STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

King Of The North

Maçın kırılma anı Ekighonun kaçırdığı gol, 1-1 olsaydı kontradan 2 yi 3 ü atardık mutlaka, 6.dakikada gol yememiz ve takımın kötü olması bir nebze tribünü de etkiledi, halbuki maç öncesi es es sustu sadece bizi dinledi, ayrıca saatlerce Samsunspor polarıyla dolaştık en ufak taciz olmadı, aksine iyi muhabbetler oldu, günün kazananı eskişehir oldu ama tribündeki dostluk da ayrıca kutlanmalıydı, en heyecan verici an,  maç öncesi"vatan sana canım feda" tezahuratı oldu. Biz bu futbolla küme düşeriz maalesef, Ankaragücünü bile yenemez bu takım, Zenke, Murat Yıldırım, Mustafa sarp, Fink, Ufuk , Ahmet Şahin, herkes döküldü, tek top oynayan adam tek kelimeyle Kemaldi, adam top kesiyor, gidip orta yapıyor, canını dişine takıyor ama takım fos.

cembaba

Alıntı yapılan: muhalif - 30 October 2011, 17:17:42
61 de neden bagırılmadı ?

Ceza yeriz diye ben söyledim kardeşim bağırmayalım diye. Kötü etmediğimizi düşünüyorum.

ahmetsefa55

neyse ben 61 de bıreysel olarak bağırdım.
bundan sonra da bağırmaya devam edeceğim inşallah.

sadece55

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 October 2011, 18:02:18
Ceza yeriz diye ben söyledim kardeşim bağırmayalım diye. Kötü etmediğimizi düşünüyorum.

Cem haklı polis kamerası 90 dk ka kayıttaydı :) aslında keşke hatıra olarak görüntüleri alsaydık :)

Jnr.Serkan

Maçta akılda kalan tek kişiye canlı bomba Kadıköylü Hacıya saygılar sevgiler  : )

samuray

ahmet şahin o golü yemeyeceksin tamam mehmet yıldızın pozisyonu gol olsa sana kimise bişey söyleyemezdi adam süper lig kariyerinde ilk golü sana atma şansınıda verdin ya helal olsun sade sana değil sitemim ruhsuz oynuyorsunuz hepiniz ruhsuz bune ya ekgho iki adımdan golü atamıyor mustafa gol pasını kendi arkadaşlarına değil rakip takıma veriyor ho ca ona bi dever bile iyi dayandı peşpeşe mağlubiyetlerden dolayı siteye girme zevkimi de kırdınız ya  >:( >:( >:( >:(

nihat

çıkıp biz oynasak daha iyi sonuç alırdık.. takımda bi yürek problemi var o da zor çözülür..

Sercan

trabzon dünya üzerindeki en sevmediğim takım ve lobinin olduğu şehirdir. Bu durumda bile dün eskişehirde trabzona maç sonunda sövülünce çok sinir oldum.90 dk boyunca tek tezahurata katılmayan insanlar, trabzona sövülmeye başlayınca tezahurata katıldılar. Dediğim gibi o renkleri nerde görsem sövüyorum ama birazda kendi işimize bakmamız lazım.Şu an duruma baktığımızda küme düşmenin en büyük adaylarından biriyiz, takımda ruh yok, hoca kendi aleminde, yönetim kendi aleminde, ama herkes tutturmuş bir trabzontürküsü gidiyor. Açık konuşmak gerekirse bizim o adamlara sövmemiz pekte umurlarında değil zaten. Bizim taraftar olarak görevimiz 61 de trabzona sövmek değil, koşulsuzca deplasmanlara gidip 90 dk destek vermektir.

diver55

,
Alıntı yapılan: Sercan - 30 October 2011, 22:36:40
trabzon dünya üzerindeki en sevmediğim takım ve lobinin olduğu şehirdir. Bu durumda bile dün eskişehirde trabzona maç sonunda sövülünce çok sinir oldum.90 dk boyunca tek tezahurata katılmayan insanlar, trabzona sövülmeye başlayınca tezahurata katıldılar. Dediğim gibi o renkleri nerde görsem sövüyorum ama birazda kendi işimize bakmamız lazım.Şu an duruma baktığımızda küme düşmenin en büyük adaylarından biriyiz, takımda ruh yok, hoca kendi aleminde, yönetim kendi aleminde, ama herkes tutturmuş bir trabzontürküsü gidiyor. Açık konuşmak gerekirse bizim o adamlara sövmemiz pekte umurlarında değil zaten. Bizim taraftar olarak görevimiz 61 de trabzona sövmek değil, koşulsuzca deplasmanlara gidip 90 dk destek vermektir.

tebrikler, doğru bildiğini yazmak ve savunmak adına sana katılıyor, tebrik ediyorum. Büyük olduğumuzu idda ediyor, büyük olmak istiyorsak bizi önce kendi değerlerimiz, yaptıklarımız ve yapacaklarımız ilgilendirmelidir. Saygıyla

