8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

brigand

Belden kırmalı iş makineleri bile daha hızlı hareket eder. Pas atamaz, adam kovalayamaz, çok çabuk çalım yer, belli bir alanda sadece yürür, oyunun ofansif yönünün olduğunu bilmiyor bu arkadaş. Seni topçu yapan hocayla konuşmak lazım ne görmüştün o çocukta diye ?

Burak

şaka gibi ya ya bu adam Bursa'da gese ' de nasıl oynamış akıl alacak gibi değil . 45. dakika da kaptırdığı top şaka gibi  :-X

55.hakan

Gerçekten bu adamlara verilen paralara acıyorum.

GökhanÇağlar

Turgay bundan iyiydi,faul yapmaktan başka bişey bilmiyor...

Kaya

İlk yarı rezil bir oyun oynadı..Daha maçın başında hiç gerek yokken iki tane gol olabilecek frikiklere sebep oldu..Onun oynadığı maçlarda puan görmek hayal..

celebi

ben nedense hala güveniyorum bu adama

55__Gurbet__55

Galatasaray taraftarinin sana neden küfür etdigini artik anliyorum.

SametYılmaz55

benim sadece günaha girme sebebimsin al_sana

ngonge

Hayır adam herkesin gözleri önünde iki yıldır sürünüyor. Bunu bile bile bu adamı getirmenin ne manası var.

Aynı zamanda Fink ise Beşiktaş'ta iyi futbol oynadığı bilinen bir gerçekti ki bizde de elinden geleni yapıyor.

Sarp'ın evrim geçireceği mi düşünüldü bilmiyorum. Resmen sahada topa karışmayan millete direktif yağdıran bir adam, aklım almıyor, sanki diğer oyuncular amatör ligden gelmiş de onlara futbol öğretecek.

özkan

Umursuz,sorumsuz,gereksiz birisi,oyuncu bile diyemiyorum.Bizi umursamadığını bir çok pozisyonda gördük,gol yemişiz yenilmişiz umrunda değil.Öyleyse gerej yok bu adama.Sarp'a ve a.sezgine aldıkları hayırlı olsun..

Geleceğin tahta kapatacak transferlerinden..

fındık

Ya tutarsa transferi olmuş :kafa:

kýzýlyýldýz55

soyadından r harfi çıkarılırsa çuk diye oturur futboluna

ErkÇay55

Böyle futbolcuların takıma hiçbir faydası olmıyacağı gerçeğini unutmuş olmalıyızki Adnan Sezgin efendinin son dakika kazığı....

kamuri

mustafa sarpı ve oynadığı futbolu gördükten sonra insan kendine sormadan edemiyo hakan bayraktar neden mersine gitti diyeee :-X

isyan

Insan, aslinda bu Mustafa futbolcu olmus ben neden olamadim diyor  :o