Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

kandilli bin civarı ölü olacak dedi
çok daha fazla olabilir bence

berusa55

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 6.6 olarak duyurdu. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi ise depremin büyüklüğünü 7.6 şiddetinde açıklamıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi ise depremin büyüklüğünü 7.0 olarak açıklamıştı.

SON NOKTAYI KOYDU: DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 7.2
Tartışmalar sonrası Kandilli Rasathanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik kameralar karşısına geçerek depremin büyüklüğünün 7.2 olduğunu açıkladı.
http://www.ensonhaber.com/kandilli-rasathanesi-mudurunden-yeni-aciklama-2011-10-23.html

davidsavage

Allah yardımcıları olsun vandaki vatandaşlarımızın. :(

SametYılmaz55

Allah yardımcıları olsun 17 ağustos geldi aklıma bir an :(

ethm55

Şimdi Çok Kişi Kızacaktır Ama.Bdp Ye /54 Oy Vermiş.Şehitlerimiz İçin Yürüyüş Yapmayı Bırak.Ölen TerorİTİNİN Cenazesine Katılmış Bi Şehir. Allah'ın Sopası Yok. Ordaki ''MASUM'' KÜRT KARDEŞLERİMİZİ ASKERİMİZİ POLİSİMİ ALLAH KORUSUN.GERİSİ ÇOKDA ONEMLİ DEĞİL.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: ethm55 - 23 October 2011, 18:08:04
Şimdi Çok Kişi Kızacaktır Ama.Bdp Ye /54 Oy Vermiş.Şehitlerimiz İçin Yürüyüş Yapmayı Bırak.Ölen TerorİTİNİN Cenazesine Katılmış Bi Şehir. Allah'ın Sopası Yok. Ordaki ''MASUM'' KÜRT KARDEŞLERİMİZİ ASKERİMİZİ POLİSİMİ ALLAH KORUSUN.GERİSİ ÇOKDA ONEMLİ DEĞİL.

Ben de can kayıplarına, insanların yaşadıkları sıkıntılara, düştükleri zor duruma üzülmekle beraber, -etik olmasa da- bu yönden bir avuntu hissediyorum. sebep olanlar utansın. "şurayı aldık, burayı aldık, sınırlarımızı çizdik" diye nutuk atanlara zılgıtlarla eşlik edenler utansın.

davidsavage

Alıntı yapılan: ethm55 - 23 October 2011, 18:08:04

Aynı hisse sahibim ilk haberi görünce böyle geldi,gerçek vatandaşlarımızı Allah korur inşallah.

Burak

Samsunlu bir arkadaşımız da orada öğretmen olarak görev yapıyordu çok şükür ki birşeyi yokmuş ama evi yan yatmış kendi odasında çok hasar varmış şansa salonda duruyormuş. Erciş dümdüz olmuş diyor çocuk çok büyük bir felaket Allah yardımcıları olsun

engin55

DEPREM BÖLGESİNDEKİ
bdp'li belediye başkanları çağrıda bulunuyor :
İş makinelerini buraya gönderin.....
Cevap : İş makinalarını yaktınız...
doktorları buraya gönderin :
... ... Doktorları öldürdünüz....
Polis gelsin....
Polisi taşladınız...
Mehmetçik bize yardım etsin...
Mehmetçiği ŞEHİT ettiniz..Edenlere yardım ettiniz...
Para gönderin :
gönderdiğimiz paraları belediyeleriniz pkk ya verdi....
AMA BİZ İNSANIZ , MÜSLÜMANIZ, HAİN DEĞİLİZ, MERHAMETLİYİZ....BEKLEYİN GELİYORUZ.........

RT55

m. denizli köpeği yine bize salladın..senin bu samsun düşmanlığını anlamak mümkün değil  >:(

SametYılmaz55

23 October 2011, 21:28:05 #23440 Son düzenlenme: 23 October 2011, 21:31:09 SametYýlmaz55
benim ağzımı akşam akşam bozduracak neyse susuyorum :kafa:

twitter

Bitlis'te 9 yasında cocuk oldu, Van'da da bir çok böyle hadise yazacak yarın haberler.
Böyle bir durumda bunları konuşmak tuhaf oluyor bence.
Ki ben; kurtüm ama söyleyim diyen adamdan bile nefret ederim.

Burak55

Yurtdısında herhangi bir ülkede bir felaket olsa yardım için seferber olan yüce TÜRK halkının , kendi vatanındaki felakete nasıl yardım edeceği tek merak ettigim nokta  :-\

ethm55

Hükümet Yanlısı Biri Değilim Fakat. Ordaki Parti Özerkligini İlan Ediyo,Buraya Devlet Giremez Diyo, Başbakanı Sokmayız Diyo,Kepenk Kapatıyo.Şimdide O Partının Baskanı ACİL YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNUYOR DEVLETE.
Aslında Bırak Yardım Etmeyi Bırak ölsünler.Ama Yaşın Yanında Kuru Var Misali.

samsunmania

23 October 2011, 22:45:48 #23444 Son düzenlenme: 23 October 2011, 22:51:38 samsunmania55
T.C toprağında vuku bulan bir olaya tabii ki devletimiz tüm gücü ile el koyacak. Onlar da nerede hata yaptıklarını düşünecek. Güneydoğu insanını ötekileştirmemek adına önemli bir sınav verecek devletimiz. Bu iş siyaseti aşar, insanlık devreye girer. İnşallah yanlış yola sapanlar da doğru yolu bulurlar. Hayatta cahilin cesareti kadar tehlikeli bir şey yoktur. Bu ülkenin eşit bireyleri olan tüm vatandaşlarımız şunu bilmeli ki PKK çok farklı bir oluşum. Uzaktan kumandalı. Yeter ki kararlı olalım. Bu leş kargalarını er geç dize getireceğiz.