22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

5trawberry

Helal olsun, Adamsın ! >l<

##kdc##

bank asya liginde
defansta takashi
helal olsun sana
Adem Alkaşi Adem Alkaşii

süper lige çıkarken çekilen sıkıntıları çok iyi biliyo, ne kadar emek harcandığını. Canını dişine takarak oynadın helal olsun. lazar ne kadar iyi olursa olsun ruhuyla oynamadıktan sonra Adem'in bugünkü oyunun yanından geçemez..

ahmetsefa55

lazar geldıgınde yabancı hayranlıgı damarımız tutmustu ve senı unutmustuk.
yenıden hatırlattın bıze kendını.
tebrıkler cok ıyıydın.daha ıyı olursun ınsallah...

maviay55

bitiş düdüğünden sonra şükür duasındaydı..

süperdin böyle devam et  >l< daniel alves adem  >l<

emre

geride kalan 6 haftaya nispet edercesine oynadı,nazar değmesin  :_nazar hep böyle,hep böyle..

celebi

minci

Bravo Adem! >l< >l< >l< Formanın verilmeyeceğini söke söke alınacağını herkese bir daha gösterdin. Aynen bu şekilde çalışmaya devam. Hoca geç te olsa hakedene hakkını veriyor. Ön yargılı ve sabit fikirli değil.

mimar55

sadece
:_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar

alperen_55

Doğruları görmek için 6 hafta çok değil mi?.hoş geldin Adem inşaalah sezon sonuna kadar o formayı çıkarmazsın üzerinden.darısı orhana.

55.hakan

Kendini gösterme fırsatını çok iyi değerlendirdi.Artık Petkoviç'in ondan vazgeçmemesi lazım.

Jnr.Serkan

Ramos'musun nesin çözemedik ki seni :_nazar
Bire bir tanışmıştım yazın.Çok efendi ve saygılı birisi.Ondan yaşca çokca küçük olmama rağmen 2 saate yakın benimle muhabbet etti  ve dertleşmişti.İnançlı ve şükür etmeyi bilen birisi.İnşallah formayı daha hiç kaptırmaz.En iyilerine layıksın Adem Abi...

5trawberry

55__Gurbet__55

Sana olan güvenimi bosa cikarmadin. Insallah bir daha formayi birakmazsin. Sendeki o inanci o mücadeliyi gördükten sonra seni niye bu kadar sevdigimi anladim. Inan senin adina cok sevindim.

turgayergeni

adeta bir duvar gibiydi baska bi şey soylenemez o formayı bırakmaz bu saatten sonra

Uğur Yıldız

müthiştin  :ok :ok :ok