##kdc##

top ayağına geldiğinde heyecanlandığım bi oyuncu bile olmadı maçta  :( bi karambol yaratabilsekte gol atsak diye dua ettim hep;
hele ki ekigho nun kaçırdığı pozisyondan sonra o ümitde kayboldu;

King Of The North

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1002262449
trabzona maç öncesi yapılan sevgi gösterisi

ahmetsefa55

30 October 2011, 23:45:18 #401 Son düzenlenme: 31 October 2011, 00:10:12 muhalif
Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 October 2011, 23:40:58
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1002262449
trabzona maç öncesi yapılan sevgi gösterisi

işte hayat böyle garipliklerle dolu... .:.:.

kamuri

öncelikle şunu söylim hiçkimsenin yorumunu okumadım farklı düşünenlerde olabilir onlarada saygı duyarım nacizane kendi görüşlerimdir aslında eskişehirde beklediğimden daha fazla taraftırımız vardı bu bana ne kadar büyük bi klübün taraftarı olduğumu yeniden hissettirdi sıradan bi anadolu takımı bizim yerimizde olsa o tribunde 40_50 kişi ya olurdu ya da olmazdı ama bizde tribunun hatrı sayılır bi kısmı doluydu ve taraftar olarak elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum şimdi gelelim maça hatta maç öncesine butun futbolcularımızı tribune tek tek çağırdık ve hepsi geldi fakat kalecimiz ahmet şahin aynı çocukların yaptığı gibi taraftarımıza geçen seneki rize maçından küsmüş belli ki dakikalarca ahmet diye bağırmamıza rağmen zoraki bi el salladı o kadar şimdi sevgili ahmet şahin senin veya bi başkasının bu taraftara küsmeye hiç hakkınız yok çünkü yaklaşık on saat yol gelip taraftar sana o eskişehirin buz kesen ayazında bağırıyosa geleceksin arkadaş yemin ediyorum ayağımda bot ve iki çift çorap olmasına rağmen hava o kadar ayazdı ki ayaklarım otobüse binip belli bi mesafe gittikten sonra anca ısındı peki sen ne yaptın sevgili ahmet maçtan çıktın sıcak duşunu aldın otobüsüne bindin samsuna geldin.... rize maçında o kadar taraftar oraya şampiyonluk için kupa için gelmişti sende oyle bi hata yapınca insan olarak bizde sana tepkimizi koyduk ama sen hala o günlerdesin süper ligde yediğin laubalice gollerden belli ya da başka bi sıkıntı var eğer paranı zamanında takır takır alıyosan o zaman hakkını vereceksin arkadas ... şimdi gelelim hocaya bende dahil herkes hocam bu takımda domingezin ne işi var adam ne oynuyor dedik ama bu hafta işte göbekte mustafa sarp sağda murat oynadı onlar ne yaptı demem o ki biz her ne kadar hocaya kötü istifa et desekte elimizdeki malzeme bu arkadaslar bi parantez de ekighoya açmak istiyorum o golü atmayacaksında hangi golü atacaksın yorgun desek yorgun değilsin daha oyuna yeni girmişssin o golü atacaksın arkadasım takımın bence özgüven sorunu var kimse kaleye şut çekmiyo sorumluluk almıyo e şut çekmeden sorumluluk almadan nasıl gol atacaksın atamazsın işte haftalardır... zenkenin  bi pozisyonu vardı çaprazda normalde yüzde yüz kaleye vurması gereken topu özgüveniini yitirdiği için pas vermeye çalışıyo yani tamam hocaya kızıyoruz şu bu ama adamın gelip penaltı atacak ne bilim topu gelipte boş kaleye atacak ahmetin yediği saçma sapan golleri kaleden çıkartacak hali yok ya futbolcu da az profesyonel olacak herşey hocaylan bitmiyo maalesef bence takımızın en sağlam yeri kemal bahia hem uyumlular hem de gün geçtikçe daha iyi anlaşacaklardır son olarak bu zor gunde eskişehire gelen tum taraftartarımıza tesekkur ederim ama futbolculara da son sözüm hadi bizi geçtim de ankarada özel aracıyla maça gelen o ailenin o bir yasındaki çocuğun hakkını nasıl odeyeceksiniz çok merak ediyorum umarım ankaragücü maçı güzel günlerin başlangıcı olur

King Of The North

Ya o bebek ne tatlıydı ya, atkı verenler oldu, o soğukta annesi babasıyla gelmiş, Samsunsporluyum diyenden daha Samsunsporlu bir aile, inanın benim bebeğim olsa cesaret edip de maça götüremezdim, hele ki deplasmana hiç, helal olsun... Ama bu cefayı çeken hatırı sayılır taraftara sefa yaşatamayanlara yazıklar olsun...