STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

çok riskli bir maç inşallah kazanırız kazanalımki fb beraberliğinin bir anlamı olsun.

Desiqner

Bu maçı kazanırsak bizim için herşey daha güzel olacak İnanıyorum.Fener maçındaki ruhla oynarsak kazanırız diye düşünüyorum.Allah utandırmasın...

Stoper

Kazanmalıyız artık. Deplasmanda alınan 1 puanın anlam kazanması gerek.

binikalamadım

King Of The North

Galibiyet şart, Karabük havaya girdi ama kendi taraftarımızın önünde saat 6 da da olsa maçı mutlak kazanmalıyız, bir an önce altlardan kurtulup, şu uyuz spor yorumcularına malzeme vermemeliyiz, acilen seri yakalamamız lazım..

Ahmeti

Fener maçı bizim için motivasyon maçıydı bu maç ise kendimize gelip tırmanış maçımız olacak Allah'ın izni ile

kaptan 55

brigand

Nasıl Alex'i oynatmadık. Oyunu yönlendirmesine izin vermedik. Aynısını Cernat'a da uygulamak lazım. Cernat'ı Türkiye'ye gelmeden de izlemişliğimiz vardı. Beğendiğim bir oyuncu. Fakat onu kitlersek ben Karabük'ün pozisyon üretebileceğine inanmıyorum.

Ertuğrul Sağlam

Geleceğe dair umutların azaldığı zamanda, F.Bahçe maçı ile toprağa ektiğimiz yeni umutların kök salıp filizleneceği bir maç olur İnşallah.

Pazar günü ki hırsı, motivasyon ve konsantrasyonu sahaya yansıtalım fark olur. Yeter ki F.Bahçe maçındaki kafa yapısı ile oynayalım...

cem

fenerbahçe maçından aldığımız puanın anlamı için karabük ü mutlaka yenmeliyiz
hoca sağda ademle devam ederse kemali stoperde oynatırsa zenkeyle banceyi beraber oynatırsa sorun olmaz sonuç bizim hocanın çıkartacağı kadroya bağlı..

Sercan

lucarelli

Karabük Eskişehir ve Ankaragücü maçlarından 9 puan çıkarabilirsek muhteşem olur.

mehmet yılmaz

Jnr.Serkan

özkan