STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

Forvetim

adem farkını hissettirdi, lazar la olmaz bu iş, murat ufuk zenke bu takımı sırtlayan oyuncular olduğunu gösterdi. iskelet bozulmayınca nasıl bir mücadele olduğunu gördük hepimiz. süperlige çıkmış takımı fazla bozmayacaksın. umarım bunu anlamıştır hoca.

jurista

7 maçın 4 ü dişli takımlarla ve buna rağmen alınan altı puan ... karamsarlık yerini pembe bulutlara bıraksın,tribüne dönen şirinler ,keyfi yerine gelen taraftar,özgüvenlerini kazanmış topçularla karabük çıkış maçımız olsun...

Gorkem

alperen

kýzýlyýldýz55

doðan

Hakem bir facia
Anlamadigim bu emrenin babasi kim bu adamin dokunulmazligi  nerden geliyor..
Gokhan gonul artisitlik puan olarak on numara ..
Hakem oyle sindirdi ki bizi adamlarin uzerine gidemedik, kemal giderek uzerine koyuyor en son emreden tekmeyi yedi bi de fircayi yedi , bir puan iyi sonuc , birde unutmadan murat yildirim simarikligin luzumu yok top oynayacaksin sarlatanlik yapmayacaksin ..
Samsunspor bu gun aldigi puAnla rustunu ispatlamistir alayina gider

twitter

Allah bereket versin Fenerbahçe'den bu ortamımızda 1 Puan almak iyidir.
Karabük macı ile galibiyetlere başlayacağız inşallah.

kadir55ist

1 puan bizim için fener depladsmanından alınan iyi bi sonuç oldu.
karabük maçını kazanıp  kötü gidişi bitirmeliyiz.
burdaki 1 punanın önemi karabükü yenersek değer kazanır.
hafta içi bu moralle inşallah 3 puanla devam ederiz.

SametYılmaz55

Defans hattımız bu maçta çok iyiydi özellikle Kemal muhteşimdi.orta sahada fink murat yıldırım olunca daha faydalı olduğunu gösterdi bu maçta.Dominguez'in yerine Dilaveri koy,Ufuk ve Anıl değişmeli oynar ileride Bance-Ekigho yada Zenke oynarsa herkesi duman ederiz.inşallah hoca bazı şeylerin farkına varmıştır

ChucKeR

sarp'ın sakatlığı puanı getirdi. :D

sarpla finkten birini seçip muratı ilk 11' monte ederse en azından takıma benziyoruz sanırım.

dominguezi bile beğendim. :D

hoca 1 hafta daha kazandı umarım karabuk macına kadar sarp iyileşmez :D ( sarpa düşman değilim ama durum bu. )

samet_55

ya bu emre resmen hakeme emrediyo .ulan emre burada küfür yasak .yoksa 74 milyon insandan duyamayamacagın.şeyleri sayardım sana..

RT55

benim takımım  bu..yürekten oynayan, mücadeleci, pes etmeyen....bu....

King Of The North

Hakem kurbanı olacaktık az daha, Adem, Murat, Ufuk ve Dilaverin şans bulması hocanın iyi seçimi oldu açıkcası, bu Banceye nasıl tahammül ediyor onu anlamıyorum, Ahmet Şahin artık zor alır eldivenleri, taraftarımızın son dakikalarda sesini duymak güzeldi, hafta içi Karabük ve Cumartesi günkü Es Es maçlkarından alacağımız 6 puanla korkulu rüya haline geleceğiz, zor fikstür bitti artık.

Ahmeti

Şansal Büyükağ'ın Adem için yorumu

Bugün Stock'un karşısında duvar vardı sanki çarptı çarptı durdu.

berusa55

******* İlker Meral ..ötünü yırttın duran toptan gol attırayım diye inbelere ama o da olmadı.

Tebrikler Samsunspor'um... İnşallah daha iyi olacağız.