Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: samsuni - 27 October 2011, 22:55:38
Ben bilmem, gelirsem seninle gideceğiz Bursa'ya. Pazartesini boşlat hocam.
Çelebi, ben önceden gittim Bursa'ya diye yan çiziyor :)

Recep abide erken girdi yaşlılık sendromuna ben jubilemi yaptım diyor. Aliİhsan abi vapurlarda süründürme beni gidelim şu maça  :)

Sercan

dün çarşı nın yaptığı atkı muhabbeti kadar reklam kokan hareket görmedim. atkılar yerine 5 er tl gönderselerdi daha iyi olurdu. Sanki -10 derecede millet atkılarla ısınacak. çok reklamcılar çok...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sercan - 28 October 2011, 08:45:22
dün çarşı nın yaptığı atkı muhabbeti kadar reklam kokan hareket görmedim. atkılar yerine 5 er tl gönderselerdi daha iyi olurdu. Sanki -10 derecede millet atkılarla ısınacak. çok reklamcılar çok...

Milletin terli boynuna sardığı atkıları depremzedeler ne yapsın? Maksatları neydi anlamadım?
Ayrıca Beşiktaş taraftarını yere göğe koyamıyorlar ama dün neredeyse bütün tezahüratları küfürlüydü. 1990'lı yıllarda hissettim kendimi. Bir "sus soru sormayı" söylemedikleri kalmıştı.
İddiaya göre FBliler 1.000 kadar sahte bilet basmışlar. Kapılar kırıldı ve bilet, kimlik, üst arama olmaksızın binden fazla kişi daldı içeri.
Spor Bakanımız da oradaydı, duymama, görmeme ihtimali yoktur bunları!
Samsun'da ya da bir Anadolu şehrinde olsa bunlar, hele de şu kapıların kırılması, sahte bilet vs. ne barbarlığımız kalırdı ne ligden atılmamız gereği.

feveran

herhalde sayın bakan ettıklerı küfürleri duymuştur işte anlaşılıyorkı çifte standart

özkan

Alıntı yapılan: feveran - 28 October 2011, 10:09:15
herhalde sayın bakan ettıklerı küfürleri duymuştur işte anlaşılıyorkı çifte standart
Kardeşim senin yanlışın var,iki üç kişidir o bağıranlar,öyle bişey olsa trabzonlu bakanımız herhalde yapması gereken SPORDA ŞİDDET yasasını uygulamaya koyardı.Ben güveniyorum Bakan'ıma,yapmaz öyle bir hata  :x((

fındık

Ntvspordan kısa bir kesit:
Taçsız Kral Metin Oktay'a Samsunsporlu Tanju'yu sordular... O ise hiç düşünmeden yanıtladı: "Samsunspor'un sadece maç skorunu soruyorum, golü kimin attığını zaten tahmin edebiliyorum..."

masbene

"CEZASINI ÇEKECEK"
G.Saray-G.Antep maçında çok kötü yönetim gösteren hakem Abdullah Yılmaz, Süper Lig'de ilk yarının sonuna dek görev yapamayacak ve ayrıca sezon sonuna kadar da Cimbom'un hiçbir maçında düdük çalamayacak. MHK tarafından kara listeye alınan Abdullah Yılmaz, karşılaşmanın gözlemcisi Selami Şimşek'ten de kırık not aldı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, "Yılmaz'ın bazı büyük hataları oldu. Elbette ki UEFA normları doğrultusunda kendisine belli bir ceza verilecek, bir süre dinlenecek" dedi. Namoğlu, "Abdullah Yılmaz'ın ne gibi hataları oldu?" sorusuna da "3 büyük hatası var. Servet'e gösterdiği kırmızı kartın yanı sıra, Sabri'ye çıkarttığı 2. sarı kart da hatalıydı. Buna karşın Melo'yu oyun harici bırakması gerekiyordu" yanıtını verdi.

Peki bizim maçlarımızda çalınmayan penaltının artniyetli hakemine de aynı yaptırım varmı?

FaTiH_HaN

Bizim sezon başından beri verilmeyen penaltılarımız, aleyhimize çalınan düdükler, verilen kartlar oldu ille istanbul takımı olmak gerekiyor mhk nin yada federasyonun bizim haklarımızı koruması için yazık, bir de çıkıp her seferinde adaletten, temiz futboldan dem vuruyorlar, gelmedi arkadaş adam gibi federasyon gelmedi bu zamana kadar  :x((

kumköylü ahmet

Hakemi verdigi kirmizi kartlardan nedeni dinlendireceklermis ama vermedigi 3 kirmizinin hesabini soran bile yok.Yaziklar olsun TFFye.Bizim maclari Izleyen yok manisa macinda 3 verilen penaltilar son macimizda verilmeyen 2 net penalti.ALLAH Hepsini Bildigi gibi yapsin.Ne Bu Arkadas Biz Samsunsporlularin yillardir cekdigi,Yok Sucumuzu Söylesinlerde bizde Bilelim artik yeter be

berusa55

-> 10 maçtır golü unutan Menemenspor'un golcüsü Serdar Bıyık'a Alzheimer teşhisi...

:D :D

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 27 October 2011, 22:55:38
Ben bilmem, gelirsem seninle gideceğiz Bursa'ya. Pazartesini boşlat hocam.
Çelebi, ben önceden gittim Bursa'ya diye yan çiziyor :)

Bende önceden gittim Bursa'ya dostum  8)

Şaka bir yana Bursa'ya tayin olan abime hayırlı olsuna gidememiştim.Maç vesilesiyle ailece gidip aradan çıkaracaktım.Pazartesi olunca iş yattı.Diğer hafta sonu Samsun'da olacağım.O maçıda Cumartesi'ye koymuşlar,ben Pazar sabahı geliyorum o maçta yattı.Federasyonda bu ayarlamayı  kim yapıyorsa onu  :-*

mehmet yılmaz

Harbiden en kötü senaryo geldi başımıza. Ben uçak biletini pzts.'ye almışım, eğer gidersem onu da yakacağım. Gitmezsem zaten yanacak :) Bari gideyim de yansın  :P
Ben niyetlendim bir kere Bursa'ya, her türlü giderim. Bengülü Recep'i işten attırırım gerekirse :) Dönüşte de bir şekilde İStanbul'u bulurum herhalde.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 October 2011, 22:45:21
Harbiden en kötü senaryo geldi başımıza. Ben uçak biletini pzts.'ye almışım, eğer gidersem onu da yakacağım. Gitmezsem zaten yanacak :) Bari gideyim de yansın  :P
Ben niyetlendim bir kere Bursa'ya, her türlü giderim. Bengülü Recep'i işten attırırım gerekirse :) Dönüşte de bir şekilde İStanbul'u bulurum herhalde.

Pazartesi hariç her gün uyardı ama ters köşe olduk.Hayırlısı artık ama demedi deme Çelebi gelir Bursa'ya  :holey:

mehmet yılmaz

Bence pzts. Bursa'ya gelmez o...
Pazardan gider, pzts zaten orada olmuş olur. :)
Bursa Merinosspor - Mustafakemalpaşaspor maçı varmış pazar dersek gider zaten :) :)

emre

Digitürke para veriyor Murat abi, gelmez  :D