STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

55cem55

serkan aykut oynadığı dönemlerde onu da çok eleştiriyorduk hiç koşmuyor beleş top bekliyor diye ama adam yine gol atmayı biliyormuş...

samsunluhakan

hoca hala istifa etmedimi ya oyuncu degiştirmek için oyuncu degiştiren hocadan bişey olmaz zaten ileri gidemiyorsun zenke top tutuyo faul alıyo sen zenkeyi alarak rakibin ekmegine yag sürüyosun bu hocayla olmaz arkadaş olmaz

tolunay kafkasta milli takım la anlaşmış bize kalıyor hikmet karaman

deriaKR

SAKIP ÖZBERK getir saglam oynatiyor..istikrari yakalamisdi bize ozaman..seviyorum o adami DIRI takim yapar

5trawberry

Alıntı yapılan: deriaKR - 27 October 2011, 00:41:21
SAKIP ÖZBERK getir saglam oynatiyor..istikrari yakalamisdi bize ozaman..seviyorum o adami DIRI takim yapar

aga şaka mısınız ya :D

Bu adam mı hocalık yapacak. Aragones bile daha diri bundan :D

GurbetciFanatik

yasemin 5516

bu maçın adamı ufuk ve zenkeydi diğerleri için bişey demicem ortada zaten herşey.

kamuri

ya bazı seyleri görmek için illa tribundemi olmak gerekiyor yedek klubesinde ve ekran başında bazı şeyler tribunden farklı gorunuyor herhalde ufuk nasıl maçın adamı oluyor anlamış değilim ezdiiği topların haddi hesabı yok hele bi pozisyonda 5 kişi önünde koşarken ara pası atmayıp çalımı düşünmesi inanılmazdı bugun maçın adamı felan yoktu sahada herkes banceyi eleştiriyor ama adam en az 2_3 kişyle mücadele ediyor ve haliyle son vuruşlara gucu kalmıyor bunu ya zenke yapacak ya da orta sahadan çıkaracağımız sürpriz adamlar şimdi gelelim petkoviçe domingezi sen istedin bu adamı forvet arkası 10 numara diye kanada koydun olmadı şimdi finklen beraber orta sahada oynatıyorsun adam stoperlerin arasına girmiş topu sürekli yanlara oynuyor ben hiç bugun dikine oynarken görmedim onu şu adamı gercek yerinde 10 numarada oynatta bizde onu gercek yerinde gercek performansına göre eleştirelim adam aldığı topu sadece yana oynadı bugun başka hiçbişey yapmadı zenkeyi çıkartarak bizim takımı bitirdin valla yücel ildizi koysan bizim takımın başına şu takımdan 10 kişi çıkar biri sahada kalsın deseydik kesinlikle zenke derdi ama sen ne yaptın 11 kişiden çıkmayacak ikinci yarıya çok iyi başlayan zenkeyi çıkardın bizi de bitirdin zaten yapacağın tek şey yorulan banceyi çıkartıp ekighoyu oyuna almaktı sanırım oyunu okumada ciddi sıkıntıların var hep aynı adamları çıkartıp aynı adamları sokuyosun oyuna zaten burda bi sıkıntı olduğu belli inşallah eskişehir maçında aynı hataları tekrarlamazsın çünkü bugunku ibb maçında 90+1 de golatıp onu bile koruyamayan 90+3 te gol yiyen özgüvenini kaybeden bi takıma karşı oynayacaz inşallah sana rağmen 3 puanla döneriz

yasemin 5516

benim görüşüm bu arkadaşım ister eleştir istersen baş tacı yap ama saygı duyman lazımdı herkezin görüşleri farklıdır sende farketmişsin zaten zenke ve ufuk çıktıktan sonra iyice oyundan düştük neyse yaa

kamuri

saygı duymadığımı felan yazmadım ki sadece bizim tribunden görduklerimizi sizinde ekran basından görmenizi istedim hepsi bu

yasemin 5516

kamuri

yok tartışacak bişey yok zaten herkes fikrini özgürce yazabilir burayaaaa

FaTiH_HaN

Aslında kötü top oynadığımızı düşünmüyorum karabüke top göstermedik 70. dk'ya kadar cernatı iyi marke ettik defansımızın performansı çok iyiydi orta sahada iyi pres yaptık ama domingez nasıl olur 90 dk oyunda kalır anlamıyorum ufuk tek dikine oynayan oyuncumuz ve oyundan çıktı keza zenkede öyle takım iyi giderken gol geleceği dk'larda en etkili futbolcularımız oyundan çıktı bunu anlayamıyorum hadi tamam zenke oyundan biraz düşmüştü ama ufuk çatır çatır oynuyordu ille birini çıkacaksa bu oyuncular bance ve domingez olmalıydı. Alabileceğimiz bir maçı hocanın yanlış değişiklikleriyle verdik.

salihcakir

kaleci(leri)mizin yere yatmadan bitirdiği bir maç izledik dün. ilk yarıda çok net üç pozisyon vardı ve bir de %100 penaltı olan, fakat hakem tarafından verilmeyen bir gol şansı...

