STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

bu nasıl penaltı degil???????? yazık degil mi topcuların emeklerine?
[/quote] zaten penaltı atamıyoz diye 2 haftadır penaltı da çalmıyorlar.herhalde bu böyle sürecek :evet:

berusa55

İki verilmeyen panaltı!! Ne o şimdiden gelir gelmez fişimizi mi çektiniz lan yine ha! Yazıktır günahtır verilen emeklere!

özkan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 27 October 2011, 12:48:24
Takımımız Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor karşılaşması için bugün sabah karayoluyla Eskişehir'e hareket etti.

Ne pazarı ya,uyuyomu bu gazeteler ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: salihcakir - 27 October 2011, 08:48:16

Teknik direktör konusunda, geçen seneden anlamamız gereken bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Hatırlayın, ben dahil bir çoğumuz hafif ya da ağır biçimde Hüseyin Kalpar'ı eleştirdik. Kalpar istifa diye tempo tuttuk. Ama şampiyonlukta Kalpar buraya diye bağırdı tribünler bu kez de..Kariyerini bu doğrultuda yapmış insanlara, hiç bir şey bilmiyormuş muamelesi yapmayı bırakmalıyız artık bence. Yıllardır yaptığınız mesleği icra etmeden, sadece dışarıdan seyrederek sizin uzmanlık alanınızda bilgi edinmiş kişilerin sizin kararlarınızı sorguladığını düşünün. Ben örneğin, mühendislik yapıyorum ve şantiyedeki adamın bilip bilmeden proje ile alakalı yorum yapmasına tilt oluyorum. Onu deprem yönetmeliğine veya sayısal verilere dayanarak cevaplıyorum. Teknik direktörlere kendini savunma hakkı da veremiyoruz. Herkese göre kendi 11'i en doğrusu. Biz bile iddia ediyorum en az 5 farklı 11 yazarız forum üyeleri olarak. Hoca da vaktinin tamamını bu işe harcayan kişi olarak en doğrusunun kendisinin kararı olduğunu düşünmekte haksız olamaz değil mi? Zaman zaman yaptığı tercih yanlış olduğunu görmesi ve bunlardan anında vazgeçmesi bir erdem değil midir?

Bu konudaki sıkıcı cümleleri tamamlayıp son olarak şunu söylemek istiyorum, kaybedilmiş veya kazanılmış bir şey yok. Ordu'nun yaptıklarını bizim neden yapamadığımızı sorgulamak, eksik yanlarımızı eleştirmek, hocanın yaptığı tercihler hakkında yorum yapmak taraftar olarak en tabi hakkımız. Fakat takım zarar verecek derecede anlamsız protestolar, bir futbolcu için sakatlanmasını temenni etmeler, hocayı veya bazı isimleri salaklık ile suçlamalar yakışık almıyor...

Salih görüşlerinin büyük kısmına katılıyorum ama teknik direktörle ilgili bazı şeyler söylemek isterim. Bir mühendise, doktora iş öğretmek, hariçten gazel okumak bence de çok aptalca birşey olur. Sonuçta bu gibi meslekler bir bilime ve teknik bilgiye dayanır. Ancak ben teknik direktörlük konusunda o gibi bir meslek olduğu fikrinmde değilim. Netciede bu oyunun adı futbol. Dünyada bu kadar ilgi görmesinin sebeplerinden birincisi basit bir oyun olması, herkesin anlyabilmesi. Bir bilim değil bu, bir felsefe değil, formüller falan yok içinde. O yüzden dünyanın her yerinde seyirciler aynı zamanda teknik direktördür, anlayıp anlamadıklarının da bir önemi yoktur. Ben aradaki dil sorunu nedeniyle oyuncularla hocanın anlaşmadıklarına inanıyorum. Türkiye'de yabancı hoca olmuyor, çok açık bu... Sezon başında denedik ama bence ısrarın anlamı yok.

jean

yine yenemedik arkadas ya yavas yavas stres basladi saka maka bu macida alamadik isimiz zor artik ins handikapa kapilmayiz

Ertuğrul Sağlam

27 October 2011, 17:37:08 #290 Son düzenlenme: 27 October 2011, 17:55:31 6 Ertuðrul Saðlam
Samsunspor bu günlerde böyle bir rahatsızlığa sebep olabilir. Dikkat!

