Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

emre

celebi

EYVALLAH KARDEŞİM BENİM AZ ÖNCE BİR FUTSAL MÜSABAKASI YAPTIM YİNE YAPTIM RESİTALİMİ  :evet:

emre

valla biz de son halısaha maçında uzun zaman sonra ağır bir yenilgi aldık.Benim olduğum bir takım böyle hüsranlar yaşasın... :(

celebi

daha gençsin çok maçlara çıkarsın :--*

ugrass

Aslan'ın transfer listesine giren Liverpool'lu Dirk Kuyt, Türk dostu çıktı. Hollandalı yıldızın, doğduğu kasaba Katwijk'te çocukluk yıllarında pek çok Türk arkadaşının olduğu öğrenildi. Golcü oyuncunun, Samsunlu Türkler'in ağırlıklı olduğu kasabada gurbetçi öğrencilerle aynı okula gittiği ifade edildi. Kuyt'ın bu nedenle G.Saray'ın teklifine sıcak bakacağı belirtiliyor. Yıldız için Liverpool'la ocakta masaya oturulacak.

HERYERDEYİZ =))

feveran

özkan

yok artık morduya bak sen ya maçın başında golü buldu adamlar

muzaffer4

ordu taş gibi oynuyor bu sene ilk 8 de bitirirler..

fındık

Chelsea-3 Arsenal-4 >l< ne maç oluyor öyle goller şahane futbol şahane 1dk. bile oyun durmuyor harika

5trawberry

Alıntı yapılan: seko - 29 October 2011, 16:24:04
Chelsea-3 Arsenal-4 >l< ne maç oluyor öyle goller şahane futbol şahane 1dk. bile oyun durmuyor harika

5 oldu :)

sosaka

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/23767/19119982/1/bosnaklar-sirbistan-daki-maca-boyle-gittiler.aspx

AlıntıBOŞNAKLAR SIRBİSTAN'DAKİ MAÇA BÖYLE GİTTİLER
Yükseldiği Sırbistan Süper Ligi'nde orta sıralara oynamaya çabalayan Boşnak ve Müslüman nüfusun çoğunlukta bulunduğu Novi Pazar kentinin takımını taraftarları yalnız bırakmıyor. Geçen hafta Kızılyıldız deplasmanına giden FK Novi Pazar taraftarları, karşılaşmaya 16 otobüsle giderken, Belgrad yolunda Mehter Marşı ile motive oldu.

:_nazar adamlar mehter marşıyla deplasmana gidiyor

davidsavage

SametYılmaz55

30 October 2011, 05:03:34 #23578 Son düzenlenme: 30 October 2011, 05:09:08 SametYýlmaz55
"Şota ve Arçil'i getirdik. Bunlar 6 ay önce bizde kiralık oynamışlar ve çok gol atmışlardı. Biz de düşünmeden aldık. Ama kötü oynuyorlardı. Artık 4. maça geldik. Biz önde oturuyoruz. Arkadan biri bağırıyor. 'Ha bu yönetim ne kadar geri zekalıdır. Aynı adamlardan iki tane almış' diye." Faruk Özak  
Gece gece birazda olsa neşelendim bunların aptallıklarına :)

Sercan

bağırmayan taraftara ne demiştik değerli ss.biz gençleri :) :)