Rakibinden deplasmanda oldukça tempolu maçta 5 km daha fazla koşmuş bir takımın, 3 gün önce ortalama 10 km'den fazla hareket etmiş orta alan oyuncularının ikinci yarı oyundan düşmesini ben son derece normal karşılayabiliyorum. Fenerbahçe maçında takımımızın en çok koşan oyuncuları sırası ile Fink ve Dominguez'di; muhtemelen dün de buna benzer bir durum vardı.

Beklentilerimizi yanlış kişiler üzerine yoğunlaştırıyoruz. Orta alanın hamallık yükünü çeken isimlerin ki bunlar fink-dominguez ve murat'tır bir de kreatif işler yapmalarını beklemek acımasızlık olur. İleriye top taşıma görevini Ufuk ve Zenke alıyor iki haftadır, oldukça da başarılı oluyorlar. Tabi onların da yapabildikleri kısıtlı.

En önemli şey ise böyle bir oyun olgusunda rakip alana oyunu yıkmak, oyunu rakip ceza alanı etrafına yıkmak imkansız oluyor. Oyunun iki yönünü de oynayabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Bu sorunu devre arasında alınabilecek 1-2 isimle çözebiliriz. Eğer uç bölgede daha kalabalık olabilir ve oyunu orada oynama alışkanlığı kazanırsak ancak, Bance'den istediğimiz verimi alabiliriz.

Teknik direktör konusunda, geçen seneden anlamamız gereken bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Hatırlayın, ben dahil bir çoğumuz hafif ya da ağır biçimde Hüseyin Kalpar'ı eleştirdik. Kalpar istifa diye tempo tuttuk. Ama şampiyonlukta Kalpar buraya diye bağırdı tribünler bu kez de..Kariyerini bu doğrultuda yapmış insanlara, hiç bir şey bilmiyormuş muamelesi yapmayı bırakmalıyız artık bence. Yıllardır yaptığınız mesleği icra etmeden, sadece dışarıdan seyrederek sizin uzmanlık alanınızda bilgi edinmiş kişilerin sizin kararlarınızı sorguladığını düşünün. Ben örneğin, mühendislik yapıyorum ve şantiyedeki adamın bilip bilmeden proje ile alakalı yorum yapmasına tilt oluyorum. Onu deprem yönetmeliğine veya sayısal verilere dayanarak cevaplıyorum. Teknik direktörlere kendini savunma hakkı da veremiyoruz. Herkese göre kendi 11'i en doğrusu. Biz bile iddia ediyorum en az 5 farklı 11 yazarız forum üyeleri olarak. Hoca da vaktinin tamamını bu işe harcayan kişi olarak en doğrusunun kendisinin kararı olduğunu düşünmekte haksız olamaz değil mi? Zaman zaman yaptığı tercih yanlış olduğunu görmesi ve bunlardan anında vazgeçmesi bir erdem değil midir?

Bu konudaki sıkıcı cümleleri tamamlayıp son olarak şunu söylemek istiyorum, kaybedilmiş veya kazanılmış bir şey yok. Ordu'nun yaptıklarını bizim neden yapamadığımızı sorgulamak, eksik yanlarımızı eleştirmek, hocanın yaptığı tercihler hakkında yorum yapmak taraftar olarak en tabi hakkımız. Fakat takım zarar verecek derecede anlamsız protestolar, bir futbolcu için sakatlanmasını temenni etmeler, hocayı veya bazı isimleri salaklık ile suçlamalar yakışık almıyor...

ugrass

dün geceki maclarda trabzona verilen penaltı(!) ve bizim verilmeyen penaltılarımız =) dilaver dilaver diyoruzda bu takımı kurtarcak adam dilaver degil. ortasahaya ofansif yönü güclü olan 2 ortasaha ve bance nin yerine alınacak saglam iş yapan bir forvetle takım cok daha iyi işler cıkarır.