Bipolar Bozukluk (Çift Kutuplu rahatsızlık)

Depresyon, mani ve karışık belirtilerin sürekli tekrarlandığı ciddi bir rahatsızlıktır. Bu krizler kişinin ruh halinde, enerjisinde ve davranışlarında büyük değişimlere yol açar ve kişinin normal sağlıklı biri gibi hareket etmesine engel olur.

Belirtiler

Mani Belirtiler:
Ruh halinde ani değişimler. Ya aşırı derece kızgın ve sinirli yada aşırı derecede uyuşmuş ve hatta sersemlemiş.
Aşırı derecede kendine güven; mükemmellik
Vücud enerjisinin artması
Uyku ihtiyacının azalması. Hiç uyumadan yada çok az uyku ile günlerce yorulmadan devam edebilmek.
Konuşma seviyesinde artış. Hızlı ve çok konuşur. Sürekli konu değiştirir, araya girmek yada cevap vermek imkansızdır.
Aşırı derecede dikkatin dağınık olması. Bir konudan başka bir konuya sürekli değişir.
Aşırı seks ihtiyacı. Seks ile ilgili duygu, düşünce ve davranışlarda artış yaşanır.
Fiziksel rahatsızlık
Riskleri umursamamak ve aşırı derecede riskli aktivitelere katılmak yada riskli davranışlar yapmak

Depresif Belirtiler:
Sürekli mutsuz ve gergin ruh hali
Daha önce zevk aldığı aktivitelere karşı ilgisizlik
İştahında ve kilosunda gözle görülür büyük değişiklikler
Uyumakta zorluk yada çok fazla uyuma
Fiziksel coşku yada hareketlerde aşırı yavaşlama
Enerji kaybı
Gereksiz suçluluk hissi yada kendini değersiz hissetme
Konsantre olmakta zorluk
Ölümü ve intiharı tekrar tekrar düşünmek

F.Bahçe maçındaki oyundan sonra gelecek için dün ne hayaller kurarken bugün neler düşünüyoruz ve söylüyoruz. kocaman hayallerimizi söndürmeye bir Petkoviç, Bir Bance, Bir Domingez'in üfff demesi yetiyor... :(

Alıntı yapılan: emre - 27 October 2011, 11:34:19
Ligtv tam bir ....!!! Markusa göre ilk pozisyon penaltı değilmiş,eline pozisyona göre düşerken çarpmış..Ufuk'un pozisyonunda da penaltı verilebilirmiş. Ali kuçikin yaptığı hareketin şiddetine göre değişirmiş.  >:( >:( >:( Trabzonun ki net penaltıymış ama  :kafa:

Geçenlerde bir hakem yorumcusu şöyle demişti. Fifa'nın yeni kurallarında eli yerde sabit olan bir futbolcunun top yakın mesafeden eline çarparsa penaltı vermeyin diyormuş...

deriaKR

aga şaka mısınız ya

Bu adam mı hocalık yapacak. Aragones bile daha diri bundan

viskici metun türelde daha mi saglamdi bundan..hocalik yapmisdi..kisin maclardan önce kip kirmiziyid yanaklari..

yoksa bu adam namaz kildi icin mi...bahcivan olarak atiyorusn buraya

viskici metin yapdiysa..saygi deger hoca sakip ..kralini yapar

salihcakir

Alıntı yapılan: deriaKR - 27 October 2011, 18:22:44
aga şaka mısınız ya

Bu adam mı hocalık yapacak. Aragones bile daha diri bundan

viskici metun türelde daha mi saglamdi bundan..hocalik yapmisdi..kisin maclardan önce kip kirmiziyid yanaklari..

yoksa bu adam namaz kildi icin mi...bahcivan olarak atiyorusn buraya

viskici metin yapdiysa..saygi deger hoca sakip ..kralini yapar

Sayın deriaKR ne demek istediğinizi anlayamıyoruz zaman zaman
Lütfen biraz daha düzgün bir üslüpla yazınız...

