8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

masbene

tecrübesi ve kalitesiyle daha çok iyi işler yapacağına inanıyorum. "çok iyi işler" kısmını geniş tutuyorum çünkü hakan bayraktar ın yerini fazlasıyla dolduracağına inanıyorum

ibo055

Yürekten oynayan bir oyuncu  helal olsun  >l<

Burak

Çok değişik ama hoşuma giden bir stili var. Takımı için elinden geleni yapıyor bir taraftar gibi takımı topladı takım soyunma odasına giderken

Turuncu

Mustafa idman eksiğini kapatırsa daha çok katkı sağlar takıma . Çok hırslı

HoliganSamSunLu

adnan sezginin müthş son dakika kazığı bence mustafa sarp gs de işe yarayan stancu culıo  orduya gidiyor nerde elde kalmış adam var bize zaten ben adnan sezgin adını duyduğumda lallah bize sabır versin demiştim.

brigand

şu 15 gün en fazla Sarp ve Fink'e yarayacak bu oyuncuların yetenekli sınırlı olsa da defansif yönleri bizim için yeterli. kondsyon eksikliklerini gidersinler yeter

feveran

bafraspor maçında ahmetle tartıştı yeleği sahaya fırlattı takım kaptanına yanlış yapıyor nede olsa istanbul suyu içti

kumköylü ahmet

samsunluhakan

TECRÜBEYE İHTİYACIMIZ VAR MUSTAFADA TECRÜBELİ BENCE

Sioux

Artık normale dönmüştür umarım. Arka direkte bir kafa golü bekliyorum ondan.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sioux - 15 October 2011, 12:22:45
Artık normale dönmüştür umarım. Arka direkte bir kafa golü bekliyorum ondan.
kadroya alınmamış...

cembaba

Çok iyi olmuş. Artık bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Murat - Bülent - Fink çıkarsın. Dağıtalım İBB'yi.

kumköylü ahmet

super oldu kadroya giremedigi

Musti

Adnan Sezgin'i de al defol git.

kýzýlyýldýz55

biz orduspor kadar transfer yapmayı bilmiyoruz adam gsden culio stancu alıyo biz mustafa sarpı