdan sonra üç puan manyak olacak manyak :D

maço

ben takımı çok kötü görmüyorum sadece gol anlamında sıkıntı çekiyoruz.Bir galip gelsek takımın güveni kendine gelecek.Oynadığımız top bana ışık veriyor.

Bu sene ümidim olmadan fener ibb ve eses deplesmanlarına gittim.Benim gibi gidenleri görmek ayrı bir güzellikti.

Ankaragücünü yensekte yenemesekte peşine bursaya da gidecem.

ama bizde insanız.Az bi yüzümüz gülsün daa

Serkan

samuray

ankg maçı samsunsyporumuzun dönüm ymaçı olacak diyebilirim eğer yenersek hem moral bulur hemde üst sıoralara dogru tırmanırız inşallah ayrıca bankasyadaki seyirciyi geri istiyorum nerde o seyirci çok süper bi kadromuz omamasına rağmen seyircinin büyük desteği takım motive ediyordu önce bunu sağlamamız gerekiyor eğer bu maçtada aksi olursa yani kazanamazssak takımda ne psikoloji ne moral motivazyon kalmazki bunu da zor atlatırız inşallah 1 o olsun bizim olsu :( :( diyelim

mehmet yılmaz

2006'dan bu yana Samsunspor'umun 19 Mayıs Stadında oynadığı bütün resmi ve özel maçlara gitmiştim. İlk defa Ankaragücü maçına denk gelen hafta Samsun dışında olacak ve bir maça gidemeyecektim. Neredeyse kesin gibiydi ancak herşey kısmet; son anda bir değişiklik oldu ve cuma günü inşallah maçta olacağım. O süreçte de şunu gördüm, Samsunspor'dan kopamıyorum. Gidemediğim için üzülmem gereken bir durumdu ama sırf maça gideceğim için hiç bir üzüntü kalmadı içimde.

Kırmızı, beyaz, kara sevdam... :)

feveran

'Kale önünde gol kaçıyorsa hocamızın suçu ne?'
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, teknik direktör Vladimir Petkoviç'in gönderileceği iddialarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı

Yeni kurulmuş bir takım olduklarını vurgulayan Yılmaz, "Bu yüzden acele etmiyoruz. Takımın başına yeni bir hoca getirmemiz demek, her şeyin silbaştan yapılması anlamına gelir. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz ama göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz. Kalecin topu elinden kaçırıp gol yiyorsa, futbolcun da kale önünde topu auta dikiyorsa, hocanın suçu yok. İstikrardan yanayım ve hocamızla yolumuza devam etmekten yanayım" diye konuştu.

kaynak fanatik gazatesi
not: sayın petkoviç eğer bu maçdada bir beraberlik yada bir yenilgi çıkarsa bilki karşında ilk benim senin yüzünde her hafta moralim bozuk geziyorum bazı dengesizlerin dalga konusu oluyoruz yumurta dukkanda cok fazla 1 tane 30 lu arabaya koydum maç cıkışı kafana yiceksin...sevgiler