celebi

salih sen gayet nazik yazmışsın. çevireyim mi? az düzgün yaz kardeşim. garip guraba yazmayın şuraya

adige73

Geçenlerde bir hakem yorumcusu şöyle demişti. Fifa'nın yeni kurallarında eli yerde sabit olan bir futbolcunun top yakın mesafeden eline çarparsa penaltı vermeyin diyormuş...
[/quote]
bizim pozisyonda futbolcunun eli yerde değil eliyle topu tutuyor

samuray

sitedeki öpkeleri yorumları okudum hemen hemen ortak fikir diyebileceğim birbirine yakın konular dominguez e 90 dk nasıl tahammül ediyosun hoca bu adam 3 ncü stoper olarakmı oynuyor defansın önünde iyicegeriye yaslanıp aldığı toplarıda ya yana yada geriye pas olrak veriyor en iyi mücadele eden zenke ve ufuk.u oyundan alıyorsun forvet sokacana oyuna orta saha dilaveri alıyorsun bu bitik bance ylemi biz gol atacağız bide burak çalık var forvet bi değiş ya dominguezin görevi nedir bu takımda forvet arkasında indirilen topları ara pası veya soldan sağdan kanatlara aktarmak ama adam bir tane dikine pas yapamadı ya hayret ediyorum malesef takımda hatlar kopuk olmuyor kiötü dibe vurduk nasıl çıkacaz bakalım her geçen gün umutlarım azalıyor petkoviçe olan güvenimdi sanırım tüm taraftarların ortak görüşüde bu yönde hoca konusunda :( :( :( :( :(

seskat

Karabük macında ben kaleci Ertuğrul sakatlandığında gördüm desem yeridir. FB ve karabük maclarında defansif anlamda cok iyiydik. ancak bizim sorunum forvette değil bence. Bance en az 2 kişiyle mücadele ediyor. Bundan dolayı Petkovic de Banceyi oyundan almıyor, iki kişi ona yakın oynarken aradan başkası sıyrılıp pozisyona girmesini istiyor. Ancak sorun burda başlıyor. Fink ve Dominguez cok defansif oynuyorlar. Murat desen gücsüz kalıyor. Kalıyor Zenke ve Ufuk. Bunlar da böyleceön plana cıkıyor ve herkes bu ikilinin cok iyi oynadığını düşünüyor. Macın adamaları değiller bence. Macın adamları bence defans hattımız. ofansif gücümüzü bu ikili taşıyor. 2 kişiyle de hücüm yapıp gol bulmak imkansız bişey. herşey orta üclüde bitiyor. Fink defansif oynamayı seviyor. Dominguez ve Murat hücüm hattına yardım etmedikce biz her macta gol sorunu yaşarız. Beklerimizin hücüma katkısı da yok. Nasıl olsun ki. Kanatlara top atacak adam yok. Adem ve Ergün ileri cıksa ne fark eder. Ancak defansda pozisyon doğurur bu durum. Sorunu Petkovicde veya Bancede aramanın anlamı yok. Sorun kesinlikle orta üclü. Yani Fink-Dominguez ve Murat ! Bunlar macın gidişatını değiştirecek adamlar. ya bunlar adam akıllı oynar yada yedekten Dilaver vs oynar. Sonumuz işallah hüsran olmaz. Eskişehir macından da ümitliyim. Defans hattımız bize bir puan kazandırır, önemli olan hücümda ne yaparız.

HoliganSamSunLu

bu hocanın kafasıyla samsunsporun bri arpa boyu yol katetmesi öüökün değil 90 dakika boyunca kaleye atılıan şut kaçtane böyle futbol olurmu sen gol arıyorsun zenke ile ufuku oyundan alıyorsun ajanmısın nesin ts lilermi gönderdi seni bize

emre

Alıntı yapılan: adige73 - 27 October 2011, 19:10:47

bizim pozisyonda futbolcunun eli yerde değil eliyle topu tutuyor

bizim pozisyonda adam bariz eliyle basarak durduruyor topu.

HoliganSamSunLu

dün ts ye verlen penaltının komiklğni düşünürsek bizimkisi yüde birmilyon penaltı ama biz bu pozisyona takılmamalıyız yani vermediyse pozisyona gir at golünü karşındaki fb değilki