18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: berkay55 - 26 October 2011, 19:52:23
Kim yazacak golü bu Allah in salagimi yapacak

al bendende okadar. ama yok bance nin vazifesi gol atmak değil top  indirmekti öyle ya

mimar55

yeter arkadaş gol atmazsın asist yapmazsın ne o formayı giyiyorsun az dikkat et ya kaç defa ofsayta kaldın oturda oynadığın oyunu bir kere kasetten izle...

vanlioglu

bu adamın ıslıklanmasını da anlamak güç sanki adamı sürekli pozisyona soktuk da atamadı. ortasaha denen şey bizde olmadığı için pozisyon da üretemiyoruz sadece debelenip duruyoruz.

red_white

bancenin ıslıklanması tamamen yanlış tvden tekrar izleyin bütün kafa toplarını indirdi karabüüğün defansından fazla top aldı verdi evet hataları vardı ancak banceye gelene kadar çok futbolcu var yuhalanacak.

Uğur Yıldız

şu adamı hala nası savunuyo bu forumdakiler anlamıyorum bu adam tam bi SIĞIR başka açıklaması yok tamamen sığır..8 haftada bi takımın forveti sadece 1 gol atmışsa bi sorun var aga var bi sorun..

cembaba

Bance iyi değil. Kafa topu indirmesi bir şey ifade etmiyor. Gol atamıyoruz. Geçen haftalarda iyimserdim. Fakat öyle olmadığını düşünüyorum artık. Zenke - Ekigho ikilisini bir kere denemedi Petkoviç. Sen 5 ayda takımı oturtamıyorsan, bu senin suçun... Bance, Dominguez, Mustafa Sarp=Çöp.

red_white

banceyi bende beğenmiyorum ancak bu maçta onun yapabileceği hiçbirşey yoktu bundan önceki maçlarda kaçırarak 3 puanlarımızı katletti diyebiliriz.Bu maçın sorumlusu bance değil petkoviçtir onun ısrarla oynattığı mal dominguezdir.Oyunu sezme sıfır kimi kimin yerine alacağını bilmiyor... son olarak bance iyi değil ancak bancede önce birçok adam var yuhalanacak...

Ayberk

Bance'nin umrunda değil ki takım yenmiş, yenilmiş, şampiyon olmuş, küme düşmüş... Bugün sorsan takımın kaç puanı var diye, düşünür... Takım kaçıncı desen bilmez, yeminle bilmez! Çünkü umrunda değiiiil. Adam gol atamaz şanssızdır beceriksizdir eyvallah da pres de mi yapmaz, mücadele de mi etmez? Bizim Bance etmiyor işte :kafa: :x((

LisandroLopez

Takımın şu haline en çok üzülen Bance buna inanıyor ve takımda Kemal ve Bahia dan sonra eleştirilcek en son adam olduğunu düşünüyorum.

emre

Abi bu adam kötü değil,yetenekli adam ama bizim takımın işine yarayacak bir adam değil.En azından takım bu haldeyken.Takımın en ileri uçtaki ismi,bizim gole en yakın olması gereken adamımız.Ama 8 haftada tek gol...Madem kafasıyla iş görecek kafa gol atsın,bu topları neye kime indiriyor?
çok ekstra bir oyun oynamadıkça şu ana kadar ki görüntüde,Bance oyundayken bizim gol atmamız çok zor. Zenke'yi bende çok fazla beğenmiyorum santrofor olarak ama Zenke en ileride ki ismimiz kanatlarda Ekigho,Dilaver,Ufuk gibi isimler olsa daha fazla sayıda golümüz olurdu Zenke ile.

LisandroLopez

Sorun da orda zaten Zenke forvet arkası yani serbest adam gibi oynuyor Bance varken.
Zenke serbest oynarken bile istediği pozisyonları geniş alanları yakalayamıyorken Bance nin pozisyonunda stoperlerin üzerine verirsen Zenke yi kaleye bile gidemezsin.

5trawberry

Hala ısrarla söylüyorum. Bance, kaliteli bir forvet.

ama, Bance bu takımın oyuncusu olamaz.

Çünkü Bance'a gol attıracak kapasitede oyuncu yok takımda.

Göğsüyle, kafasıyla top indiriyor, yarım saat etrafına bakıyor adam, pas vereceğim adam yok mu diye.

Bance'den topu alıp sürüp sürüp gol atmasını bekleyen adam, Samsunspor maçlarını izlemesin bence, çünkü ağlasanız da Bance bu ligde 34 maçta 30'undan fazla forma giiyecek.

emre

Lisandro cidden öyle düşünüyorsan sana diyecek bir şeyim yok benim

LisandroLopez

Alıntı yapılan: emre - 26 October 2011, 22:19:09
Lisandro cidden öyle düşünüyorsan sana diyecek bir şeyim yok benim

Evet böyle düşünüyorum.Ha belki Zenke fırsatcılığıyla ve Bance e göre çabukluğuyla birşeyler yapabilirdi.
Ama bu takımın sistemi bu, bu takım yerden oynayamıyor.Çünkü Hakan Bayraktar gibi bi oyun kurucusu ve
Bank Asya daki gibi basıp pres yapmayan rakipleri yok.

GökhanÇağlar

bu adam bu şekilde oynarsa bu sezon atacagı gol sayısı en fazla 4...

4 gol için de bu adamın kahrı çekilmez,Zenke Ekigho ikilisi denenmeli...