Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Ülkenin bölünme sınırını çizen ABD ve Bop eş başkanlığı dedim.Bu mesajın neresi yanlıştı,silinecek ne vardı anlayamadım?Ben söylemiyorum ki kendi ağızlarıyla parti programlarında seçim bilgirgelerinde internet sitelerinde yazıyor Eş Başkan oldukları

Kaya

SAMSUNSPORlu olmak ona her şartta inanmak demek..En zor anında rakip kim olursa olsun ko-ya-ca-ğız diye bağırmak en büyük haz..Çok şükür..

Nuri Asan

Alıntı yapılan: iak5529 - 23 October 2011, 23:47:13
ko-ya-ca-ğız diye bağırmak

şimdi sanada 6 ay maça girmeme cezasi gelirse şaşırmam

SametYılmaz55

Manchester City fena dağıtmış Manchester United'i.son 3 dakikada 3 gol atıp 6-1 yenmişler :)

mimar55

mutluyum valla ne zamandan sonra samsunpor beni mutlu etti... ;D ;D ;D ;D ;)

Musti

AlıntıAKUT'a da destek lazim. 2930'a AKUT yazarak bir SMS mesaj ile 5 TL katkida bulunmak isteyenlere bilgidir.

lucarelli

Alıntı
Valencia'dan saygı duruşu ve siyah bant
Valencia'da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal, Van'da yaşanan deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehit düşen askerler için, takımının Athletic Bilbao ile oynayacağı maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını sağladı.

İspanya La Liga'nın 8. hafta mücadelesinde Valencia kedni sahasında Athletic Bilbao'yu ağırladı.

Hakkari'de şehit düşen askerlerimiz için geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklama yapan Türk futbolcu, "Şehit ailelerimize Allah'tan sabır diliyorum. Bu hafta sonu oynanacak maçta takımımın teröre bir tepki olarak şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunması hususunda teknik direktörümle görüştüm. Ben de maça siyah bantla çıkacağım" demişti ve milli futbolcu bunu gerçekleştirdi.

Mestalla Stadı'ndaki maç öncesi yapılan saygı duruşuna taraftarlar da duyarlı davranarak, 1 dakika boyunca sessiz kaldılar. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Mehmet Topal ve Valencia'lı futbolcular ayrıca kollarına siyah bant taktı.

MİLLİYET

SametYılmaz55

la kafayı yiyecem ya bu nasıl bir zihniyettir ki Murat Yıldırım'ın  pozisyonuna penaltı diyebiliyorlar >:(

FaTiH_HaN

Bir kere o pozisyon faul olsa bile penaltı olmaz tehlikeli hareketten en direk serbest vuruş olur, bance'nin pozisyonu %100 penaltı onu konuşmazlar hiç.

kýzýlyýldýz55

feveran

DEPREM BÖLGESİNDE Kİ..... belediye başkanları çağrıda bulunuyor : İş makinelerini buraya gönderin..... cevap ; iş makinalarını yaktınız... doktorları buraya gönderin ; ... doktorları öldürdünüz.... polis gelsin.... polisi taşladınız... mehmetçik bize yardım etsin... mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..edenlere yardım ettiniz... para gönderin ; gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi.... AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ..

fındık

KARABÜK MAÇININ HASILATINI VAN' a göndermek gerekir

epçeli köylü

Alıntı yapılan: seko - 24 October 2011, 11:14:16
KARABÜK MAÇININ HASILATINI VAN' a göndermek gerekir

En son somaliye göndermeye çalıştıkları hasılata ne olduğunu hatırlatırım...

SametYılmaz55

Karabük maçının hasılatı illa bir yere gönderilecekse Şehit Aileleri derneklerine gönderilsin

Ertuğrul Sağlam

24 October 2011, 12:29:29 #23459 Son düzenlenme: 24 October 2011, 12:46:49 6 Ertuðrul Saðlam
Halkımızın Van daki depreme yardımda bulunup bulunması kendi vicdan ve düşüncelerine kalmış birşey ama bu felakete imkanımız olduğu halde kayıtsız kalmak insani açıdan düşündürücü bir durum. Pire için yorgan yakmaya benziyor.

Kürt halkının %5 ini dahi temsil etmeyen, Kansız, Vatansız bebek katilleri için, deprem yıkıntıları arasında kalan çoluk çocuk yüzlece ölü, binlerce yaralı, evi ocağı yıkılmış bu kış aylarında yuvasız kalmış suçsuz günahsız binlerce vatandaşımıza yardım etmemek  acılarına ortak olmamak depremden daha büyük bir felaket!...

Ülkemizin veya Dünyanın herhangi bir bölgesinde suçsuz masum insanlar bir dram bir acı yaşıyorsa mutlaka yardım eli uzatılmalı. Sonuçta bu bir deprem bir felaket bizde deprem kuşağında yaşıyoruz Allah göstermesin böyle bir felaket bizim başımıza gelirse diye kendimize sormamız gerekli.

Ben 17 Ağustos depremini kısmen yaşamış biri olarak Allah bu felaketi kimseye yaşatmasın diyorum çünkü çok korkunç, acı ve büyük bir çaresizlik...