STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 19 October 2011, 00:16:27
la mübarek bu nasıl bir konuşmadır ya hu. kıçı başı belli değil konuşmaların

hocam para var huzur var...
adamdaki rahattlığı görüyon dimi..
biz kıçımızı yıttık geçen sene takım çıkabilsin diye...
öff ya gece gece sövmeyecem..

biri şu adama konuşma dersi versin..
ha bide futbol öğretsin...  :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

Ayberk

Alıntı yapılan: muhalif - 19 October 2011, 00:12:41
heeeeee şimdi anlıyorum taraftara verilen cezaların nedenini.
başkan çok iyi açıklamış arkadaşlar siz de izleyin hak vereceksiniz büyük başkana...

http://video.haberturk.com/spor/video/samsunda-moralsiz-idman/55068

ulan paranın gözü kör olsun be...
düzgün konuşmaktan , 2 cümleyi bir araya getirmekten aciz adamlar sırf paraları sebebiyle koskoca Samsunspor'a başkan olabiliyorlar...

Tık rekoru kıracak harika bir komedi

Musti

SametYılmaz55

sanki başka bir ülkeden gelmişte Türkçeyi yeni yeni öğreniyor :kafa: para işte anasını satayım iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam başkan oluyor.bu videodan sonra şunu anladım Kazım Yılmaz taraftarı korumak istese bile yapamaz zaten :rulet: iki kelimeyi bir araya getirecekte taraftarı savunacak oooooo ölme eşşeğim ölme :x((

brigand

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 19 October 2011, 02:41:40
sanki başka bir ülkeden gelmişte Türkçeyi yeni yeni öğreniyor :kafa: para işte anasını satayım iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam başkan oluyor.bu videodan sonra şunu anladım Kazım Yılmaz taraftarı korumak istese bile yapamaz zaten :rulet: iki kelimeyi bir araya getirecekte taraftarı savunacak oooooo ölme eşşeğim ölme :x((

Aslında işin en başında Galip Öztürk var. Onun ismi kullanılarak gelindi. Galip Öztürk referansının olmaması durumunda başkan olamazdı. Ya da tepkisiz, sorgusuz sualsiz geçmezdi o süreç. Samsunspor' la uzaktan yakından alakası yok bu adamın. Bu adamın diyorum çünkü saygımı kaybettim. Bir başkan bu kadar basit konuşamaz, düşünemez. Bizi yok saymaya sindirmeye çalışıyor. Yasadan haberleri yok ondan bu cezaları yiyorlar, yavaş yavaş yola gelecekler diyor. Yazıklar olsun diyorum. Sindirilenin kim olacağını zaman sana gösterecek Gürol !

GökhanÇağlar

başkan böyle konuşacaksa hiç konuşmasın daha iyi,bir tane düzgün cümlesi yok...

baştan beri sempatik geliyordu bana ama Samsunspor a başkanlık yapabilecek bir adam değil...

HoliganSamSunLu

istanbuldan puan alma şansımızı o olarak görüyorum kemalin sağ bekliğinde stoch bizim sağ kanadı felç eder ben fark yememeye razıyım.

LisandroLopez

Gs maçındaki gibi kapanırsan 3 de yersin 5 de yersin.
Dilaveri Zenkeyi Ekigho ve Bance i aynı anda oynatıp, arkalarına Fink ile Murat ı koyarsan puansız dönmezsin.

GökhanÇağlar

Ertuğrul

Adem-Kemal-Bahia-Ergün

Murat-Fink-Dilaver

Zenke-Ekigho-Bance

bir kere de böyle çık be Petkoviç...

HoliganSamSunLu

bu kardoyla hayatrta çıkmaz petkoviç imkan vermiyorum

Ayberk

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 19 October 2011, 15:54:07
istanbuldan puan alma şansımızı o olarak görüyorum kemalin sağ bekliğinde stoch bizim sağ kanadı felç eder ben fark yememeye razıyım.

fark yemeye nasıl razı olabiliyorsunuz hayretler içerisindeyim

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Ayberk - 19 October 2011, 16:04:12
fark yemeye nasıl razı olabiliyorsunuz hayretler içerisindeyim

fark yemeye değil yememeye razıyım görünen köy klavuz istemez derler bizim samsunsporunda oynadığı futbol ortada bir mucize olmaz ise malubiyet kaçınılmaz o bakımdan belediyenin kaçırdıklarını sayarsak belediye bile 5 yapardı öyle olmaktansa 1-2 0 razıyım diyorum.. duyusallık ümitsiz yaşanmaz desede mantık fazla ümitlenme diyor

ahmetsefa55

sosaka

Kaya

Offf rezil bir hakem..Bank asya ayarında bile olmayan bir hakem.. :kafa: