STSL 2011-2012/ 8.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Kardemir D.Ç. Karabükspor

Başlatan Burak, 23 October 2011, 21:16:57

« önceki - sonraki »

deriaKR

karbükun ibb yenmesi onlari biraz simartcak..bizim acimizdan daha iyi ilk yari 2.0 basariz mac sonucu 4-0 yada 3-0 biter...ama icimen sanki söyle 7-1 geciyor...bance maci olacak...

furkan5534

samet_55

FaTiH_HaN

'Samsunspor öldü Allah rahmet eylesin' diye bağıran karabük'ün hesabı bu akşam görülecek, stat tam dolmasa da ateşli bir atmosfer de oynanacak maç, bakalım kim ölmüş kim kalmış göstereceğiz.

ugrass

brigand

samet_55

nomak55

Şu bance ye gıcık olmaya başladım her maç oynatıyor adam dağlara taşlara vuruyor topları ya arkadaş bi ekigho ile zenkeyi oynat da bi görelim nasıl olacak şu zenkeyi niye küstürüyorsunuz
bi kere adem kemal murat yıldırım ercüment zenke fink bahia ergün bu adamarın olması lazım takımda ondan sonra kimi koyarsın senin tek. dir. lüğüne kalmış bence ekigho da direk oynamalı onun oynamadığı maçlarda hiç bişey üretemedik

ngonge

Bance ileride çok iyi top saklıyor ama yanında oynayacağı kimse olmadığı için çok top kaybediyor gibi gözüküyor. Bilhassa Ekigho çok kenara geçiyor, halbuki Zenke ile daha iyi bir ikili oldukları görüldü.

Bu arada; Petkovic, son olarak takımında Mustafa Sarp, Selim Teber, Bülent Kocabey, Pal Lazar ve Yenal Tuncer'in sakatlıkları nedeniyle Karabükspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

HoliganSamSunLu

evet büyük gün  3 puan istiyoruz 3-1 bitecek bence maç..

Sol Açık

Ben oyuncuların isimlerinden ziyade oyun tarzını önemsiyorum. Fener maçında, özellikle ilk yarı, uzun toplar şişirerek oynamadık ve etkili de olduk. Sorun Bance'de değil, sorun uzun top şişirmek zorunda kalan ortasahadaydı bence.

Bir sürü kişi Dominguez-Dilaver değişikliği istemiş, ben olacağını hiç sanmıyorum, olmasını doğru da bulmuyorum. Dominguez'i beğendiğimden değil, o bölgede Dilaver'in fayda değil, zarar getireceğini düşündüğümden. Dilaver kanat oyuncusu, ortasaha değil... Dominguez'in yerine birisi oynayacaksa, o da Savaş ki ben Dominguez'i tercih ederim (ayrıca son Fener maçında o kadar da kötü değildi).

Bu arada Karabük'ün Galatasaray ve Ordu maçlarını seyrettim. O maçlardaki (ki Galatasaray ile 1-1 bitmişti) Karabük'ü paramparça ederiz. Cernat ve Shelton dışında çok etkisizlerdi. Tek yapmaya çalıştıkları topu çevirmek, ama onu da ağır çekimde yaptıklarından hiç işe yaramıyordu. Umarım yine öyle oynarlar...

Çok çok kritik maç! Zorlu fikstürü bence çok da kötü olmayan şekilde geçtik. Artık bizim için fikstürün zorluğu, maçları kazanmamız gerektiğinden... Neyse, özetle her ne olursa olsun, her kim oynarsa oynasın kesin kazanmalıyız!

SAMSUNLU ORUMA 55

allah yar ve yardımcımız olsun.. Üç puan alırız inşallah..

HoliganSamSunLu

fb karşısındaki 11 le çıkarsak şansımız çok yüksek

mehmet yılmaz

M.Sarp kadroda yok
Az önce trafikte karşılaştık :)
Hava soğuk, çok kalabalık olmamakla birlikte yine de mesela bir Karabük'ün hafta sonu topladığından bile çok taraftar olur statta.
Kazanalım artık.

masbene

salıapzarından samsuna yola cıkmadan once dairede formamı, polarımı vs giyip oyle cıkıcam.sanırım mac baslarken ancak kapıdan girerim içeri.